Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56045) Neck válasza WhiteWalker (#56043) üzenetére


Neck
veterán

Olyan ami 100-ért mindent tud, nem lesz :D Valahol kötni kell egy kompromisszumot, vagy a keresőnél, vagy a selfie screen-nél, vagy az árban, vagy a szenzorméretben, vagy az autofókuszban, vagy az obiban.

Válaszd ki, melyik fáj kevésbé :D (Hint: a selfie screen nélkül lehet élni, pl az a6000 esetében a mobilapp segítségével fotóztam magunkat anno...)

Haruspex: A feleségem a legrendesebb, legempatikusabb ember, akit ismerek, én meg egy aljas galád ember vagyok, akinek az a munkája, hogy napi 8 órában meggyőzzön másokat. Nem tesz annyira büszkévé, hogy meg tudtam győzni - azért is adom neki oda a gépet bármikor. De neki is tetszik, bejön neki a "FF look" :D.
Valamelyik nap is azt mondta nekem, hogy nem érti, mi az oka, de jobban tetszenek neki a képek.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.