Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy médiashere-ben látja a tv a pc-met viszont azt írja ki,hogy instabil kapcsolat és nem jelenít meg semmilyen tartalmat.Mi lehet az oka?
A tv 650V egyébként. -
Stevenstyle
senior tag
válasz csaba1203 #46802 üzenetére
Még az is lehet, hogy tényleg instabil a kapcsolat, routert vagy egyéb hálózati eszközt érdemes lenne újra indítani.
Amennyiben nem oldódik meg úgy a DLNA szerver progi esetleg a tűzfal környékén keresgélnék a helyedben tovább. Előbb utóbb így ki tudod szűrni, hogy mi és hol a szűk keresztmetszet.
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Milyen country beállítást használjak, hogy a magyar ékezetes karakterek rendben megjelenjenek?
27MT55S-PZ" Babra munka, de megéri! "
-
dominating
tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy miért van az a 3D-s filmeknél, hogy a 3D olyan mintha befele lenne? Mikor LG storban megnézek 1 3D-s ismeretterjesztő filmet akkor vagy 3 méterrel kijönnek a halak a tv-ből... valami beállítás kérdése ez?
5800x3d + 6900xt
-
Stevenstyle
senior tag
válasz kutyuska #46804 üzenetére
Nem kell Country beállítást módosítanod. A feliratoknál a karakter kódolást kell állítani (talán Latin1 és jó is), de végig próbálod és egyből látni fogod
dominating: Függ a forrástól és a lejátszótól is a dolog. Normális forrással és lejátszóval tökéletes. A saját beépített lejátszójával is szerintem eszméletlen jó a 3D-je. Próbáld ki azzal is. Persze normális forrással és lejátszóval sem minden "kifelé 3D" csak az aminek feléd kell jönnie az jön kifelé. A demok ebből a szempontból nagyon látványosak mivel annak az a lényege.
Lehet a TV-n a 3D-t is állítani, de nem érdemes a mélységgel szórakozni szerintem, mert maxon már hibázik néha az algoritmus. Én auto-n szoktam hagyni max. a nézőpontot állítom kicsit ha többen vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
nawahoo
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vásároltam egy 47lb670-es TV-t. Nagyon csúcs. (Eddig egy 80cm-s Samsung LCD-n toltam.) A problémám a 3D-vel van. Illetve, remélem, hogy probléma és nem ilyennek kell kinéznie egy 3D-s filmnek. Szóval, gondoltam, az Avatar jó is lesz tesztelésnek. USB-ről tolom, a TV saját lejátszójával. Amit tapasztalok: az előtérben lévő "dolgok" élesek, a háttér viszont, valami ordenáré homályos és zavaró. Illetve, néha a "tér közepe" éles és a hátsó és előrébb eső dolgok homályosak. Térben van és érzékelhető a 3D, de gyak. nézhetetlen és élvezhetetlen a film. (Lepróbáltam több filmen is a biztonság kedvéért, de ugyanez.) Külső lejátszóval (pl VLC notiról) még nem próbáltam, de...
Ugye nem így kell kinéznie egy 3d-s filmnek?! Nekem kellene állítanom valamit vagy speciális formátumot kellene leszedjek?
Amit próbáltam lejátszani pl:IMAX.Sea.Rex.Journey.to.a.Prehistoric.World.2010.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264.HuN-No1
Stalingrad.2013.3D.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264.HuN-No1Csak a formátum miatt.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz nawahoo #46807 üzenetére
Szia! Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Egy 3D filmnél is ugyanúgy mint a 2D verziónál amire fókuszál a kamera az éles a többi nem olyan éles értelemszerűen. Ha pl van egy asztal aminek a feléd eső szélén van egy pohár az asztal mögött meg egy ablak és a kamera az asztal közepére fókuszál akkor értelem szerűén az asztal közepe éles, az ablak a háttérben nem az, sőt a térben hozzád közelebb eső pohár sem lesz teljesen amíg a kamera nem azt fókuszálja. Lehet én nem értem a kérdést....
Ám lehet állítani mélység szintet és nézőpontot is illetve auto formátum felismerést, de véleményem szerint ideális esetben nem célszerű állítgatni.
-
huncutka1029
addikt
válasz Stevenstyle #46808 üzenetére
de bizony, pont ilyen esetekben kell a mélységet, és a nézőpontot állítani.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
nawahoo
újonc
válasz Stevenstyle #46808 üzenetére
Szia.
Igen, megpróbálom körülírni a jelenséget, mert így nem egészen egyértelmű. Voltam már 3D-s filmen moziban és eddig ilyen problémám soha nem volt. (Talán mondjuk pont az IMAX Avatar-nál zavart egy picit) Tudom, persze, hogy a fókuszálás miatt éles és homályosabb a kép, de ezt úgy képzeld el, mintha mondjuk három kópiát ráraknál egymásra ugyanabból a filmből egy pici eltolással. A fókusz tűéles és minden térben van, azzal nincs is baj, csak ami "nem fókuszált" az valami borzalmas. Tehát, nem olyan, mint egy 3d filmben a moziban, hanem élvezhetetlen.
Nem tudom, ez segített e? -
nawahoo
újonc
válasz huncutka1029 #46809 üzenetére
Szia!
Próbáltam mindkettőt (igaz ad-hoc jelleggel), de semmi változás a "háttéren".
-
Stevenstyle
senior tag
válasz huncutka1029 #46809 üzenetére
"ideális esetben nem célszerű"
Nekem auto-n van és nem volt eddig vele gondom.
-
huncutka1029
addikt
válasz nawahoo #46810 üzenetére
lehet a forrás anyagod nem jó.
Ha konvertált, és a készítője túlhúzta a mélységet, akkor nem is lesz jó.
Ha minden filmnél, és az LG demo-nál is ilyen (Youtubon eléred le sem kell tölteni)
itt pl... és SBS ben is homáály, akkor ne hezitálj,
hívd a szeervízt, mert valszleg a polár fólia nem jó rajta.
vagy szoftveres bug miatt nem illeszti össze rendesen.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
nawahoo
újonc
válasz huncutka1029 #46813 üzenetére
Köszönöm. Megnézem a demo-t, aztán 'meglássuk.
-
DaliBaba
csendes tag
Üdv!
Épp vásárlás előtt állok és JakliMakli feltöltött képei nagyon kiábrándítóak, élőben a MM ban vagy ismerősnél ennyire durva sarkosodást nem tapasztaltam, ezt most cserélik vagy mi lesz a sorsa?!
Azért érdekelne mert én ennek a 65" LB 730 as szériáját szemeltem ki és hát ha ezt nem cserélik nem szívesen dobnék ki 550-650 ft ot az ablakon...
-
Stevenstyle
senior tag
válasz DaliBaba #46815 üzenetére
Szerintem cserélni vagy javítani fogják. Az LG-nek egész korrekt a garanciális ügyintézése. Továbbra is tartom, hogy ha a képek nem csalnak akkor az extrém probléma lesz.
nawahoo: szinte biztos, hogy nem az a gond, de gondolom mindkét szemüveggel próbáltad, mindkettővel rossz?
[ Szerkesztve ]
-
nawahoo
újonc
válasz Stevenstyle #46816 üzenetére
Ó! Még egy csillivilli színes partypacket is adtak hozzá (+3 szemüveg) és azokkal is ugyanolyan. Megnézem este azt a demot, aztán referálok. Ha ott is tré, akkor service. Egyébként auto-n van a 3D beállítás. Talán , nem mind1, a távolság?
-
raiden1bak
tag
NAWAHOO:Távolság is közre játszik és vagy túl magasan van a tv vagy alacsonyan!Ha pont középen akkor tűrhetően fog javaulni.Egyepkent nem lessz sokkal szebb de javulni fog.A másik hogy éles szemű vagy és észre vetted a passzív 3d egyetlen hátrányát a felbontás feleződést.
[ Szerkesztve ]
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
LG WebOS alapú TVn be lehet valahogy állítani, hogy jegyezze meg: nem szeretném automatikusan megjeleníteni az mkv-ban található feliratokat usb-rol történő lejátszás esetén? Továbbá hogyan tudok gyorsan tekerni - léptetni - egy videón? Arra gondolok, hogy ahelyett, hogy 16x-os, lassú sebességgel elkezdenék tekergetni, a jobbra, balra nyíl hosszan történő lenyomásával ugrálnék az időben gyorsabban. A régi LG tv-k ilyenek voltak.
Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz nawahoo #46817 üzenetére
Szerintem előbb hívj valakit, aki ért hozzá, ha az LG demo 3D filmek jók rajta, akkor nem lehet gond a tévével. Van a képbeállításoknál is 3D tesztábra.
raiden1bak Más is éles szemű, a felbontást ide keverni nem sok értelme van. Semmilyen hátrányt nem tapasztalok rajta, csodálatos élményt ad a passzív 3D filmezés. -
dini009
csendes tag
Sziasztok, ti melyiket vennetek meg?
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/42lb650v-p226841224/#termek-leiras
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue40h6200-p223548526/#termek-leiras
Nem tudok donteni, talan itt vannak profibb emberek akik megmondjak vegigolvasgattam a kommenteket de nem kaptam egyertelmu valaszt
Koszi!
-
raiden1bak
tag
-
huncutka1029
addikt
válasz raiden1bak #46823 üzenetére
matekozzunk!
OU-nál 1920 x 540 / szem egy kép x 2 mert két szemed van
Akkor ha összeadod az nem full HD? fejben rakod össze a képet.
SBS nél ugyanez a helyzet.
Nem veszedd észre a különbséget.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
hadogabi1
senior tag
Nekem a 3 d beállításokban 10 -en és 5-ön vannak az értékek. Nekem valahogy így jött be kb 3 méterről.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Stevenstyle
senior tag
válasz raiden1bak #46823 üzenetére
Szia!
Ez pontosan így van ahogy leírtad, sajnos mindkét technológiának meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Sajnos sok embernek (köztük nekem is) nem opció az aktív 3D. Sajnos nagyon zavaró számomra a vibrálás és egy kis idő 10-15 perc után fejfájás is játszik. Persze passzív esetében csökken a felbontás, de az mellett, hogy a passzívat pl én is tudom élvezni ott van előnyként, hogy nem kell tölteni, olcsóbb a szemüveg, nem kell be sötétíteni és szerintem egy hangyányival a színei sem fakulnak annyira mint az aktív esetében valamint szerintem a Crosstalk is lényegesen kisebb és ritkábban jelentkező probléma..
Én sem leszólni akarom a konkurens technológiát, csupán arra akarok rávilágítani, hogy nem minden a felbontás és a 3D élmény nem csupán a felbontás kérdése
Am ha bírnám az aktívat lehet, hogy én is olyan TV után néztem volna, de pl pont ezekért nem mernék olyan helyre sem nyugodt szívvel aktívat ajánlani ahol gyerkőcök használnák zömében.
dini009: A következőket döntsed el mindenképpen: aktív vagy passzív 3D felel meg jobban az igényeidnek (LG passzív, Samu aktív). Az IPS panel előnyei és hátrányai vagy a VA előnye és hátránya elfogadhatóbb. Pl ha olyan a szoba elrendezése, hogy nem tudod szemből nézni akkor a VA nagyobb kontrasztjának az előnye csökken, révén kisebb a betekintési szöge. 40/42 col méret.
Nagyjából ezek a sarkalatos pontok szerintem ennek a 2 TV-nek az összehasonlításakor. Írtak máshol olyat, h a H6200 média lejátszója röcög, de az ilyen tapasztalatokat mindig fenntartásokkal kell kezelni. El kell menni,, vinni kell saját forrást (akár egy pendrive-on) és ki kell próbálni mindkettőt akkor tudod meg, hogy a te igényeidnek melyik felel meg leginkább.
Nincs legjobb TV még olyan sincs, hogy ezért a pénzért melyik a legjobb. Olyan van, hogy a pénzedért melyik felel meg legjobban az igényeidnek, melyiknél kell a legkevesebb kompromisszumot kötnöd
huncutka1029: Azért ezzel vitatkoznék és pont a váltott sorok miatt az élek recésebbek a passzívnál. Az persze megint más kérdés, hogy pl mi a nézési távolság? Irreálisan közelről persze, hogy nagyon feltűnő, míg megint csak irreálisan messziről észre sem veszed. Optimális távolságnál ha akarod észreveszed, de nem kiugróan rosszabb a dolog, ellenben a színek telítettebbek a szerintem a polarizáltnál. Egyik sem tökéletes, mindegyik más problémákkal küzd.
[ Szerkesztve ]
-
raiden1bak
tag
válasz huncutka1029 #46824 üzenetére
Én úgy gondolom,hogy ez a fejben össze rakásos dolog elég meg foghatatlan.Ellenben a tv ben képpontok vannak 540p iformaciot képes megjelenititeni az 1szem másik-szem 540p jut.A konkurens technolodiga itt sem márkat irok 1080p mindkettő szemnek.Nem lattam meg Aktív tech 3D tratlmat így a vélemenyem kizarolag teszetkből szerzett informacion alapszik!És az árúházi eladók szajkozzak,hogy nem full hd 3d a passzív. De ha minden jól megy akkor decmberben lessz egy aktív 3d s tv-m a passzív mellet akkor minden kiderül!Még annyit irnák hogy nagyon szép és látványos a LG cinema 3d mellesleg család barát!
-
raiden1bak
tag
válasz Stevenstyle #46826 üzenetére
Így van!A villogás a képelsötétitése,látószög ezek mind komoly elmény rombolok lehetnek aktív téren.Számomra egy idegesitő dolog van passzivban hogy a tv hez nem tudok eleg kozel menni ahonnan tenyleg imax filinget tundna adni mert nagyon torzul a kep illetve csikos lessz talán még enyi negativumot tudnék behuzni a passzivak ezeket le szamitva perfect!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz raiden1bak #46828 üzenetére
Ez így van, max ha nagyot vesz az ember, de tényleg nincs elég nagy 42-ről váltottam 50-re de a következő 60 alatt nem lesz az biztos A jót könnyű megszokni!
-
törölt tag
válasz raiden1bak #46828 üzenetére
Nem kell közelebb menni, mint az ajánlott távolság. A te régi tévéd lehet hogy csíkos, az enyém szerencsére nem az. Több cikkben is olvashatod, hogy Full HD-t nézhetsz, pl.: LG has answered one of the criticisms of passive 3D – that it's not full HD – with the announcement that Frankfurt-based VDE, one of the largest testing and standards organisations in Europe, has certified its Cinema 3D TV as full HD in 3D mode. [link]
-
Watt25
veterán
válasz raiden1bak #46827 üzenetére
Passzív 3D esetén egy időpillanatban mindkét szem lát 540 sort. Ha összeadjuk az 1080 sor.
Aktív esetén egy időpillanatban csak egy szem lát, igaz, az 1080 sort. Tehát összesen 1080 sor egy időpillanatban, amit látsz. (Ahogy passzív esetén is.)A kérdés az, hogy ki melyiket preferálja jobban. Térben eltolva összesen 1080 sort, vagy időben eltolva 1080-1080 sort.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
raiden1bak
tag
válasz Stevenstyle #46829 üzenetére
Én most 42 röl 55 re fogok váltani ha minden jól megy decemberben.Ki probalom h6400 modelt a konkurenciátol Meg marad az LG tv is hasznalaom mind2 es valameiktol meg valaok !Majd a szemem eldönti mi a helyzet!Azert kivancsi lennék,hogy milyen 3d veret egy LG 4K tv 4k 3D BD-n!Látott már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
brendonka23
tag
sziasztok! lb szériás tévék tudják azt hogy rajzolsz számot és úgy vált át?mr500távirányió van hozzá!
-
hadogabi1
senior tag
válasz raiden1bak #46832 üzenetére
Nekem ub850V van de még nem szedtem le olyan tartalmat hozzá. Eleve bd lejátszóm sincs max gépről tudnám áttolni rá de az meg ugye nem megy uhd-be csak 30 hz-en a vga miatt.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
The.Bali
aktív tag
válasz Stevenstyle #46820 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
1. Nekem nincs egér rákötve a tv-re, a gyári távirányítóval szeretném megoldani.
2. Bármilyen usb-s egér ráköthető a tvre? -
bferke
csendes tag
Sziasztok!
47lb671-esett a választásom. Már úton van. Jövő hét hétfőre kértem a szállítást (ledtvplaza). Semmi gondot nem jelentett számukra. Jövő héten hétfőn majd írok a tapasztalatokról.
Felhasználói kézikönyvet keresek a 67x sorozathoz. A korábban belinkelt kézikönyv LW sorozathoz való. Azt gondolom, hogy a menüpontokban lehet eltérés. -
OldMike
őstag
válasz jaklimakli #46787 üzenetére
Szia!
Először is nem beszélnélek le a többek által javasolt visszaadásról, vagy szervizről, de valamit a tévétől függetlenül át kellene gondolnod (és mindenkinek, aki fényképezi a tévéjét).
Az egyszínű, homogén fényességű (vagy fekete) kép lefényképezése szinte minden automata fénymérésű fotóeszközt kifektet. Ez látszik a sötét képernyőn, ami egészen biztosan nem ilyennek látható a valóságban, mert ez alaposan túlexponált (középen a jelnek és a feliratnak tisztán olvashatónak kellene lennie a képen, most meg teljesen beégett). Ugyanis ha ilyennek látnád Te is, akkor a sárga hátterű képnek már halvány vajszínűnek kellene lennie. Lehet persze ilyen is, de akkor szerintem a képbeállítás nem jó.
A sárga hátterű képen a jobb szélső kártyán lévő scart dugó háttere láthatóan fekete. Amennyiben azt ténylegesen ilyen feketének látod, akkor a sötét képet is eléggé hasonlónak kellene látnod.Számomra a feltett képek közül a FUSO-s látszik a valósághoz leginkább közel állónak, bár az a Te tévéden valószínűleg világosabb árnyalatú. Mondjuk ha a sarkok sötétedése ennyire látszik, az mindenesetre eléggé aggasztó. Épp a napokban üzemeltem be egy rokonomnál egy 42LB650V-t, elég sokat ügyködtem a képbeállításokkal, de ilyen sötétedést azon nem láttam.
42LM660S
-
nimfas
addikt
Tettem még egy próbát...
Tisztelt Euronics! Kinéztem egy tv-t LG 42LB730 típust. Kérdésem az lenne, ha megrendelem Önöktől a webshop-on keresztül és a siófoki üzletben szeretném átvenni, akkor terhel-e szállítási költség. Továbbá ilyen esetre vonatkozik-e a termékre a 14-napos visszavásárlási garancia? (Levásárolható, vagy visszautalják a pénzt???) Illetve, hogy ilyen esetben a siófoki boltba kell visszajuttatni a készüléket, vagy más esetleg Bp-i központba? Előre is köszönöm válaszukat, Tisztelettel
Válasz :
Köszönjük megkeresését!
Abban az esetben ha az üzletünkben veszi át a terméket díjmentes az üzletbe a leszállítás. Ha onnan kéri a házhoz szállítást, úgy az az üzletben kerül kiszámlázásra. Az üzletben átvett termékekre 72 órás cserét biztosítunk.
Amennyiben a web áruházunkon keresztül egyenesen házhoz szállítást kér, úgy díjmentes a kiszállítás az ország bármely területére. Illetve a web áruházból kiszállított termékekre az átvételt követő 14 napon belüli meghibásodás esetén díjmentes cserét biztosítunk.
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel,
Kása Flóra
Mindenre válaszoltak csak a kérdésre nem... 14 napon belül díjmentes cserét biztosítanak. Ez pont nem volt kérdés. Az viszont igen hogy hova vigyem ha mégsem tetszik?
De az kiderült, hogy futárral kell hozatni házhoz, mert akkor 14 nap, ha a boltban veszem át akkor 72 óra...[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz nimfas #46840 üzenetére
És ott is van egy kis csúsztatás, hogy 14 napon belül meghibásodás esetén cserét biztosít.
A Törvény nem ezt írja, az elállás jogáról. Mielőtt rendelsz, ezt tisztázd le, mielőtt kellemetlen meglepi ér....
Szép dolog hogy cserélik, 14 napon belül, és nem szervízbe hurcolják, de mi van, aha tényleg nem azt kapod amit vártál? Akkor jöhet a futár, címzett fizet opcióval, mert téged semmi költség nem terhelhet...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
keljoe1970
csendes tag
válasz #94529552 #46793 üzenetére
Ma hoztam el a CI+ kártyamodult, tényleg 2.500 volt, akcióban adja a szolgáltató, ha jól emlékszem (nincs előttem épp) Neoton márkájú. Közben pedig az MM is vette a fáradtságot, hogy megerősítse a vásárlást, szóval várom a készüléket 1-3 napos szállítást ígértek.
Közben rájöttem, az ember sosem tud felkészülni mindenre, bármennyire is próbál. Most konstatáltam Watt25 linkjéből (46796), hogy nem fogok tudni egy HDD-re felvenni a tv-ről filmet, illetve lejátszani letöltött fájlokat. Kérdésem, hogy a felvételhez elegendő lenne-e esetleg egy pendrive is, mert nem szívesen vennék még egy vinyót, annyi felvételt nem igazán akarok, csak "végszükség" esetére gondoltam.
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok! LG 42LA620S tv-hez szeretnék egy Logitech K400-as billentyűzetet, kell valami még hogy működjön együtt?
-
pubos
tag
helló.kis segítséget szeretnék kérni. LG 42LB650V tv néztünk amit meg szeretnénk venni.Olvastam róla jót is rosszat is.Igazából annak a véleménye érdekelne akinek ilyen van vagy személyesen próbálta látta stb.
üzletben láttam már a kép tetszett rajt kinézet meg amit ilyenkor látni. de minden más érdekelne,mire kell figyelni mennyire éri meg az árát,hangzás,hibák stb
előre is nagyon köszönöm -
wong kok wah
senior tag
válasz keljoe1970 #46843 üzenetére
Pendrive nem jó, csak HDD...
Amúgy a belinkelt HDD-s cikk lassan 2 éves.
Az új LG kel már tudsz egy HDDről filmet nézni és rögziteni rá, közben még a PC vel is használhatod...[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #46841 üzenetére
Euronics ASZF:
"A webáruházban online módon (elektronikusan) leadott megrendelést alapján létrejött szerződés távollévők között kötött szerződésnek minősül, amely szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató nem iktatja azt, és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető."
"A megrendelt terméket a szállítási értesítéstől számított 10 munkanapig tároljuk, amennyiben ezen időtartamon belül nem kerül átvételre, és a Vásárló nem jelzi írásban az ügyfélszolgálat felé a későbbi átvétel igényét, úgy a megrendelés törlésre kerül, melyről elektronikus üzenetben értesítjük, és az esetlegesen már átutalt vételárat visszautaljuk."
"3.) Vásárlói tájékoztatás a vásárlástól való elállás, felmondás jogáról, KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL!
Amennyiben Ön a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a Szolgáltató és Ön között jelen ÁSZF szerint létrejött szerződéstől.
Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.; több termék szolgáltatása esetén attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:"
Most én vagyok vak, vagy tényleg nincs kiskapu... és vissza tudom vinni a tv-t és nem cserélgetnek, hanem pénzt vissza?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #46841 üzenetére
A visszaszállítást a vevőnek kell megoldani ebben az esetben és ha pénzed kéred vissza akkor 30 napja van visszafizetni.Ha szervizelteted az más tészta,de itt most arrol van szó hogy minden magyarázat nélkül 14 napon belül vissza léphetsz.
-
keljoe1970
csendes tag
válasz wong kok wah #46846 üzenetére
Köszönöm, a dátumot nem is néztem, de ez jó hír.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Ezt a típust keresném:
LG 55LB650V
Tudnátok olyan helyet mondani, ahol LG garanciával meg tudom venni? edigital-ból akartam, de elfogyott, ott cetelem kártyára van 10%, így 270 lett volna. Most olyan hely kéne, ahol ennyiért (vagy ez alatt) meg tudom venni LG garival...nem tudom, hogy itthon kik azok akik gyári garanciát adnak. A media jó lett volna, de mivel a cetelem kártyás ismerősömtől 200 km választ el, és a Mediában nem működik, hogy ott megveszi, nekem meg kiszállítják, (legalábbis Pécset elég köcsögök voltak), így más megoldást kell találnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 4
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest