Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz Micsurin #120976 üzenetére
Nem tudom, lehet ezzel van bibi, de már az anyaga is vékonyka..
bemegyek majd egy motoros boltba megnézek egy újat a csomagban, tapintásra szerintem érzékelhető a vízálló réteg.
Amúgy azért is utálom ezt, mert most vagyok házvásárlásban és a telek beépítettség miatt zárt garázst már nem lehet ráépíteni. A mostani motorom sem túl régi, de szeretnék nagyobbat és úgy tűnik, ide csak lábakon álló fedett parkolót tudok majd építeni, ami alá az autó beáll. Így télen sem fogom tudni zárt helyen tárolni a motort. Ez a ponyva így viszont nem sokat ér...
Ennek pedig elég húzós az ára, de földhöz rögzíthető. -
etnies
senior tag
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Chris0321
addikt
válasz Topiccsendőr #120979 üzenetére
Mikor bejött ez az új benzin decemberben, megnéztem a vezess.hu pár videóját amik a prémium üzemanyagról és konkrétan erről az e10-es-es benzinről szól. Ott azt mondták, hogy a prémium benzin is tartalmaz 5% adalékot de nem azt mint az e10, az sokkal tartósabb és nem köti meg annyira a vizet. Az én kocsimban még egy hónapjansem volt az e10, de már kicsit nehezebben indult. Hideg indításnál kis gázt kellett adnom, hogy ne dadogjon pár másodpercig, utána elkapta a fordulatot. E5-el ugyanúgy télen, kb. ugyanannyi állás után szépen indult mint előtte pedig igyekszem hetente egyszer használni az autót.
-
LustaDick123
tag
válasz Predator2 #120982 üzenetére
- akkutöltő
- takarításhoz szükséges cuccok (szivacs, vödör, fogkefe, bogároldó stb.)
- pumpa, nyomásmérő (hidegen induláskor tudsz fújni)
- féktisztító, kátrányoldó (ide-oda felveri a kerék)
Lánctisztítónak MOL-t és Mannolt használtam (ez utóbbi csak valami 6-700ft), de jó a petróleum is.
Lánckenésnél a MOL és a Motul teflonos jött be, de a legjobb a láncolajozó. -
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #120985 üzenetére
Egy szezont adok és ezt megváltoztatod.
Plusz a CBF-en van rendes középtámasz ezt ne feledd.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Shin Chen
tag
válasz Predator2 #120982 üzenetére
Én alap szerszámnak a következőket vettem:
-imbusz kulcs készlet
-villás kulcs készlet
-1 db francia kulcs
- valami vékony vászon kesztyű, hogy bármi van ne legyél fülig kormos
-kistáska opcionálisan amibe a fentiek beleférnek
+opcionálisan olajos rongynak való törlőrongyLánc ápolásra van több megoldás is:
-teljes ápoló szett bármelyik márkából (pl motul/vd40 - van kb 3 féle spray 1 csomagban)
-petróleum, ecset és tiszta ruha, külön lánc olajzó szerVan jó pár láncápolós cikk vagy videó is a témában.
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Geresics
addikt
válasz Geresics #117826 üzenetére
Jah, voltam a h.) Jeli Motors Enduro tréningen, és igazam is volt, meg nem is!
A tréning valójában "hard enduro" tréning, csak épp foglalkoznak teljesen kezdőkkel is. Mivel mi voltunk egyedül KLX-ekkel, egy srác egy DRBiggel, a többiek mind EXC-kkel, meg SX-ekkel, így rögtön mi mentünk a kezdő csoportba, ugyanis 2 oktató van, és a csoportot 2 szintre bontották. A haladó csoportba olyanok kerültek, akik már voltak ott korábban. Aztán a cimborámat és engem hamar átküldtek a nagyokhoz játszani, ami azért jól esett. Meg utána én is, de ez más kérdés
A tréning amúgy a szokásos bemelegítéssel kezdődik: bólyakerülgetés szépen lassan, állva, dölöngélve, dombon felfelé elindulva, ilyesmik. Aztán jött a laza talajon felmenni a meredeken, és a többi. Az egykerekezős irányváltásról mi pont lemaradtunk (utána kerültönk át a haladókhoz), de nem is bánom, a KLX nem igazán alkalmas rá szerintem (persze az oktató azért megmutatta, hogy nem lehetetlen ).
Iszonyatosan meleg volt, az év legmelegebb napján voltunk ott, és ittam vagy 10l vizet úgy, hogy nem voltam pisilni. Jó 1,5 órával korábban be is fejeztük (nem csak mi, hanem mindenki). Soha nem hittem volna, hogy a focistáknak igazuk van, de van ilyen, hogy "fejben elfáradtam". Konkrétan mentem felfelé, tudtam, sőt, mondtam is magamnak, hogy nem szabad letenni a lábam, szabad letenni a lábam, szabad letenni a lábam, erre letettem. Nyilván azonnal el is akadtam. Utána mondtam, hogy nekem mára elég, mert innen már csak lejjebb van. (És tényleg, onnan már csak lejjebb volt, szóval lejöttünk a hegytetőről...)Szóval ez már nem az a szint, mint a Hungaroringi bohockodós Dirt jelent, de még a Honda Safety tereptréningjén is bőven tovább mutat! Persze ez sajátmotoros képzés, így igazából nem is lehetne egy lapon említeni őket még ilyen téren sem!
Jah, az ára is nagyon baráti: 12eFt az oktatás, és 4 vagy 5eFt volt a pályabérlet hozzá. (Annyira el voltam fáradva a végére, hogy nem emlékszem mennyit fizettem a pályára! )Akinek viszont van ilyen motorja, az mindenképp menjen! Piszok jó móka!
Sajnos a felvételeim nagy részének a hangja használhatatlan lett egy új setup miatt, de azért igyekszem majd valami épkézláb videót összehozni így is - már ha érdekel valakit!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Predator2
addikt
válasz tboy93 #120983 üzenetére
Az ár is fontos, de legyen minőségi. Inkább fizetek többet, de tartós és minőségi(bb) cuccot szeretnék venni.
Ha valamit jónak ítéltek, leírom, hogy milyen árban tudnám beszerezni.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Több kérdésem is lenne hozzátok. A motorom egy Yamaha Mt07.
Milyen kellékeket ajánlott tartani odahaza ha motorozik az ember.
- Pár alap szerszám
- Lánc tisztító és lánckenő spré
- Hátsókerék állvány
- Motoros ponyva1, Van még valami ami kimaradt?
2, Milyen lánctisztító szert ajánlotok, és ugyan ez a kérdés áll lánckenőre is, vagy ez láncfüggő is?
3, Milyen ponyvát vegyek? Innen esetleg melyiket vennétek?
4, Milyen Hátsókerék állványt vegyek? Innen esetleg melyiket vennétek?Ebben a boltban van némi kedvezményem + viszonylag közel van a lakóhelyemhez, így ha innen tudnátok nekem ajánlani, az lenne a legjobb. Hacsak nincs nagyon túlárazva.
Köszönöm a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Geresics
addikt
Köszönöm!
Igazából évi pár alkalomra kell csak (edzések + 2 verseny), de ennyi. Közútra nem ezt használnám, így olyat keresek, ami azért nem olyan drága, de esésnél azért ér valamit, így még mindig jó választásnak tűnik! Majd valami karácsony utáni akcióban muszáj lesz bevásárolnom!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
ath
senior tag
válasz Geresics #120936 üzenetére
Nekem hamar kopott a talpa, a bal sarka pedig kilukadt ahol a sztender butyket tolom. 4 visszafogott szezon utan en cseresnek ertekelem, nem tudom a 3-as verziobol veszek e vagy mast keresek.
Kecskemeten egyik balos kanyarban lecsuszott a labam es atmentem rajta, de a csizma vedett, ebbol a szemoontbol jo. -
Topiccsendőr
addikt
válasz Chris0321 #120963 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, mert abban is lehet etanol 5% ig.
Ugy gondolom, nem mindegy, milyen a 100 as, milyen motorban van (mennyire tud erintkezni a levegovel es paratartalmaval a benzin, tehat karbis, vagy inkektoros, azon belul is euro3 vagy 4) es milyen kornyezetben (teljesen mashogy reagal egy futetlen, de fedett helyen es kint a szabadban)Explosión de dos tiempos
-
duni84
aktív tag
válasz tboy93 #120917 üzenetére
(#120917) tboy93
akkor így mondom: az egykori iskolám tulajával (és egyben motoros trénerével) a mai napig tartom a kapcsolatot és ugyanígy megy. pörgetik a tanulókat, mert nekik sem az az érdekük, hogy valaki hónapokig elvigye a kapacitást, hanem az, hogy minél több emberre jusson idő.
(ugyanakkor látom a statisztikáikat is, hogy melyik héten mennyi sikeres A-A1-A2-AM vizsgázójuk van)(#120915) Xero: akkor nem fehérvár, hanem bármelyik hozzád közeli "vidéki" település. habár ha az idő a kérdés és nem az a kizáró ok, hogy "falu vége tábla után van", akkor csak fyi: 35-50perc napszaktól függően egy bud belváros - szfv belváros táv még autóval is. ez nem sokkal több, mint egy rákosborzasztó-csepel menetidő. szóval bármelyik hozzád közel eső vidéki suli vagy "havazás után".
#metszéspontok
-
Micsurin
nagyúr
Tudom autó, de a kopasz videóját érdemes megnézni az NKH és a TüV-ről.
Olyan szépen árnyaltan mutatja be a hazai helyzetet....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gonger #120975 üzenetére
Akkor az tuti selejt, nekünk egy robi top case-zel és egy CB is mikor itthon vagyunk (nem utazunk) nyáron kint vannak ponyvázva ha csak nem hetekre mondanak tré időt előző években állandóan szívtunk aztán találtam ezt és idén megszűntek a nyűgök. Kaptak már záport, meg félnapos esőt de mindig szárazak a motorok a ponyvák alatt.
Nem tudom mennyire lesz tartós de ha szezononként eldobós még akkor is megéri.
Shin Chen vigyázz két fajta van, az egyik szimpla a másik kimondottan dobozhoz van kialakítva!
[ Szerkesztve ]
-
Shin Chen
tag
válasz Micsurin #120960 üzenetére
Ez az oxford jónak tűnik, a hátsó doboz is belefér.
Nekem egy 'Shox Defense' típusú van, de az L-es kicsi szerintem a Tenerére, mert kilóg az első kerék majdnem teljesen, és a hátsó kerék tengelyig.
Egy naked-re viszont szerintem tökéletes lenne.
Két rétegű, külső vízálló belső puha nem karcoló pamut szerű anyag, mint egy 'műanyag pulcsi belseje'. Eddig a legnagyobb vihart is szárazon vitte el, reggeli párát egyszer találtam alatta. Kis csattal összezárható, így nem viszi le a szél.(#120964) vlevi
Egy egyszerű JBL T110 agybadugós fülest használok a hétköznapokban, motorozáshoz is azt használom. Néha játszani kell elindulás előtt, hogy ne szúrja ki a dobhártyám egy egy bukkanónál, így nem is csúsztatom be teljesen, de tessék-lássék módon csillapítja is a zajokat és a zenét/telefont is hallom viszonylag megfelelő minőségben.
Amíg egy rendes MotoSafe füldugót be nem szerzek, ez marad. Hogy utána hogyan hallgatok zenét/telefonálok már más tészta"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Topiccsendőr
addikt
-
Geresics
addikt
válasz Micsurin #120945 üzenetére
Szerencsére a SENA hangszórói kifejezetten jók, így azokkal nagyon elégedett vagyok! Viszont a krossz sisakba nem fér bele, így ott az iPhone 5S-em vezetékes fülesét használom hangszóró helyett, és az tökéletes.
(#120950) Ricardo128
Lidl takarófóliát használok (igaz, nem zárható garázsban), és annak is összehúzható az alja. Szerintem kb. mindennek ilyennek kellene lennie, vagy nem?(#120952) imrufo
a Cardo-t nagyon dícsérik mindenhol! Anno azért vettem SENA-t az Interphone helyett, mert több világjáró azt használta, és gondoltam, ha nekik jó, nekem is jó. Jó is (hibátlan, tökéletes, stb.), de ha most vennék, én is Cardo-t vennék Mesh (vagy micsoda) technológiával!(#120953) baboss
...ráadásul élletre szóló barátságokat is köthet ott az ember, no meg a szexuális életét is feldobják némi változatossággal!(#120963) Chris0321
én ezért tankolok OMV 100-ast. A KLX-ekben most április elejei benzin van, és most vasárnap pöccre indult, és hibátlanul ment is végig a Jeli Hard Enduro tréning egész napján. Az más kérdés, hogy a nap végére mi nem bírtuk már*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
lazatt
csendes tag
válasz Topiccsendőr #120812 üzenetére
Köszönöm a választ.
Szerzek egy munkahenger felújító készletet és megnézem azt is. -
Micsurin
nagyúr
válasz etnies #120967 üzenetére
Azt hiszem pont te ajánlottad amúgy...
Nem,megnéztem angolok ajánlották a CB csopiban ezért rémlettél mint opció.[link] slagos teszt, tényleg nem enged át ha jó a méret és össze is van húzva.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz gonger #120965 üzenetére
Akkor az nem az Aquatex. Két motor, nyáron szabadég alatt még egyszer sem áztak át. Egyedül a reggeli pára van az ülésen.
Következő felhőszakadás után szívesen dobok fel képeket ha hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
Ilyen Oxford ponyva van nekem is az SH-n. Többféle méret létezik,sikerült a gyári méretezés szerint jól választanom, de úgy átengedi a vizet,mint a sicc. Előző robeszon egy Luis minőségű ponyva volt, az megfogta a vizet. Egy éjszakai eső után ez alatt ugyanolyan vizes a motor, mintha rajta se lett volna. Alul összehúzható.
-
Chris0321
addikt
válasz Topiccsendőr #120961 üzenetére
Hello.
A 100-as benzin használata nem elég? Úgy tudtam az eláll akár egy évet is. -
Ricardo128
senior tag
Ezt öröm hallani, nem tudtam. Rendelem is megfele. Köszönöm!
(#120961) persuader
Köszönöm a tanácsot (fedett, zárt helyen lesz tárolva, de fűtés az nem lesz), feljegyzem.gölmétcsül ©
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Ricardo128 #120950 üzenetére
Annyit tanacsolnek, ha egy egesz telet kint tarolod, a karbikat engedd le, es rakj benzinstabilizalot a tankba majd.
Explosión de dos tiempos
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ricardo128 #120959 üzenetére
Wat? középen állítható csattja van az elején meg két oldalt kivágás, hogy átlehessen kötni. A végét most nem tudom fejből lehet ott nincs. De elől és középen biztosan összehúzható.
mod.:
Ott van az elől a láncnak.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
válasz Micsurin #120951 üzenetére
Köszönöm! Közben találtam láncot is ugyanattól a gyártótól (ezzel csak nem foghatok mellé). Ugye már csak az a baj, hogy az Oxford ponyvát alul nem lehet összeláncolni.
gölmétcsül ©
-
Xero
nagyúr
A ponyva engem is erdekel, mert idenyben nekem is max a belso udvaron a kocsi elott tud allni legalabb egy evig.
Fules temahoz: Tudom ajanlani a Jabra Elite 75t-t. Ha van ismeros olyan multinal, ahol partner a Jabra, akkor 40 korul meg is hozzak. En is ezt hasznalom sportolasra. Teljesen jo hangja van csak a basszust picit le kell huzni. Nincs anc, de rendesen lezar.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #120951 üzenetére
Volt 1. genem, most 2-est használok, szerintem tök jó, kiegyensúlyozott hangja van, csak nem szigetel el annyira. Mondjuk nem is hallgatok olyan bass-heavy, elektronikus dalokat (most erre vagyok újra rákattanva).
Nekem fontos az összhang a többi almás cuccal, a kicsi latency, meg hogy ne "master/servant" legyen, hanem mindkét oldal teljes értékűként szolgáljon, így nem is nagyon jöhetett más szóba.[ Szerkesztve ]
-
imrufo
tag
válasz csongi #120943 üzenetére
Hali!
Ha az ár nem számít, akkor a Cardo Packtalk Slim vagy Bold cuccot tudnám ajánlani. Csakis a JBL változatot. Amúgy is csak olyat érdemes venni, ami tudja a DMC-t. Én is rápróbáltam a kínai cuccokra, de egy nagy nulla mind ehhez képest. Youtube összehasonlító videókat érdemes nézni róla.
Zajszűrésben a legjobb, automata hangerőben is szerintem, 150-ig senki nem mondja meg telefonáláskor hogy motorozok épp, zenehallgatás ugyaneddig élvezhető jól hallható basszussal, magassal meg minden, de 200+nál is simán hallani hogy mi szól. Interkomként is atomstabil, nyilván automatán visszacsatlakozik meg minden. Annyi hátránya van, hogy a hangvezérlés nem tud magyarul, de a gombkat meg bírom nyomni, szóval nálam nem volt szempont. -
Micsurin
nagyúr
Oxford Aquatex nálunk nagyon bejött robira is és nagy motorra is dobozzal és nélküle is.
Grat hozzá!tboldi nem tudom erpoccot egyszer hallottam haverom gen1-jét de nem győzött meg szinte nem volt basszusa. Akkor már Bose SoundSport. Galaxy Buds is korrektül szólna próbáltam de way too much az is egy fülesért...
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok!
Egy 2004-es, GS500E típusú Suzukival szeretnék beköszönni Szolnokról. A vírushelyzet úgy hozta, hogy a több mint 10 éve áhítatott korlátlan jogosítványom leghamarabb e hónap végén jön meg (szept. 16. forgalmi vizsga) és ugye plasztikkártya nélkül nem vezethetek (remélem lesz még jó idő októberben is). Előtte még nem volt motoros jogosítványom, de ültem már 50-es Simsontól egészen 660-as Ténérén is. Asszonypajtás és jómagam hidegvérű sebességmámora miatt választottam ezt a "kis" 500-ast kezdésnek. Mindenképpen a 2 henger felé húzott a szívem, ezért lett ez a választás. Sajnos nem volt a piacon számomra megfelelő CB500, esetleg ER-5, így a víz/olajhűtő rovására ez maradt. Mindenképpen túra vonalon, nakedet szerettem volna. Alkalmi vétel volt.
A kérdésem az lenne, hogy melyik az a kültéri ponyva, amelyiket ajánlanátok és alul összeláncolható? Azért, hogy ne vigye el az eső vagy ne lopják le róla a ponyvát, neadj isten a motort. Szezonon kívül a tárolás megoldott egy zárt sufniban szerencsére, de a jövő szezonban csak belső udvarban tudom tárolni (már ez is nagy előny az utcához képest). Láncot is szeretnék. Nem, nem egy ezeréves, rozsdásat akarok, melyet egy kínai lakattal kötnék össze, hanem hátha van erre speciálisan gyártott, megfelelő minőségű, új. Ponyvákból az Oxfordot nézegettem, láncból egyelőre még semmilyet. Egyébként mennyire lehet összehajtogatni a ponyvát? Sisakdobozban hátul elfér? Használtam a fórumtopic keresőt, kevesebb sikerrel.
A válaszokat előre is köszönöm!
A témaösszefoglalót mindenképpen átolvasom, próbálok okosodni, nem őrültködni és majd integetni.gölmétcsül ©
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #120945 üzenetére
Nekem a Sony bogyó alakú fülese sem volt rossz a sisak alatt anno.
A mostani erpocc vajon milyen lenne? 🤔
szerk.: MDR-EX50-em van, de úgy látom, már nem is kapható, csak az, amit linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Nem tudja valaki, hogy részlet fizetést lehet e kérni, ha igen akkor mennyi időre adják meg. Egy összegben nem tudom most kifizetni , csak ha kölcsönkérek. Átszámolva nettó 470 € az igazolt fizetésem .
A keresztlányom már intézi, csak nem tudom mikorra lesz belőle érdemi válasz. Hátha valakinek van már tapasztalata.
runner 125
Folyamatban van, holnap megy email a kérelemről.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz csongi #120943 üzenetére
Honor Am61, komolyan! Full kényelmes ha csak a zene a cél és nem a beszélgetés. Full lapos és kényelmes.
-
z123456789
addikt
válasz baboss #120941 üzenetére
Osztrák ismerősöm 1200 €-t jósolt erre neked, meg 6 hónap jogsi elvételt. Mutattam neki, és ezt dobta az egyik hivatalos oldal.
Szóval azt kell mondjam én is, ez így még elfogadható. Bosszantó, de lehetett volna rosszabb is. Sajnálom.
Ja, és azt mondja, ha még egyszer belefutsz, az már drága lesz.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz vlevi #120923 üzenetére
Vettem en is egy 4000Ft os kinai cuccot.
Beszelgetes ok, kb 60Km/h ig.
Zene onkinzas, de valamivel jobb mint a szelzaj. .
A mikorfon merete nagy, kialakitasa idealis egy foksor rekonstruciohoz ha pofara esik az emeber.
Fuldugoval jobb a helyzet. Vadaszok evek ota egy korrekt Fulest kekfogasat, de mindegyik nyomja a fulem,ha kenyelmes valamennyire, a kezelesuk nehezkes.
Nem vagyok meggyozodve, hogy egy 100 ezres cucc kepes lenne jelentosen magyobb, vagy jobb hangminoseget produlaklni. Evek ota be van allva a fejelodes ezen a fronton. Pedig boven lehetne durrantani. -
Micsurin
nagyúr
Nem kell, vállon könyökön látom.
Visszanéztem karácsonykor voltam bent akkor még nem igazán dobálták a vastag műanyag koptatós ruhákat, csak a vékony alumínium felületűeket. Inkább voksoltam volna ilyenre.
baboss meg kell mondjam, hogy korrekt. Nem vészesen sok. Tudom szemét kijelentés de mikor bedobtad a képet sokkal nagyobbra számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
450 € lett a bünti 100 helyett 160km/h.
-
Micsurin
nagyúr
Neked már a vastagabb műanyag koptatok vannak? Meh, várnom kellett volna pár hónapot a vétellel anno tavasszal.
Jó szórakozást!
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Na nem vacakoltam sokat, beiratkoztam Spurinal es bevasaroltam.
Ofkorsz a dragabbik reszben kenguru parasztvakitos volt jo meretben... Mondjuk tenyleg puhabbnak tunik.
Az 54-es fent kicsi(eljen a pocak-csocs) lent nagy volt, az 56-os meg logott. A kengurubop meg az 56 pont jonak tunt.Sisak ofkorsz pont nem volt olyan raktaron de negyed ora mulva sem nyomta a koponyamat szoval az is rendeles alatt. Wish me luck innentol.
-
Horvi
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #120930 üzenetére
cmsnl?
-
tboldi
nagyúr
válasz tboy93 #120919 üzenetére
Bluetooth mode
Ez is olyan érzékien mondja, mint némelyik hangszóró?
[11:44-től] -
Horvi
őstag
Sziasztok,
Egy kis alkatrész rendelési tanács kellene. Tesóm elfektette a motorját DL650 K4 és kellene váltókar, váltótengely meg oldalsztender kapcsoló.
Kértem ajánlatot az egyik márkakereskedéstől viszont egyik másik tételt elég drágának tartom. Néztem oem-partson is ott valamelyik tétel olcsóbb valamelyik drágább.
Az lenne a kérdés van még ilyen megbízható/kipróbált oldal ahol gyárit tudnék venni?
KösziHello darkness, my old friend...
-
Micsurin
nagyúr
válasz vlevi #120923 üzenetére
Honor sport fülhallgatója befért eddig nekem az összes bukó alá, stabilan bent is marad sisak le fel vételnél is. Egész jól telten szól az árához és a veznélküliségéhez képest.(nem egy Bose de teljesen jó motorra) Nakeden 140-150-ig vállalható a hangerő maxon vagy valamivel alatta.
tboy93 Köszönöm Ha az újracsatlakozást megnéztétek írd meg kérlek ha az pipa veszünk haverral, sajnos a kanyargós részeken jóval több mint 300 métert szokott tőlem kapni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #120919 üzenetére
Max hatótávot néztétek? Ennyiért nevetve megérné a kérdés mennyire lehet eltávolodni. És ha elhagyom a range-ét akkor automatikusan újracsatlakozik-e ha haverom beér.
-
nagyúr
Rövid vélemény a BT-S3 intercom-ról. Ali-ról rendeltünk öcsémmel egy párt, hogy tudjunk beszélgetni túrázás közben. 10.800Ft egy szett, EU express shippinggel (tehát nincs egyéb költséged).
Bluetooth mode
Könnyen és egyszerűen lehet csatlakoztatni telefonnal. Bejövő hívásokat automatikusan felveszi 6 sec után, újratárcsázás megy telefon nélkül. Nagyon jól érthető a beszéd mind a hívó mind a fogadó oldalon. Zenehallgatás is megy, de ne kínozd vele magad, gyenge a hangminőség. GPS-re, telefonálásra teljesen OK.Intercom mode
2 azonos készülék pillanatok alatt összepárosítható. A hatótáv ami rá van írva viccnek is rossz, maximum párszáz méterig marad meg a kapcsolat. Ahogy távolodtok egymástól elkezd sisteregni, majd megszakad a kapcsolat. A hangerő észrevehetően halkabb mint telefonáláskor, de bőven hallható marad (100km/h-ig tesztelve) még füldugó mellett is.Összességében én nagyon tudom ajánlani olyan motoros "pároknak" akik nagyjából azonos tempót szoktak menni és nem szakadnak le egymástól 1km-re. Ha kell a nagyobb hatótáv vagy zenét hallgatnál, akkor ez nem a Te kütyüd lesz.
-
nagyúr
-
duni84
aktív tag
ha a budapest vége táblán túl is gondolkodsz, akkor simán lehetséges idén befejezni. nálunk (székesfehérvár) minden évben november végén voltak az utolsó vizsgák és van suli, a motoros oktató nem B-sek mellett csinálja, hanem dedikált motoros. na náluk hamar meg lehet csinálni. (nekem pár éve úgy ment, hogy beiratkoztam és aznap foglaltak is a legközelebbi kresz időpontra, amikor meglett, akkor aznap rutinra (1 héttel később, addig lezavartuk a rutint), majd a rutin után a teljes bagázs papírjával ment be az oktatónk foglalni időpontot forgalmi vizsgára. szűk 2 hónap volt a beiratkozástól az okmányirodában az új jogsihoz való fotózkodásig.
#metszéspontok
-
Somatom
veterán
válasz zolee5016 #120912 üzenetére
Nekem a fordítottja jutott. Rock csajszi, viszont a technika meg ő, az három. Kb. 10 éve van autóra jogsija, de inkább nem akarom tudni, hogy azt hogyan szerezte, mert vezetni még sosem láttam. Vettem neki egy robogót, de azt sem használta soha.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zolee5016
őstag
válasz Somatom #120911 üzenetére
Háát ő sem volt ám ilyen...de a kölykök már nagyok,meg izgatni kezte,hova járkálok el hétvégente...elvittem egy-két helyre magunkban is csavarogni,fagyizni 100+ km-re stb....(csak rockkoncert ne legyen mert az nem az ő világa )aztán a koronás unatkozás közben bedobta...ő is motorozni akar!!! Én lepődtem meg a legjobban....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz Somatom #120909 üzenetére
A korona előtt,februárban,volt egy nagyon jó ajánlatom,egy Osztrákiában élő cimbimnél egy Bulldogra......nem tudtam kimenni érte a határvédelem miatt...de nem adom fel....most 800k-van rá de az még kevés...majd ,ha leesik a decemberi prémium akkor megveszek egyet itthon....tulajdonképp már egyeztetek a gazdájával,remélem dűlőre jutunk....bakancslistás gép számomra.....az xj-meg marad a mamáé.Nagyon rutintalan még szegényem,hátul is .. kellett vele gyakorolnom a tegnapi etap előtt.....de nagyon élvezte.....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz tboldi #120906 üzenetére
jaja de a füledre szólnak ,hogy 70-es táblánál min 65-tel menj,hogy lássa a vizsgabiztos láttad a táblát,és értelmezed a sebességet.......most ,hogy az asszonykám csinálta az A-t többször is bent voltam vele,a rutinján.....18,30 kor ment le a napi tanulószám,utánna ment egy kört azaz ugye 3-at az xj-nk -el.Ugye az meg végképp nem mai technika,egy 2014-es Hornethez...de simán letudta,vele,míg a Hornettel hibázgatott.mert tartott tőle..pedig az meg könnyebb is.......de azért meglett neki is....
[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz Madwe #120900 üzenetére
Amikor létezett sem volt se használható, se aktuális. ¯\_(ツ)_/¯
A hazai boltok nem nagyon törik össze magukat egy épkézláb webshop létrehozásán.(#120904) djeperto eBayen adott termékre rákeresve általában jobbakat találok, mint ezen az oldalon.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
zolee5016
őstag
de meg tudnak......egy pancsi hozzá sem fogható egy leharcolt,pl Hornet) Kormánycsapágyas,első-hátsó lánckerekes,10cm-es nyúltságú lánccal,visszajelzőhibás(index ) fékbetétcserés .....géphez...sok suliban ilyen a tech...rutinozni főleg izgis ilyen cuccokkal....városi meg kihívás...
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
Spuri Sulinál ahogy mondták is, esélytelen idén, talán még a vezetés is. Ott voltam én is. Laci és Tibi jól oktatnak, de iszonyat el vannak úszva. 100+ diákjuk volt/van idén. Vezetésre is ilyen hetekre tudnak időpontot adni, szóval ha oda jutsz jövőre, akkor javaslom, hogy minél több időpontot foglalj le előre. Vizsgaidőpontok 3-4 hetes átfutásra vannak. Arra még készülj, hogy a motorok eléggé leharcoltak, bár azért próbálják frissíteni az állományt.
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest