Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72015) micafighter válasza dqdb (#72013) üzenetére


micafighter
nagyúr

Köszi, igen a kép alapján a PCB széleket nem mindenhol lehetne bevágni, úgyhogy a bakeneko illetve az a mount azokkal a standoff pozíciókkal akkor sajnos kiesik. Prophethez gyártani kéne hozzá egy platet, de azt mondod a Prophet nem jó merev plate-el. A salvation-el szemeztem még én is, mondjuk az nekem nincs sajnos hogy kipróbáljam, úgy látom most nem is kapni sehol, de írj majd azért ha oda jutsz, hogy milyen lett :)

Nem tudom milyen házzal lehetne érdekes ami kapható is, a Tofu60-al biztos kompatibilis és kicsit modolhato a Tofu, de inkább mással próbálkoznék. Néztem a D60 Lite-ot, ott van WK alsó sor de nem kapható hozzá külön leaf-spring-es plate, vagy vágatni kéne platet mert gyárilag PC plate-el van, vagy a külön kapható D60 plate-en (van alu, réz meg fr4 is) a gasket részt bevágni a leaf-springnek, és úgy talán jó lehet a D60 Litehoz. A sima D60-al nem próbálkoznék mert nem látok WK verziót, csak WKL vagy HHKB-t.

A tray mount lyukak a HE60-on esetleg kompatibilisek lehetnek a Blade60-al? Az még jó lehet, és könnyen beszerezhető ház, de kép alapján nem tűnik sajnos kompatibilisnek azok a csavar pozíciók.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.