Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45279) Egon válasza ribizly (#45276) üzenetére


Egon
nagyúr

Nekem nem kell bemutatnod, hogy milyen egy jó membrános billentyűzet. Évekig toltam igen nagy boldogsággal egy Genius KB-21e-vel és az is azért lett akkor lecserélve, mert olyan anyag került bele, amit nem kedvelt szegény (hozzátenném nem én követtem el a bűntettet).

Nem akarok trollkodni, becsszó. Az a Logi cucc, amit én használtam, bill+egér kombó, becsületes nevén Cordless Desktop MX (még MX700-as egeret adtak hozzá), kiskerára cca. 35K bruttó volt, tizensok éve - ez a Genius, ahogy nézem, max, 5K körül volt kapható, amíg elérhető volt. Ha Bp-i vagy, egyszer szívesen bemutatom, hogy milyen. Persze lehet hogy szubjektívum a jó gépelési érzés, és nem is fogod annyira tutkónak találni, de nekem nagyon bejön.

Nem kell feltétlenül mást belelátni abba, amit itt írnak a topiclakók. Arról van szó, hogy ma már nem nagyon kapni olyan membrános megoldást, ami technikailag és minőségben felvenné a versenyt akár a belépőkategóriás mechanikusokkal.

Észrevettem, sírok is emiatt rendesen. Az egy dolog, hogy nincs, de hogy eltűnt a magyar kiosztás, egyre lebutultabb darabok vannak (nekem kell a numpad…), és a csuklótámasz is szökőévente egyszer fordul elő, már igazán bosszantó.

Arról nem is beszélve, hogy ahhoz képest nem is nagyon drága és van halkan járó darab (Fnatic Rush Silent Red ~18k huf).

Kösz, ránézek majd, és ha még magyaríthatónak is bizonyul, lehet hogy megfontolom a vásárlást. :R

Sorry az iménti kifakadásért, de enyhén frusztrált vagyok, a fentiek miatt... :B

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.