Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Projektor topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.

A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35001) makoss válasza BBéci (#34999) üzenetére


makoss
addikt

Jelen pillanatban nem is a vászon, inkább az elhelyezés, hogy hogyan, mivel van egy, a faltól egy szekrény (70cm) amit nem fogok arrébb tenni, a vásznat meg inkább elé, így mindenképp hordozhatós jöhet szóba, persze normális áron!

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35002) péjé válasza makoss (#35000) üzenetére


péjé
őstag

Amikor elkezdesz projektorozni akkor a sima fal is megteszi, esetleg kerítesz vmi olcsó vásznat mert jóleszaz...:-)
Aztán amikor eltelik egy kis idő akkor elkezd hullámosodni az olcsó vászon, stb., esetleg meglátsz vhol egy jobb vászonra vetített képet és akkor rájössz h lehetne jobb képed is otthon.
Ezt a lépést szeretnénk megspórolni nektek, korábban összeszedtük hogy Optoma, Grandview, Projecta manuál vásznak kaphatók 40-90eft között kb, használtan a jófogáson avx.hu-n meg a feléért, ezek belépő szinten szép képet adnak, ismered a felület gain értékét, be tudod normálisan állítani a színeket, végpontozni, kalibrálni a vetítőt. Egy rolón/falon is meg lehet ezt csinálni de nem a valós képet kapod az biztos.

Aztán ahogy elmerülsz ebben szép lassan rájössz h sosem lesz annyi pénzed erre amilyent szeretnél :) de legalább tudod már h mit kell megvenned ahhoz h ár/érték arányban legyen egy élvezhető, színhű stb. mozid.

(#35003) BBéci válasza makoss (#35000) üzenetére


BBéci
titán

Nem haragszom. :N
Sokan isszák a kannás, literenként 2-300 forintos bort, azokkal mi van? Attól is be lehet rúgni. ;]

A plafonra szerelt vászon leereszkedhet a szekrény elé.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#35004) Szoke1982


Szoke1982
senior tag

Lehet hülye kérdès de pl: epson 5300 a talpàn is lehet hasznàlni? Vagy kötelező fejjel lefele rakni ? Gondoltam megkèrdezem :D

(#35005) tl-x válasza Szoke1982 (#35004) üzenetére


tl-x
őstag

Persze azért van neki.

(#35006) Beni2360 válasza Szoke1982 (#35004) üzenetére


Beni2360
félisten

Természetesen én is így használom de akkor a magasságát a vászon alsó széléhez kell igazítani.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35007) .DLL válasza Szoke1982 (#35004) üzenetére


.DLL
veterán

A talpára állítva felfelé vetít. Ha fentre helyezed el, pl. a plafon közelébe, akkor viszont lefelé kell vetítenie, ezért megfordítják.

(P.H.)

(#35008) Szoke1982 válasza .DLL (#35007) üzenetére


Szoke1982
senior tag

Aha èrtem màr köszi :)

(#35009) Szoke1982


Szoke1982
senior tag

Itt egy epson 2045 tulaj (epson 5350) kisérletezik a szűrke árnyalatokkal. Ha jól làtom sima mdf-re festeget. De van vászna is. De gondolom vannak ilyen festékek, ami direkt projektorra lett kifejlesztve? [link]

(#35010) makoss válasza péjé (#35002) üzenetére


makoss
addikt

Én is pontosan erre gondoltam, ami a moziban van képminőség azt úgy sem fogom tudni elérni, (most bocsánat ha megint ismétlem a korább látott youtubeos észrevételeim) ha azt a szintet hozná már boldog lennék!
Nem akarok egyből a közép felsőkategóriát megcélozni, de szeretném azt mondani egy trailer megnézése után: na ez már valami! :K
Valami alap vászon is jó volna, de 100" kellene, nagyobb nem. :R

(#35003) BBéci: Sajnos plafon sem jó, nádszövetes plafon, persze felette egyenlő távolságra vannak szarufák. Nem sziklaszilárd plafon, felette padlás, ha ott lépkedel csak a szarufákon, külömben beszakad.
Ezért volna jobb állványos, hordozhatós, ha tudnál vagy tudna valaki linkelni olyat 100"-ban ami jó lehet az Epson 5300-hoz, megköszönném! :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35011) Mik76 válasza makoss (#35010) üzenetére


Mik76
senior tag

A menyo ilyen szempontbol nem problema.
Vagj a ket szaru fa koze megfelelo meretu fa deszkat ami azert lehetoseg szerint jo 3 cm vastag. Rogzitsd a padlason a ket szaru fa koze a szukseges helyre aluminium vagy acel "bracketekkel", nemtom mi a magyar megfeleloje. Ha kell akar kettot (vaszon). Erre mar siman rogzithetsz akarmit

En igy rogzitettem a projektor alvanyt az almennyezetre. Kicsit macerasabb mint rogton felfurni valamit a betonba, de nem kivitelezhetetlen. Viszont igy barhova rogzitheto az adott elem, nem csak oda ahol a gerendak vagy a tarto profilok vannak a menyoban. Megfelelo anyagok kivalasztasaval siman rogzithetsz ra eleg komoly sulyt biztonsagosan.

[ Szerkesztve ]

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#35012) tl-x válasza makoss (#35010) üzenetére


tl-x
őstag

Nálam is nád és fafödémes huppogós a plafon. Igaz most tüntettem el a nyomokat mert máshogy lesz de eddig az ablakkeretre volt fúrva a vászon és a plafonról lógott a projektor. Én átfúrtam a plafont a paláson elfektettem egy deszkát és két menetes szárral rögítettem. Most majd a hátsó falra fogom felfúrni a projektort.

[ Szerkesztve ]

(#35013) alphamooncam válasza makoss (#35010) üzenetére


alphamooncam
őstag

Nagyon negatív vagy ! Az 5300-s nálam kisujjból kirázza a multiplexek minőségét., mondjuk az nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségű anyagot játszol le rajta.

A 8-10Gb-os rippek helyett érdemes 40-50Gb-ost használni, -esetleg BD.iso-t ha viszi a rendszered - hidd el meghálálja !!!

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

(#35014) tl-x válasza alphamooncam (#35013) üzenetére


tl-x
őstag

Én 4K-s youtube videókon szoktam szájtátva bámulni. :DD

(#35015) BBéci válasza Mik76 (#35011) üzenetére


BBéci
titán

Pontosan úgy oldottam meg én is, illetve a gipszkartonozó szaki. A vászon tok elképzelt helyére beillesztett egy colos deszkát, abba fúrtam a gipszkartonon keresztül a konzolok csavarjait.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#35016) olloczky


olloczky
senior tag

Sziasztok

Csak érintőlegesen kapcsolódik projektor témához a kérdésem. Gálaműsorra én fogok vetíteni ppt-ket és képeket, illetve zenéket játszok be. Hogy lehetne azt legegyszerűbben vagy legésszerűbben megoldani, hogy ne nagyon lássák a vendégek (400 vendég :U ), amikor új ppt-t vagy képet rakok be (windows intéző). Van egy embléma, ami pl jó lenne ha automatikusan jelenne meg, amíg el nem indul egy diavetítés vagy valami ilyesmi. Olyan nem lehetséges, hogy a projektor elé teszek egy karton táblát vagy valami, mert távolabb leszek az eszköztől. Esetleg win gomb + p-vel leválasszam a projektort?

üdv

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#35017) tl-x válasza olloczky (#35016) üzenetére


tl-x
őstag

Kiterjesztett asztal? Akkor csak te látod az intézőt a projektoron meg megy a dia.

[ Szerkesztve ]

(#35018) olloczky válasza tl-x (#35017) üzenetére


olloczky
senior tag

Ami mit csinál pontosan? :B

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#35019) .DLL válasza olloczky (#35018) üzenetére


.DLL
veterán

Windózban be beleht állítani, hogy az asztal képét ne másolja, hanem kiterjessze az asztalt a projektorra. A Póver Point vetítési beállításaiban pedig meg lehet adni, hogy a diavetítés pl. csak a kiterjesztett képernyőn látszódjék, minden mást csinálhatsz az előtted lévő elsődleges monitoron, amit csak te látsz. Az egységes emblémát pedig beállíthatod az asztal háttérképének, így ha bezárod a programot akkor az fog látszódni.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#35020) cinemazealot válasza olloczky (#35016) üzenetére


cinemazealot
addikt

A diavetítés végeztével projektor BLANK (vagy energy-saver) módba kapcsolása távirányítóval?

(#35021) olloczky


olloczky
senior tag

Uuu ezek jok mindjart kiprobalom a kiterjesztett kepernyot. A taviranyito pedig eszembe se jutott :( igy is izgulok eleget :D

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#35022) olloczky válasza olloczky (#35021) üzenetére


olloczky
senior tag

Kifutottam a szerk. idobol. A kiterjesztett kepernyo lesz a tuti, koszonom szepen :R

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#35023) Pitti11


Pitti11
tag

Én sem értem ezt a "nem elég drága akkor nem jó" felfogást. Lehet kapni sz@rt is drágán és nagyon jót is olcsón. Ugyanez megy a házimozi topikban is, ha ennyiért vettél erősítőt akkor ennyit kell költeni hangfalakra és annak ennyi százalékát kábelekre, meg egyéb okosságok. Néhányan meg azon akadtak ki, hogy 10-20ezer forintos médialejátszóval ugyan nem fogják meghajtani a milliós cuccot. Olyan jókat kacagok ezeken, hogy csak.....kácsa kábel 800ezerér kell a népnek :C

Én egy 45ezres libra cineroll vászonra vetítek 5350essel tökéletesen meg vagyok elégedve. a hangfalkábelem is csak 200ft volt méterenként pedig másfeles...

Bocsi, hogy kicsit elgurult a gyógyszerem :))

(#35024) BBéci válasza Pitti11 (#35023) üzenetére


BBéci
titán

Az a legfontosabb, hogy elégedett vagy.
Sajnos sokakat más fából faragtak, például számomra nem elfogadható egy belépő kategóriás projektor képe még a nálam felszerelt 300000 forintos vásznon sem. Inkább lemondok a nagy képméretről és nézem az 50 colos GT60 plazmát. Ami mellesleg annyiba, 350000 forintba került, amennyinél sokan kevesebbet szánnak vetítésre.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#35025) c4 válasza Pitti11 (#35023) üzenetére


c4
őstag

Ne bántsuk a Kácsát, van nekik 8000-ért is nagyon faxa 10 méteres HighSpeed 1.4-es HDMI kábelük. Megy rajta a gyel, mintha kacsazsíron csúszna. :)

(#35026) Pitti11 válasza BBéci (#35024) üzenetére


Pitti11
tag

Nekem 50GT30 van tévézésre, tudom mit tud a plazma. Nagyon durva a különbség a vetítőhöz képest
De a mozi az más :)

(#35027) makoss válasza alphamooncam (#35013) üzenetére


makoss
addikt

40-50 GB-os anyagot egészbiztos nem fogok leszedni, egyrészt azért mert iszonyat sok helyet foglal, másrészt kb 2 nap mire lejön! :U
De 14-16GB-os filmeket rendszeresen szedek le, hogy az LG 42 LA 620S Full HD tévémmel meg tudjam nézni.
Lejátszásához Serviio-t használok. :K

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35028) Beni2360


Beni2360
félisten

Na már csak a vászon felszerelése van hátra, meg a HDMI kábelek bekötése és még egy kis lakberendezés.

Még mindig várom a jó és ésszerű tanácsokat!!! :DD

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35029) tl-x válasza Beni2360 (#35028) üzenetére


tl-x
őstag

A hangfalaknak az a végső helye? Nem fogja le a hangot majd a vászon?

(#35030) Beni2360 válasza tl-x (#35029) üzenetére


Beni2360
félisten

A jobb oldali el lesz húzva oldalra 22 cm,de állandóan túl közel van az ajtóhoz.
Sajna ez van. Most 160 cm a táv majd 180 cm a vászon szélessége.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35031) .DLL válasza Beni2360 (#35028) üzenetére


.DLL
veterán

Józan tanácsként a lambériára is olyasmi vastag puha szőnyegfélét (tetszőleges színben/mintával) rögzítenék fel, mint ami a padlón is van, persze kisebb darabokban, mert ha jól látom van ott konnektor, meg fűtés cső is.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#35032) Beni2360 válasza .DLL (#35031) üzenetére


Beni2360
félisten

Köszi kedves tanácsod de ezt már kitárgyaltuk, ez marad ahogy van, kompromisszumot kötök vele. :U

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35033) .DLL válasza Beni2360 (#35032) üzenetére


.DLL
veterán

Ja bocsi, lemaradtam.

(P.H.)

(#35034) sgery


sgery
őstag

Sziasztok
Csinál itt valaki vagy ismertek valakit budapesten aki projektort takarit? (benq w1070est kellene)
És ugy csinálja, hogy nem 1 hét hanem akár megvárósan

Hála érte :)

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#35035) makoss válasza péjé (#35002) üzenetére


makoss
addikt

És ezekről mi a véleményed?
[link]
[link]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35036) péjé válasza sgery (#35034) üzenetére


péjé
őstag

szia,
[link], esetleg [link]
Az elsőt sokan ismerjük, projektorosnak érdemes jóban lennie vele.

(#35037) péjé válasza makoss (#35035) üzenetére


péjé
őstag

Az ez-cinema megoldás sztem sokkal jobban néz ki bár drágább is...van még a grandview-nak hasonlója, árat nem tudok...[link]

A 4world vászon megoldása is jó mivel te hordozhatót keresel de annak az anyagáról nem tudni semmit, az árából ítélve nagyon alap darab lehet, netről rendelve 2 hét elállási időd van, az alatt eldöntöd. Az ilyesmi vászon ha nem hullámosodik be kezdésnek jó lehet de én kerülöm azokat a vásznakat amiknek az anyagáról nem tudni semmit, pl. kiírják h anyagminőség: D....
Ha ekkora a keret rá akkor vedd meg, próbáld ki, jobb mint a sima fal, 16:9-es állványos amúgy is ritka, inkább 4:3 és 1:1-est látni.

(#35038) makoss válasza péjé (#35037) üzenetére


makoss
addikt

Ez az, hogy erre is alig találtam rá, igen, jó volna tudni róla bővebbet, de ha rossz lenne nem árulnák (szerintem) ;)
Hátha jár még erre valamilyen szaki aki ismeri ezt, mert nagy ötlet az tuti! :R
Láttam egy két videót a neten róla, engem meggyőzött!
Érdekes felépítés :K
Ilyenből 100"-os kéne, legalábbis az amin a látható kép 100".

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35039) makoss válasza péjé (#35037) üzenetére


makoss
addikt

Háát betyárul nem találni erről a felhúzhatós vászonról semmit, ki mennyiért árulná, és az anyagát sem :(
Videó van róla pár de ennyi....f@sz kivan :(((

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35040) péjé válasza makoss (#35039) üzenetére


péjé
őstag

Az ezscreen az elite screen gyártótól van, az edigitalnál 107eft, nem éppe nolcsó,[link], kérdezz rá a grandview-nál is h mennyiért vesztegetik ezt a fajtát. Vagy maradsz a funscreennél és kipróbálod, írtad h ennél többet nem szívesen adnál ki rá. Másik lehetőség h átnyálazod a jófogást, háha látsz vmi vásznat, én is ott vettem féláron a grandview-t, mondjuk ez rolós, abból több van.

(#35041) makoss válasza péjé (#35040) üzenetére


makoss
addikt

Köszi, de ennyit vászonért egészbiztos nem adok, használtat meg végképp nem :R
Mindig újat veszek mindenből, vagy semmit

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35042) sgery válasza péjé (#35036) üzenetére


sgery
őstag

Köszönöm

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#35043) sinci01


sinci01
aktív tag

135" méretben tudnátok ajánlani vásznat, ha lehet motorost, (de nem szükségszerű), de fixet semmiképpen, mert a TV elé lesz leengedve, filmnézéskor. Köszi!

(#35044) Beni2360 válasza makoss (#35039) üzenetére


Beni2360
félisten

Vagy veszel egy lehúzhatós vásznat és csináltatsz egy hordozható állványt vagy szerelsz egy fali tartót a szekrény fölé vagy igaz nem a legszebb de nekem 10 hónapig így működött.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35045) Beni2360


Beni2360
félisten

Na végre tegnap felkerült a vászon a helyére és be is üzemeltül. :C
A projinak másik helyet keresek tárolásra mert útban van a hangnak, végül az állvány nem tudom használni mert a kanapé elé került az asztalra a proji. Valamit elmértem. :-(
A jobb oldali állvány oldalára ( 50 cm ) keresek olyan kihúzható függöny tartót amit vetítéskor esetleg még 50 cm-re ki tudnám húzni. És betoláskor eltakarná a TV mögötti belátást. Esetleg a cserépkályha elé is lehetne valami sötétítést megoldani? Mert pont a bejárati ajtó van ott. Ötleteket megoldást szívesen fogadok. :K

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35046) alphamooncam válasza Beni2360 (#35045) üzenetére


alphamooncam
őstag

Projektort miért nem függeszted a plafonra?

Ott vélhetőleg nem foglal helyet, és nem kell hosszú perceket vesződni az élesség beállítással minden vetítés előtt, arról nem is beszélve hogy az állandó mozgatás során sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy megsérül a proji, aztán meg sokáig nem lesz vetítés. ;)

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

(#35047) makoss válasza Beni2360 (#35044) üzenetére


makoss
addikt

Az a helyzet, hogy ahol a vászon lenne, ott van egy szekrény, ha fix lehúzhatós vászont kell rögzíteni, nekem is úgy kellene, hogy a faltól előrébb (kb 60 cm) kerülne rögzítésre, vagy úgy megoldani, (de az lehet ocsmány volna) ami van vízszintes, kb 8 centi átmérőjű fűtéscsőre rögzíteni valamilyen vászon tartóállványt.
Képet most nem tudok betenni mert épp melóhelyen vagyok, de ami rögzítve van azt már nagyon nem lehet variálni, ezért szeretnék inkább valami portable hordozhatósat, nem túl drágán.
Amiket tegnap néztem párat, ilyesmi az nem lenne rossz! :R
...csak iszonyat nehéz rákeresni. :F

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#35048) Beni2360 válasza makoss (#35047) üzenetére


Beni2360
félisten

Elite Screens ezCinema Series, 100-inch 16:9
Csak sajnos nincs ide szállítás. :W
Hátha innen.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35049) Beni2360 válasza makoss (#35047) üzenetére


Beni2360
félisten

Most, hogy jobban megnéztem ezt a filmet szerintem nem egy nagy választás már amikor kihúzza hollános a vászon és felakasztás után mivel erősen húzza vissza a széle lehajlott és ettől megint csak jön a hullámosodás, meg gondolnám erősen. :K

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#35050) Janaboy


Janaboy
Topikgazda

Amugy azon gondolkozom es mondjátok ha vmit rosszul érték, az olcsóbb minosegu vaszon hullamosodik, mert egy gyengébb az anyaga, ketto mert nem eleg nehez a sulya az aljan?
Tehát magyarul ha veszek egy ilyet es novelem az aljasulyt, akkor lehet h nehezebben hullamosodna, rosszul gondolkodom?

Janaboy

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Projektor topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.