Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10601 üzenetére
Nocsak-nocsak....ez nálad van ?
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
StLui
veterán
válasz xtremetuning #10600 üzenetére
Én kicsit szenvedek a konzollal, van kilengése a 60cm lelógásnak, és így picit ferde is, ezt nem is értem miért, persze a kép felnagyítja, amúgy 2-3mm kell oldalra feszegetnem, ráadásul elvileg elégnek kellene lennie a lelógásnak, gyakorlatilag meg nem elég, 10cm-t korrigálnom kell lefelé a képen
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sgery
őstag
válasz andrew-msi #10601 üzenetére
oké, köszönöm a tanácsokat, akkor lógatni fogom.
A festékre visszatérve elírtam, nem 3l hanem ~0,5l a mennyiség
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
xtremetuning
addikt
-
StLui
veterán
válasz xtremetuning #10605 üzenetére
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
andrew-msi
aktív tag
válasz xtremetuning #10602 üzenetére
Nem netes kép!
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10607 üzenetére
Nem netes vagy : nem, netes......mert nem mindegy
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
milszab
senior tag
Firmware frissítést csinált már valaki? Itt szépen végig megy mit hogyan kell csinálni, csak nem tudok angolul és a fordító elég érdekesen fordítja le! Szóval ha valaki tud angolul, írja már le légyszi pontosan mi hogyan is van!
Amúgy a 11-es pontig eljutottam, ahol 2 gombot kéne nyomni, úgy áram alá helyezni a cuccot és a piros lámpának pirosnak kéne maradni. Mer ha narancsra vált az nem jó. Nah most nálam ez nem jön össze...
Jah Benq W1070...
-
xtremetuning
addikt
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10609 üzenetére
Megnézem, köszi!
xtremetuning:most is megnéztem, előre hátra is mozgathatom a projektort 2-3cm-t mert ennyit enged a közepe, ahol egymásba csúszik a két "cső"
[ Szerkesztve ]
-
JohannZimu
senior tag
válasz xtremetuning #10612 üzenetére
Erről mi a véleményed? Nálam a mennyezeti rögzítés nem járható (álmennyezet), ezért falikarra gondoltam...
-
xtremetuning
addikt
válasz JohannZimu #10614 üzenetére
Neked pedig ezek közt lesz a megoldásod.
StLui : az úgy nagyon nem gyere be.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz xtremetuning #10615 üzenetére
hát most leszedtem a vetítőt, azt hittem a rúdban van valami amit meghúzhatok, és megfeszül, de nincs, tehát a két rúd egymásba tolva is nagyon lötyög, ráadásul a mennyezeti elemhez csatlakozó rész is lötyög, mondjuk ott mér próbálok húzni valamennyit
-
xtremetuning
addikt
Vagy kihézagolod a 2 rúd közti helyet, vagy......kidobod a 3,14csába és nézel használhatóbbat.
Esetleg összehegeszted a teleszkópot. Látatlanul nincs több ötletem. De nem mozoghat a felfogatás....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
CyDoN
senior tag
-
andrew-msi
aktív tag
válasz andrew-msi #10607 üzenetére
Jogos, sajnos nem az én Mozim.
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10619 üzenetére
Csak mert azt a fehér gyári konzolt elég közelről ismerem... ;-)
[ Szerkesztve ]
-
andrew-msi
aktív tag
válasz xtremetuning #10620 üzenetére
Most egy kicsit (nagyon) irigy vagyok.
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10621 üzenetére
Sikerült mindenhol rögzíteni, a toldásnál beszorítottam egy gyorskötözőnek a végét ami elég lapos volt és addig toltam míg meg nem feszült. Maga a két rúd egymásban 1mm-t mozog, csak a projinál már legalább 1-2 cm-ben nyilvánul meg, de így jó esz szerintem, csak ki időt kellett volna rászánnom elsőre is
-
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10627 üzenetére
Köszi, most épp a konzol finomhangolásával küzdök.
A vetített, 235cm széles kép ferde picit, magát a projit épp hogy megnyomom egyik irányba oldalt és kiegyenesedik. De nagyon picit kell csak mozdítani, mert a vetített kép bal oldla van feljebb összesen 2-3cm-t, ez simán lehet a mennyezet egyenetlensége is. Ti is ennyit pöcsöltetek vele? Vagy csak béna vagyok. Ráadásul még nncs fix 220 (240), ezért ki-be dugdosom a csatlakozót, persze elmozdul az egész től, itt már csak a tárcsa és a 3 kar csatlakozása nem elég fix, de ezt még nem is erőltettem, pont a ferdeség miatt.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10629 üzenetére
A gép nincs tökéletes vízszintesen most ez az egy gondom van, egy alátét megoldaná szerintem, majd este próbálkozom. A képet ebből a részletből nem értem, rémlik, hogy láttam valahol teljes egészében, de nem ilyen oldalt eltolásos gondom van, hanem a gép nem vízszintes a vászon meg mondjuk az, de csak nagyon pici amit a gépet mozdítani kéne, kár hogy semmi ilyen finomhangoló állítás nincs ezeken a konzolokon.
Xtremetuning, igen az jó lenne, már kb az is, de a végső rögzítést nem tudom még megoldani, mert nem tudom belőni a vízszintest, talán a fentebb írt alátétezéssel. De ha fellazítom a három kart akkor annyit mozog, hogy esélytelennek érzem a beállítást. (szóval bénázok egyelőre) Ugye közben meg menni kell a vetítőnek is, hogy lássam a képet is, Szóval inkább csak este tudom csinálgatni, tegnap is délután csak a nagyja rögzítést csináltam, képet csak este 10 után néztem
-
Gyeptegla
tag
Hát aki full HD-t akar venni nagyon gyorsan keressen rá erre:
Nagyon jó ár szerintem, nem 7-8 éves elektronikai hulladék, kérdés csak az állapot.
[ Szerkesztve ]
-
andrew-msi
aktív tag
válasz Gyeptegla #10637 üzenetére
Ha itt jól írják akkor nem támogatja:
http://www.projectorcentral.com/BenQ-W1000+.htm -
elodman
aktív tag
válasz Gyeptegla #10633 üzenetére
Vajh e modernebb masinák hitelesen mutatják, mennyi üzemórája ketyegnek / és mennyit égették ama lámpát?
Vajh egy amatőr kiszúrhatja-e az esetleges kép- / gép minőségi hibákat - pl. 1-2 órás teszt során?
Netán mr. Batyóra, v. bárki megbízható tesztelőre érdemes az ilyet bízni?
thanx.
[ Szerkesztve ]
-
andrew-msi
aktív tag
Esetleg FullHD-ra ez is lehet jó vétel?!
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=12219 -
Gyeptegla
tag
válasz andrew-msi #10638 üzenetére
egy terjedelmesebb cikk, itt azt írják ha jól értelmezem, hogy igen.
-
Gyeptegla
tag
válasz andrew-msi #10640 üzenetére
Szépen ballag az ára lefelé
-
Pro Koryak
addikt
válasz elodman #10639 üzenetére
egyszerű, batyo-tól kell venni projit.
átnézett, kitisztított, javított gépeket árul, így zsákbamacska kizárt!!!én is most vettem tőle...
van most is nála több féle eladó, ha megírod neki milyen kellene, lehet olyat is tud szerezni.
w1000-hez sztem 40-50e körül már tud izzót cserélni, munkadíjjal együtt. lehet még olcsóbban is...
-
andrew-msi
aktív tag
válasz Pro Koryak #10643 üzenetére
Én is tőle vettem a gépet 0-s lámpával!
Csak ajánlani tudom! -
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sefter
veterán
Valaki tudna adni Batyo-hoz email címet? avforumra kb lehetetlen regisztrálni...
Psn ID: sefter_hun
-
kssthomas
csendes tag
válasz andrew-msi #10640 üzenetére
Van egy fullHd sanyo gépem. Hibátlan, új izzóval, 4 méterről 300cm-es kép.
Sanyo Plv-Z700[ Szerkesztve ]
Optoma HD72i ... Sanyo PLV-Z700 ... Sanyo PLV-Z700 ... Epson EH-TW5000 ... Epson EH-TW5910 ... Optoma HD33 ... Epson EH-TW5910 ... Epson EH-TW5900 ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest