Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Csizmat mivel erdemes belol takaritani, fertotleniteni?
Illetve a pamutzokninal van jobb?
Pl si zokni? -
Xero
nagyúr
Koszonom szepen Urak!

Akkor felszerelesre ramegyek, nem varok, az idei gurulasokat pedig elengedem!
Ezzel kapcsolatban akkor mar csak az maradna, hogy a Mugen elfogadhato jol sejtem? Nem varok nagy csodat, de ha a 15 eves spidi szintet hozza, nekem az bosegesen elegendo lesz.A Karasna-s tippet koszonom, csak remenykedem, hogy ebbe a vas is belecsuszik.
Ezzel kapcsolatban meg egy kerdes lenne. Gyorsvaltot mindenkeppen szeretnek hozza, illetve a 12v-os aljzat es a markolatfutes is motoszkal a fejemben. Jol gondolom, hogy ezeket helyben pakoljak bele, es nem lassitja a rendelest?
-
zgospel
őstag
A kinézett boltban nem nagyon emlékszem komoly téli akciókra, így ha marad a Mugen és a Scorpion, akkor felesleges várnod, az mindig annyiba fog kerülni. Késő ősszel, kora télen a Karasna és a Motostar 20-30% leárazásokat szokott tartani, illetve külföldi rendelésnél, például eBayen is bele lehet futni jó kis ajánlatokba.
-
etnies
senior tag
-
Xero
nagyúr
Sziasztok!
Vissza szeretnek terni a motoros vilagba (most mar tenyleg
) igy egy kis iranymutatas es/vagy megerositesert jottem. 
Elso korben: Kb 25 eve ultem eloszor motoron, majd palyaztam es illegalban maszkaltam nemileg rokon 600-as es 1000-es hasalosaival. Viszont ennek kb 10-15 eve. Jogositvanyom sosem volt, de most le akarom tudni.
A kerdes kisse koltoi es tudom, hogy egyeni preferencia, de szerintetek erdemes meg most a napokban belekezdeni? A jelenlegi magyar rendszerben van realis lehetoseg, hogy meg havazas elott papir keruljon a kezembe?
BP XIII ker-ben a Spuri Sulit neztem mint helyben levo megoldast (elmelet e-learning-ben, eljen a corona!
).A kovetkezo kerdes nemileg az elozohoz kotodik. Ti a helyemben, ha belathato idon belul letudhato a papir, meg iden megvasarolnatok a motort? A kerdes csupan azert erdekes, mert hoban nem tervezek vele kozlekedni, akkor nem is Budapesten lesz (itt nincs garazsom), igy kb csak akkor szamit ha meg elvezkodhetek vele kicsit. Mivel ujonnan veszem meg, igy ebbol adodik az is, hogy vajon telen varhato valami kedvezmeny? A kinezett peldany egy CB650R lenne.
Majd johet a felszereles. Utoljara Spidi ketreszesem es Shoei sisakom volt, de az elobbit mar eladtam, utobbi korabol fakadoan pedig mar kuka.
Sisakot ki is neztem, voltam proban is es azt hiszem ar/ertekben es formaban nekem a Scorpion AIR-1400 carbon jo is lenne. A carbon kicsit placebo, mert proba alatt nem ereztem a suly difit, de ha csak egy gondolattal biztonsagosabb akkor talan belefer a plusz ar.
Ha mar ott voltam, akkor megneztem a magyar Mugen Race ruhakat es egyebeket is. Bevallom nekem teljesen ismeretlen a marka, de tapogatasra nem igazan ereztem kulonbseget a 15 eves Spidi-hez kepest. Meg merhetem venni, a borruhaikat, kesztyuiket, csizmaikat ha a proban passzolnak? A teljes cuccra olyan 260-at szanok max sisak nelkul, es amennyire elmentek a nevesebb ruhagyartok arazasai, igy elegge szukos a keret. Itt is ervenyes a kerdes, hogy erdemes lehet a nagyberuhazassal varni telig? Lesz szemmel lathato kedvezmeny? A jogsit max kibekkelem a sisakkal es sima protektorokkal.Tudom, hogy a kerdeseim jelentos reszehez josgomb kellene, de minden effortert halas vagyok!

-
Somatom
veterán
válasz
zolee5016
üzenetére
Aaaz igen. Változik a világ. Anno csak rendszámokért jöttek fel a Citadellára. Egyszer az egész brigádot leállították a Margit hídon és elkezdték az igazoltatósdit. Persze, még a sor közepénél sem tartott a rendőr, amikor az elöl hagyott BMW -jén már nem voltak gyertyapipák.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolee5016
őstag
Tegnap legurultam a Citadellásokkal Ráckevére.....jó buli volt.Szépen biztosítva pesten belül,kint már tempósabb hajrával...lehet állandóra veszem a programot..
-
törölt tag
válasz
csongi
üzenetére
"Csak sajnos akkor milyen trauma éri a gyereket, ha apa elbassza és tűzoltók vágják ki a kasztniból az apja mellől?"
Ez nyilván igaz, de ezzel együtt sajnáltam volna. Még egy felnőtt embert is teljesen ki tud borítani az erőszak látványa, nemhogy egy gyereket. Ezzel együtt persze van hogy nincs más választás.
Én Budapesten közlekedem és nem csak a napsütéses vasárnapokon, úgyhogy az ilyesmit már a következő sarkon elfelejtem...
Rengeteg az ember elé kikanyarodó, körültekintés nélkül sávot váltó, a pirosba behajtó autós. A vezetési rutin nagyon sokat segít, az ilyen szituknál figyelni kell, de csak nagyon ritkán válnak tényleg veszélyessé. Még dudálni sem szoktam, egyszerűen kerülöm és megyek. -
válasz
csongi
üzenetére
Igen. Nekem is szar érzés volt, mikor kiszállt a kislány, és még jobban felháborító, hogy az a barom úgy vezet amikor hátul ül a kislánya. A végén nekem volt lelkiismeret furdalásom az eset miatt, de belegondoltam... hogy vezethet ha egyedül van?
Nagyon elgondolkodtató és tényleg nehezen pöccenek be, de miért nem éri valaki, hogy jobbról kamionsor, belső sorban előző autók, hogy hiába jön a segembe, hiába dudál nem tudunk átrepülni a soron csak azért mert neki frusztrált volt a gyerekkora. -
Tamás9x
őstag
Ha már történetek, minap állok a kereszteződésben balról zöld-sárga piros, nekem piros sárga zöld. Megindulnék,de balról még mindig jönnek.. 3 autó is a piroson keresztül.. megállok, hogy ne haljak bele a kereszteződésbe erre hátulról szól a duda, és majdnem telibe vernek...
Egyre nagyobb divat, hogy nem néznek körbe, csak a lámpát bámulják. Egyre jobban az az érzésem, hogy városban le kell rakni a motort és venni egy böhöm telepjárót, ha bele is tol a kereszteződésbe a mögöttem álló barom, legalább túléljem. -
tboy93
nagyúr
Koszi a tippeket az Esztergomi turara, szuperul sikerult, motoroztunk egy ~4 orat. Sokan voltak ma kint, eleg jo ido volt.
A motosafe fuldugo pedig csucs, par perc utan eszre sem veszi az ember hogy a fuleben van es tökéletesen tompítja a szelzajt. Intercom viszont teljesen hallhato marad.
-
törölt tag
válasz
djeperto
üzenetére
"Megvártam, elmondtam neki, hogy most miért fog egy két pofint kapni és lekenytem neki egy olyan igazi átszállóst. Kislánya kiugrik hátsó ülésről és sírva kéri ne bántsam apát..."
Ez sajnos a kislány miatt nem volt jó döntés, erős trauma érhet ilyenkor egy gyereket.
Néha rácsodálkozom, mennyi rejtett agresszió halmozódik fel az emberekben, sokszor 40 kilós, tornából felmentett faszkalapok válnak közúton wannabe terminátorokká... -
Madwe
nagyúr
válasz
LógaGéza
üzenetére
A riasztósokkal az a gond, hogy egy sima vizes törülközővel hangtalanok lesznek. Az érzékenysége típusfüggő. Persze valamennyi értelmük van, de én mindenképp vinnék magammal egy olyan védelmet, amivel valamihez rögzíteni is tudod a géped. Persze ha nap közben, forgalmas belátható s esetleg bekamerázott helyen hagyod egy rövid időre, akkor talán elengedhető. Meg pl ha több motor is parkol a környéken, az is csökkenti a lopás esélyeit h pont a tiedre esne a választás - de ha a tiéd a legkevésbé védett, kelendő típus, akkor kb ugyanott vagy

u lalatokat én nem szeretem, eléggé limitálja hova tudod rögzíteni...
esetleg még valami monimoto féle gps tracker megfontolandó - naked esetén fejvakarós hova dugd, de azért talán ott is megoldható egy kis nézelődéssel
-
A Zéé
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
Én ilyen láncot vettem. Ezzel van otthon kikötve (csak 3 oldalról zárt a beálló, amiben még áll) a motor.
Ha megyek valahová a lakatot magammal viszem róla. A hátsó tárcsán nem tudom átvezetni, de a fogaskeréken igen. Nekem a boltban javasolták, hogy ne az első kereket zárjam le, hanem a hátsót, azt a végét nehezebb megemelni és úgy tolni a motort. Egy emlékeztető zsinórt kell majd még vennem hozzá, hogy még látványosabb legyen.
Nappal, forgalmas helyen szerintem elég ez az egyszeri tolvaj ellen. -
LógaGéza
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Sajnos a ponyvát szerintem nem tudnám hova rakni. Táskát/dobozt nem raknék a motorra (még), saját táskámba nem fér bele, ülés alatti hely pedig meg csak mint fogalom létezik

Normálisabb U-lakat, vagy féktárcsazár mennyire lehet opció? Utóbbiból a riasztósoknál mennyire jellemző az, hogy a semmire beriaszt? -
baboss
őstag
SER-RING 2020.08.23
Pálya teljes hossza: 1025 m
Szélessége: 6,5 – 10 m
Kanyarok száma: 16
Pályavideó 5 kameraállással. [link] -
baboss
őstag
válasz
gergobaby
üzenetére
Saját gyártású, bukókerethez rögzítve, kényelmi funkció. Hosszabb utakon így kényelmesebb a lábamnak.
Bukásnál, csúszásnál már levizsgázott.
A régi motorom kormányára lett ráhúzva egy Simson lábtartógumi. Nekem le van fenekelve a kormányon a végsúly rögzítő furat és abba van menet, csak egy távtartó lemez keltett hozzá.

-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jam, EUR 4-re gondoltam.
Okés, köszi az infokat, ennyi elég. -
Ma csillió ember motorra ült
legalábbis Budapest tele van felpakolt túra motorokkal. -
baboss
őstag
Ha valakit érdekel holnap megyek SER-RING-re, ma lehet még holnapra regisztrálni. [link]
Árak:
9-18 - 9000ft.
9:00 - 13:00 5900ft
14:00 - 18:00 5900ft
-
FeniX-
senior tag
válasz
A Zéé
üzenetére
A fellegvárhoz felmenő út azért elég rossz minőségű. Sok a kátyú, mondjuk inkább a kanyarok előtt. A másikat, én is nagyon szeretem, szinte minden hétvégén elgurulok egyszer arra legalább. Pont a fellegvártól lefelé jövet a kilátónál egy cbr-es srác ajánlotta, hogy a túloldalon nagymaros-zebegény, szob után felfelé az ipoly mentén is vannak kanyargós utak. Legközelebb azt próbálom ki.
-
Biqci
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Magyarorszagon is :D
Csak allo autok mellett mehetsz elore."Bizony, bizony...
Mostanában nem vezetek Mo-on és akkor is autót, utoljára '18 karácsonyán voltam otthon. De amit tapasztaltam.
Pedig '86-tól van jogsim, éveket taxisként lehúztam, azt hittem, hogy már mindent láttam... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
...tipikus save the world bullshit a Consular lassú folyama sokkal jobb már. De a Sith Warrior a király akkor is, meg az Inqi és Dart Zash no spoiler de azért az nagyot szólt mikor kiderült.

Most nézem a karikat és az a para, hogy saccra bőven 600 óra fölött pörgött bele már...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Mit jelent a mai motor? Euro4?
Csatolok egy videot, talan erthetobb lesz, sajnos nemet, de nagyon jol elmagyarazza.
Esetunkben ride-by-wire rendszer van, itt a fojtoszelep nyitasi karakterisztikajat erzed a legjobban, nem a lambdat. A lambda itt egy kicsit tuldusit egy bizonyos fordulaton es szegenyebb is lesz, lathatod, mit okozott a nyomatekgorbeben, kb semmi.
A legnagyobb valtozast csak a fojtoszelep nyitasban erezheted, ami nem csak a lambdatol fugg.
Azt hozzateszem, euro4 es motornal nem tudom hibakod nelkul hogyan tudsz eltavolitani barmit, oda masik map kell, ami teljesen illegalis szokott lenni, es a gyartok megnehezitik a dolgat mindenkinek, akik at akarjak irni a mapot.
Euro3 as motornal nagyon paraszt megoldasok vannak, pl 2016 ig a hondanak nem volt rbw rendszere emlekeim szerint, siman vakuum alapjan csukott-nyitott egy csappantyut a ram air csatornaban, hogy ha nagy gazt adsz, ne legyen goromba, hanem atmenetes.
Szoval epp hogy van megoldva...
Ha ezt eltavolitod, hatbakur a motor, amire azt mondjak: kozvetlenebb lett. -
A Zéé
addikt
-
A Zéé
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Ahogy mondták is, Pilisszentlászló és Visegrád közt lehet kanyarogni, csak ésszel menjetek. Sok a kanyar, lehet gyakorolni (és rájönni, hogy mennyire nem megy ez a motorozás dolog) de az út nem egy autópálya, és néha vannak behulló szikladarabok. Pláne, ha Visegrád felől mentek felfelé. Viszont nincs nagy forgalom. Én azon a szakaszon volt, hogy 4x mentem le-fel egymás után (és voltak mások is, akik gyakorolták a szakaszt). Az út szélén lerohadt mercisek sztem már hülyének néztek
Visszafelé az Esztergom-Dobogókő-Szentendre vonal annyira nem izgi, de abban is van pár kanyar.
De a Visegrádi fellegvárhoz felmenő út sem rossz egynek. -
Biqci
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez igaz, én is előremegyek, sőt záróvonal sem leküzdhetetlen akadály a dugóban és fel vagyok készülve, ha megfognak akkor fizetek. De én arra gondoltam, ha otthon valaki saját véleménye szerint szabálykövetően elmegy a sorok között és jön valaki aki neki gondot okoz, akkor mit csinál, az itt fel sem merül mert az előrecsorgással eleve szabályt szeg. És ha szabályt szeg, akkor nem lesz jogos az esetleges felháborodás a másik szabályszegése miatt. Ez olyan "holló a hollónak nem vájja a szemét" elv.
Vagy ki tudja...
Remélem a megfogalmazás elég pc volt
-
Somatom
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Pl. Szentendrén dobsz egy balost a skanzen felé. Az a szerpentín Visegrád után találkozik a 11 -essel. Ott is balost dobsz, Esztergom és ott az autógyár telepe mögött indul egy erdei kanyargós Dobogókő felé. Onnan meg Pomáz felé. Bocs, a hevenyészett itinerért, vezetek.
-
tboy93
nagyúr
Holnap délelőtt mennénk egy nagyobbacska kört öcsémmel, Esztergomra gondoltam (Szigethalomról indulva). A Budai hegyekben mit érdemes érinteni, merre vannak fasza utak?

-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Wide open throttle-lal (-lel?) kell menni, akkor open loopba kerül, és nincs lambda-szabályzás.

Legalábbis autóknál így van, de gondolom, a motorkerékpároknál is hasonlóan működik.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persu, a lamda-szonda a mai motorok teljesítményét, gázreakcióit mennyire befolyásolja? Az eltávolításuk ténylegesen jobb motorkarakterisztikát eredményez?
A VFR-ben dupla szenzor van. Néztem ebay-en a leírásokat, ott a marketing azt írja, h bizonyos fojtószelep helyzetekben a gyári szenzor folyamat változtatja az üzemanyag-levegő arányt, h nyilván az emissziót teljesítse és h ez által buksz a teljesítményen.
A "dugó kit" pedig arra kényszeríti az ECU-t, h a lambdaszonda korlátozásai nélkül használja a telepített térképet.
Szerintük jobb lesz a fojtószelep reakciója (jelentsen ez bármit is), valamint alsó és közép tartományban nyomatékosabb lesz a motor.
Nem tudom számít-e, de az enyémen van egy nyitott belga DAM kipufogó.
Köszi! -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Kösz akkor nem jól kerestem, mert nekem adott ki mindent.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
LógaGéza
üzenetére
Vastagabb lánc és ponyva.
Előbbi elrettent utóbbit meg jobb eséllyel ott hagyják, kevésbé csesztetik ha nem tudják mi van alatta és így nem tudják megéri e a rizikót.
martonxpassz, nekem az nagyon délen van.

bigdady Ha az Osram-ra gondolsz én a NIghtBreaker Lasert szeretem igaz élettartam az fele egy hagyományoshoz mérten de megéri bőven a felárat ha a foncsorod jó állapotban van, csak akkor van értelme egyéb esetben inkább a foncsorral foglalkozz ha elégtelennek érzed a terített fényerősséget.

-
bigdady
nagyúr
Hali
Manualban nem találtam nem tudja valaki milyen első izzó kell a 2004-es fz6-ba? H4 vagy H7?
Night breaker ajánlott egyébként? Valami jól láthatót keresek -
LógaGéza
veterán
Motor védelmére lopás ellen mit javasoltok? Ha teszem azt beugrok egy Auchanba venni pár dolgot, vagy ott kell hagynom egy irodaház előtt pár órára mi lenne az ideális védelem, ami elfér egy hátizsákban lévő cuccok mellett?
-
Biqci
aktív tag
Most olvastam csak végig ezt az "elmegyek a sorok között" polémiát és csak örülni tudok, hogy itt ilyen nem merül fel. Ugyanis tilos...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Sliponos dobot felteszed 5-10 perc alatt, válaszolva a csoportban tett kérdésedre.

Sanszos nálam azért van a stabil 5 mert haveri körben minden vas 40-60 ló közt szór ergo a tempó is közel azonosan kényelmes mindenkinek.

jacis ő csak kék dobot szeretett volna na, ha már nem volt titán hatású raktáron.
Nekem a saválló enyhén bronzos kezd lenni a hőtől a hegesztések mentén, nagyon szép tőle, újra megvenném a dobot még ha noname gyártó is szinte itthon a Delke.
Arról nem beszélve ezzel nincs legalább gyíkfing hangja a motornak de még nem is csap irritálóan nagy zajt. sőt -
Geresics
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
bazz, le kellene szóknom a munka közbeni fórumozásról, mert hamar kiderül, hogy mindenhez is hülye vagyok!

Igen, az az SWTOR! A KOTOR-t anno 24x nyomtam végig, a 2-t már csak 7-8 alkalommal, mert frusztrált, hogy úgy elcseszték a végét... De az SWTOR sztorija sokkal grandiózisabb, csak már öregszel, és nem voltál hajlandó annyi időt rászánni, amiből ez kiderült volna!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Vazz...

Te az SWTOR-ról beszélsz jó az, BH és a Sith Warrior kimondottan jó szálak.
tboy93 hallottam már CBF-et rávaló Gianellivel egyáltalán nem volt para killerrel, szerintem csak neked lenne szokatlanul hangos főleg a gyári néma valami után.

4.3, hogy a francba?
Az az 5,5 már sokkal inkább, vegyesbe nekem 5 körül van városban +2-3dl. -
Geresics
addikt
válasz
csongi
üzenetére
ez nem tudom, hogy hogy jön ide, de imádtam azt a játékot! Mind a 8 történetszálat (JK, JC, SW, SS, BH, Trooper, Smuggler, Agent) végigvittem, volt amit többször is (DS/LS sztori szerint), és minden companion beszélgetését végighallgattam. Annyira jók a történetek már önmagukban is, de ami a legdurvább, ha ezeket mind végigviszi az ember, és odafigyel, akkor kiderül, hogy hatalmas áthallások vannak a sztorik között! A comp.-ok közül sokan ismerik egymást, beszélnek a másik karakter companionjával folytatott kalandjaikról, stb-stb. Egyszerűen zseniális az egész történet és annak az összetettsége! Rettenetesen kár, hogy mindenki egy WOW-utódot akart látni, és a sztorit egyszerűen átugrották, meg olyanok játszottak egy ilyen történetorientált játékkal, akik nem beszélik a nyelvet, nem is értik mit mondanak az NPC-k, egyszerűen csak annyit látnak, hogy "menj ide, szedj össze 10 izét"... Nagyon-nagy kár érte, én imádtam!

-
-
csongi
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
Sokat Kotoroztam, Neha sikitva:)
-
lazatt
csendes tag
A hátsó fékkel van némi problémám.
Érdekelne, hogy szerintetek mi lehet a probléma esetleg a megoldás.
Úgy emlékszem régebben is adott hasonló hangokat de akkor csak menet közben állóra fékezett hátsó keréknél.
Ha egyhelyben taposgatom a féket akor néhány taposás után elmúlik a hang de amit gurul a motor néhány centimétert úrja ad hangot. ( Ha a gurulást eső fékkel álítom meg és a hátsót már a motor álló helyzetében nyomom le akkor is ad hangot)
A fékfolyadékot lecseréltem, féknyerget leszedtem és megtiszítítottam, a fékpedál forgáspontját megzsíroztam, de ezek eddig nem segítettek.
https://www.youtube.com/watch?v=LpbqDDexDoA
https://www.youtube.com/watch?v=DmsfjDi7Vzk
(A legfrissebb elméletem szerint a féknyeregtartó konzol rezgeti a villát.) -
csongi
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Be se megyek, csak ha masfel motor hely van, es kb 3 auto.
A tobbit kivarom. :). -
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Most ezzel azt sugallod, mintha én nevelném őket, vagy egyetértenék Somatom büntetéseivel. Pedig határozottan egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel kapcsolatban akkor mar csak az maradna, hogy a Mugen elfogadhato jol sejtem? Nem varok nagy csodat, de ha a 15 eves spidi szintet hozza, nekem az bosegesen elegendo lesz.
) igy egy kis iranymutatas es/vagy megerositesert jottem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néha rácsodálkozom, mennyi rejtett agresszió halmozódik fel az emberekben, sokszor 40 kilós, tornából felmentett faszkalapok válnak közúton wannabe terminátorokká...