Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboger
tag
válasz Stevenstyle #46648 üzenetére
Köszi Stevenstyle! Nézegettem mindkettőt én nem vettem észre nagy különbséget, sajnos nem egymás mellett volt nem is ugyanaz a csatona, de én is e felé hajlok, igaz nekem a magic remote meg a 2.1 billentette a mérleget. Már csak azt kell megkeresnem hogy legalább 2 év jó garikiterjesztéssel hol a legkedvezőbb, vagy érdemes ezzel megvárni a jövő hét pénteket, ott az emag és a mall fog fekete péntekezni de pont a mallnál nincs csak a 650 és a 730 amire már nem akarom kiadni a pluszt
-
Stevenstyle
senior tag
válasz szaboger #46651 üzenetére
Veszíteni nem veszítesz vele... Nekem is egy hétvégi akció keretében sikerült megcsípni az 50lb671v-t 250 helyett 225ért. Karácsonyig szerintem sok helyen lesz még ilyen olyan akció.
Tome08: 670-től jár csak hozzá az MR. beállításokról feljebb értekeztünk már párszor, olvass vissza. Ismét szubjektív de nekem pl a prohardveres és a geeks.hu-s jött be a legjobban (geeks + kis háttér vill még hozzá).
-
nimfas
addikt
válasz Stevenstyle #46637 üzenetére
Nem csak neked, más is válaszolhat
Köszönöm a leírást..... olvastam 2 órája, de telefonon nem sok kedvem volt gépelni....
Fura helyzet állt elő... tegnap voltam az Euronics-ben, anyámék hűtőt én mosógépet vettem. Rákérdeztem a tv-re is LG 42LB671... 170eFt listaár náluk, ezt sikerült letornázni 160eFt-ra... Most nézem a honlapon 157.500 Ft... (még jó hogy nem vettem meg...) a 42LB730-as pedig 162.000 Ft (ahogy néztem netes áruházban is annyi!!!!) Sajnos nincs nekik 731 típus, pedig a grafit jobban tetszik mint az ezüst.... a lába meg sokkal jobban mint a 671-nek
Igazából azért néztem mert egy rokon szeretne tv-t venni... szintén 42 méret körül, 3D szóba jöhet Smart nem annyira.... ajánlott a 42LB620-as tv?
Ha két tv-t vennék akkor elég jó pozícióban lennék vajon, hogy még sikerüljön belőle valamit alkudni? Pl. +3 év gari árának a felét... (7500 Ft) ???
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz Stevenstyle #46654 üzenetére
merre van ez a geeks-es beállítás? csak egy 730 tesztet találtam de ott nem látok ilyesmit
-
d3tox1c
senior tag
Valaki meg tudna mondani, hogy milyen formatumra kell allitani a feliratot a tv(lb700v)gyari lejatszojaban?
Koszi.
(egyebkent miert szidjak sokan a gyari lejatszot? Nekem ra van kotve a laptop,neha arrol nezek filmet Power DVD-rol,de semmi kulonbseget nem latok,sot, a 3D szerintem jobb a beepitettel) -
Pisuka
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy 39LB650V smart tv és azt szeretném kérdezni,hogy venni szeretnék egy külső winchestert filmek lejátszásához de nem tudom melyik támogatja vagy kezeli a legjobban, 1TB vagy nagyobb winyóra gondoltam?Előre is köszönöm a segitséget! -
szaboger
tag
válasz padi68 #46662 üzenetére
Ha jól olvastam a euronicsba 15 E ft a + 3év, bár nem tudom hogy ez mit takar boltimint a többi webáruházé vagy azoktól jobb. Az ugye igaz hogy az lg 2 éves garija az egséges mindegy hogy honnan veszem csak eu nak szánt legyen? A plusz garikiterjesztés meg már bolti lesz?
-
padi68
senior tag
válasz szaboger #46664 üzenetére
akkor a tegnapi fekete nap ellenére marad a edigi, mert ott tudom mit kapok
MM-Győrben nincs csak házhoz szállítva tudom átvenni
Euronics nem lenne rossz, de 42 731V ahogy az MM-ben nincs forgalmazásbanAz LG 42 LB 731V-ben van 3D szemüveg vagy külön kell rendelni hozzá?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
mnorbi989
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó tv-t 50-60.000 ft körül?
Nem kell bele semmi extra, esetleg filmeket tudjon játszani usb-ről.
Előre is köszi! -
laszlo168
senior tag
válasz padi68 #46668 üzenetére
Hát a tegnapi nap betett az edigitálnak, sokan el fognak pártolni onnat, főleg igy hogy lassan magasabb árakkal dolgoznak mint mások. És ahogy nézem sok termék maradt a tegnapi áron, mivel ezeket amugy sem lehet drágábban eladni. Jó nagy kamu volt ez a tegnapi nap náluk, az MM- ben sok termék olcsóbb volt.
-
Technoman
őstag
Fekete Péntek (utolsó összefoglaló)
Az utolsó pillanatban (23:57-kor) Még sikerült kíváncsiságból felmennem az ED honlapjára: Hát, nem sok TV-re volt kiírva a "sajnos, elfogyott" matrica. Talán ezen felbuzdulva valahol tovább tart ez a "nagy akciózás". Röhej, hogy most már azok a Tv-k is benne vannak az akcióba, amik tegnap nem voltak, így örömmel látom, hogy az LG majdnem a teljes választéka is akcióba van (sőt van amire nagyobb a kedvezmény 65lb730)ui: Látom, valaki már megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
50lb671v ismét akciós edigitalban igaz csak rendelésre de megint 224.990 Ft
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy 27MT55S TV/monitor-t.
A "hotel" módot semmilyen módszerrel sem tudom előcsalogatni.
Pedig nagy szükség lenne rá, mert a csatorna szerkesztési lehetőségek igen csak "korlátozottak" az LG szoftverében. És akkor még finoman fogalmaztam .Ha magyar lokalizációt választok, a kereséskor nem ajánlja fel a szolgáltató szerinti keresést ( UPC v. Digi), míg például szlovák lokalizáció esetén Skylink/CSlink csomagok közül választhatok a csatornakeresés előtt.
Ezért a műholdas részben több száz csatorna közül kellene kiválogatni a szükséges 50-60-at.
Mindezt ezzel a rettenetes távirányítóval.Köszi a segítséget előre is.
" Babra munka, de megéri! "
-
huncutka1029
addikt
Hááááááát,
ennek így nem sok értelme van szerintem.
Most vagy legyen 3D, vagy ne, de köszi az infót
Ez olyan mint a randi, vagy lesz , vagy nem a végén, szex hiszen a lánynak van hozzá "foglalata" azaz
"szex ready"..a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Shingen
addikt
-
Boha
aktív tag
üdv
LG 42LB650V és Magic Motion távirányító vásárlásakor
meg kell vásárolni az AN-WF500 adaptert is, vagy adapter nélkül is bele lehet üzemelni a távirányítót ?OBORZIL
-
Sallala1978
csendes tag
Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy jár hozzá.
55LB671V
http://www.ematrix.hu/Termek/lg-55lb671v-p145781.html3D szemüveg:
AG-F310 - 2dbKiegészítők:
TV kamera: Előkészítés (AN-VC500 szükséges)
MagicRemote (távirányító mozgásérzékeléssel)
MagicRemote típusa: 5 mód (Rámutatás/Gesztus/Görgetés/Hang/Univerzális távirányitó)[ Szerkesztve ]
-
Linkh
tag
válasz Stevenstyle #46675 üzenetére
BlackFridayt tartanak szombaton is? Kíváncsi vagyok, hogy jövő héten lesznek-e BF akciók, nem lenne rossz, ha itt is divatba jönne
Egyébként az 50lb671v sok webshopban 220ezer körül van. -
parkr
őstag
válasz Sallala1978 #46689 üzenetére
csak a 650-hez nincs gyárilag
-
padi68
senior tag
BF az edigi levele
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
huncutka1029
addikt
válasz kutyuska #46676 üzenetére
szia kutyuska
próbáltad a settings gomb hosszan nyomva majd mikor letúnik a menü 1105 utána OK gomb kombót?
ha nem jön be akkor home gomb hosszan (kb 5mp, azután minden úgy mint)előbb?
ha nem jön össze, akkor kell egy univerzális távpiszka.-.......a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
-
szaszalino
csendes tag
A 731-es az aranybarna színű (nekem is az van) - de nem a teljes keret hanem csak a képernyő alatt lévő mini-hangprojektor nyílása van csak színezve (kb. 7mm rés az egész) gyakorlatilag semmi értelme ennek a színezésnek, mert ha oda nem állsz a TV elé, akkor ez már nem látszik 2 méterről. Esetleg, ha a szalagtalp lenne színezve, vagy a TV képernyőt körbefutó keret, akkor már lenne értelme a dolognak. Ez az LG színdizájn nem lett erőssége a Tv-nek, ahogyan technikailag sem a képernyő sarkokban lévő sötétedés. Gyönyörű lenne a képe, de ez a "sarkos" probléma elég sarkalatos minőségi hibának tartom. Nem hiszem el, hogy a mai technikai megoldás, nem tette volna lehetővé, hogy még néhány LED beépítésével ne lehetett volna korrigálni (kiegyenlíteni egyenletes megvilágításúvá a képernyőt) ez az egész így egy hatatalmas nagy elbarmolás!!!
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz szaszalino #46698 üzenetére
ez azért van, mert sok USER azt hangoztatta, hogy a direct led forever...
Edge led-nél nics ilyen gond!
Csak az átlag user nem akar időt, és energiát fektetni a korrekt beállításokba, hogy ne legyen bevilágítás..
Ez a z elmúlt 3 év konklúziója.
Ezért az LG, mint customer friend gyártó, meghajolt, és azt mondta, legyen sötét sarok, és 2 gombos beállítás, csak vedd meg a tv-met.......
Engem már "megköveztek, " mert azt állítom, az edge led királyosabb, minta direkt led
Bár kell hozzá egy kis műszaki véna, hogy legyen türelmed beállítani az összes paramétert, ami kb. négyszer annyi idő mint a direktnél, de jobb eredményt produkál.Ezt most is fenn tartom, aki nem hiszi, hozza el a hipi-szupi direktes tv-jét és tegye az én 2011-es kiadású LW5590-esem mellé!
Sírni fog azt garantálom.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MR!!
aktív tag
válasz brendonka23 #46641 üzenetére
Oké köszi !
Én javasolnám, hogy tedd fel a 4.32-es verziót, lassan majd úgy is várható egy újabb frissítés. Valószínű az megoldaná a problémádat. Nem olyan rossz a 4.32-es , kisebb "bakik" vannak benne, de szerintem próbáld ki nyugodtan nem lesz semmi baj belőle - max tudsz online filmezni
miszter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest