Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaliBaba
csendes tag
válasz TazLeacher #47599 üzenetére
Hát sok sikert hozzá, remélem az még ennél is királyabb lesz
Én még idővel tervezek egy vászon + vetítő kombót, az álmennyezetbe építve a motoros vásznat...
Vannak itt még tervek, majd idővel megvalósítom egyelőre nagy TV lett
-
parkr
őstag
a kábelekkel mit csináltatok hogy nem látszanak?
falba van építve minden? -
DaliBaba
csendes tag
Nekem Kb egy 5-6cm átmérőjű műanyag cső van a falban a TV mögött van egy Doboz ahol kijönnek a kábelek és az alsó szekrény mögött a másik doboz ahol felküldöd a vezetéket! A TV mögött még van 1 konnektor a tv abba van bedugva! Én direkt így alakítottam ki h ne kelljen a csúnya vezetékeket nézegetnem
Így van néz ki!
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz DaliBaba #47603 üzenetére
Dettó, falban mennek.
A vásznat én is tervezem, de ide már nem akartam, szét kellett volna verni a lakást. Ha most költözünk, akkor a HDMI-t és az áramot már egyből oda viszem (a projektorhoz és a motoros vászonhoz is). Lehet 5 év múlva lesz belőle valami, de min1. A másik meg az volt, hogy a lámpát sem akartam cserélni, az meg belelógott volna. Az új helyen már spot lesz.
-
berbatov2
senior tag
Nem mondom izleses ket nappali
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! A hétvégén van 0 % THM a edig-ban és TV vásárlásra szántuk magunkat. Tudnátok segíteni melyik modellt érdemes megvenni? Az igények:
40 vagy 42 col
FullHD
Smart (igazából csak a wifis összeköttetés a géppel miatt)Amiket kinéztem:
Samsung UE40H6203AWXXH SMART LED 110K
Philips 42PFH5609/88 SMART LED 120K
Samsung UE40H5500 SMART LED 120KEzek közül érdemes vmelyiket megvenni? Segítséget előre is köszönöm
-
petya2012
őstag
-
nimfas
addikt
válasz Fuvaros #47576 üzenetére
"Egy tvt kb 10 évre vesz az ember. 2 év gari az élettartalmának egyötöde. tehát csak nagyon kis részét fednéd le az élettartamának."
Így van, de ha 5 év gari van hozzá akkor már 20%-ról egyből 50%-rá nő a lefedettség, nemde? Sőt van olyan biztosítás/garancia ami töréskárra is fizet. Másik fórumon pl. egy srác összeveszett a barátnőjével és a 42lb650-nek a mértani közepébe durr a távirányító... Nem sokkal drágább a kijelző, mintmint maga a tv....
-
toscana
csendes tag
Két jelöltem van. LG42LB730V
LG42UB820Vnem tudom melyik lenne jobb ?
OnePlus 5 A5000 5.0.1
-
adatfalo
senior tag
Hello!
150k-ig részletfizetéssel van most valami ajánlott tv?
- 42"-os képernyő átmérő
- Minél jobb legyen a médialejátszó funkciója(usb-ről beolvassa az mkv, x264 ..stb kódolású fájlokat)
- 3D előny, de nem minden áron (inkább passzív)Előre is köszi!
www.adatfalodesign.hu
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy 5 méteres HDMI-kábelt amivel át lehet vinni a 3d-t a számítógépről a 671v-re?
-
h1mpi
félisten
-
petya2012
őstag
válasz Flickering #47622 üzenetére
szió
egyébként routered nincs??mert akkor serviio-ban simán le tudod játszani
modem-router,aztán a routerből egy kábel a tv-be egy meg a pc-be(persze csak ha megoldható)[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
válasz petya2012 #47624 üzenetére
a film mellett még jó lenne ha néha forma1-et is tudnék tolni a TV-n, vagy más játékot esetleg, azt meg nem lehet wifivel ha jól tudom? :S
jah ilyen hdmi.ket én is találtam, csak olvastam valamit h 3d-t hanggal csak a 1.4a tud közvetíteni, de ezt az "a" jelzést nem nagyon látom, vagy csak figyelmetlen vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz toscana #47618 üzenetére
A 730V egyértelműen. A másiknak még nem jött el az ideje.
Flickering Ilyen kábelt keress amin ezek a HDMI 1.4, High Speed, és;vagy Ethernet feliratok vannak. Példa: [link] Van esetleg lapos kivitelben, vagy 90 fokos csatlakozóval is.
Biztosan találsz a legközelebbi tv, vagy PC-s szaküzletben.[ Szerkesztve ]
-
DaliBaba
csendes tag
válasz #94529552 #47616 üzenetére
Köszönöm Pumma!!
Nekem az álmennyezeten végigfutó 28méternyi ledszalag hangulatfénynek bőven elég, így is annyi lámpám és hangulatfényem van az egész házban, hogy szerintem az űrből is látnak tetőn keresztűl
Amúgy csak úgy csendben megjegyzem, hogy elgondolkodtam már én is azon, hogy a tvre vagy akár a falra a tv mögé körbe felragasztani egy váltakozó színű ledszalagot és azt egy kis kapcsolóval megoldani amire még fényerő szabályzót is lehetne kötni és akkor úgy játszol a színekkel és a fényerővel ahogy csak szeretnél
Tervek mindig vannak
-
petya2012
őstag
válasz Flickering #47627 üzenetére
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
ERRE esetleg valaki ?
Köszi. -
DaliBaba
csendes tag
válasz vigyori78 #47637 üzenetére
így képen elég túlzónak tűnik, viszont az én 65lb730 asomon is van egy nagyon minimális sötétben lámpa nélkül ugyanennél a képnél, épphogy érzékelhető! Nem tudom h a tiéd milyen valóságban, de szerintem felhősödés miatt nem cserélnek tv-t! Hívd fel az LG ügyfélszolgálatot és kérdezd meg h ilyen típusú tv d van és h ilyen és ilyen felhős a kép ilyenkor mi a teendő! Jobbat én sem tudok ettől!
-
Shingen
addikt
válasz Flickering #47622 üzenetére
Ez jó minőséget képvisel
[link]5 m úgy gondolom megéri a minőségit választani, mivel ott már keletkezhet jelveszteség.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
DoubleW
csendes tag
Mi a véleményetek az LG 42LB650V 3D SMART LED TV-ről? Ez tényleg IPS-es panel? Mert az LG oldalán azt olvastam hogy IPS-es. Bocs az offért de jobb ettől a Sony TV-től [link] . A 3D annyira nem lényeges nálam.
[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani azt a problémát, hogy 55lb730V-n a filmek feliratait nem jól jeleníti meg, mert pár ékezetes betű helyett mindenféle kirxkrax jelek vannak. Kérem világosítson fel aki tudja mi a teendő. Köszönet.
-
g0dl
addikt
Ilyen billentyűzetes magic remote kapható nálunk? Vagy hol kapható? http://www.lg.com/us/support/answers/tvs2013/google/your-remote
la620, hoz az új firmware hoz valami érdemi változást? ( mondjuk az lg honlap szerint, már 5.x.x változat is van )
la620-nál a billentyűzet kiosztása hol állítható be? Most nekem átváltott qwerty-re qwertz helyett.
-
hosszug
tag
Sziasztok! Rendelt már valaki a telekomtol Lg led tv-èt? Ha igen akkor mennyi időn belül kapta meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest