Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
sziasztok
LA-s tulajokhoz lenne kérdésem vagy aki ért hozzá
miért van ekkora különbség árban a AN-MR400 a AN-MR400H és a AN-MR400G között
nekem G-s van(szürke)
de ettől függetlenül jó hozzá az a sima fekete szinű is??a remote-ra is tartozik a gari vagy nem??
a 500-as magic az nem jó az LA-s tv-khez??
bocsi a sok kérdésért
-
törölt tag
válasz CSAVI38 #47647 üzenetére
Használd a keresőt: [link]
h1mpi , de másnak is: A Live Menüben van a Csatorna lista, és ha szűrést beállítod, akkor a Kedvenc listádat láthatod. Alapesetben pedig a csatorna lista jelenik itt meg. A balra nyillal lehet kilépni.
Flickering A tv hátulján lévő szám biztosan jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sify, Anti-Hero Minden tv max 60Hz-et ír ki PC-vel való használat során. A 100 Hz a 42LB5610-nél a tv mozgásmegjenítési képességeit jelzi. Ha valakinek valós 100 Hz-es tv kell, ami szintén az előbbi fogalommal függ össze, akkor az a 42LB630V-t és felette keressen tévét. Egyébként amire használnátok teljesen jó az a tv.
-
gabaly
tag
válasz eszter23 #47686 üzenetére
Szia.
A TV teljes szélessége 95 cm.
A 2 láb előlről nézve szétfelé terpeszt jobbra és balra a TV 2 sarka felé néz ennek teljes szélessége: 92 cm.
A lábak teljes szélessége a TV hátulja felől nézve: 80 cm. Tehát itt meg kissé összefelé tart.Egy láb "keresztbe" lemérve 22 cm tehát minimum ennyi helyen fog megállni, persze én is szélesebbre csináltam a "pót" bútorlapot.
Ez már nem ide tartozik de én 100 cm-es hosszú bútorlapot tettem alája és jól elfér rajta, szélességbe meg szabadon választott, a 22 cm-es távot figyelembe vébe. -
törölt tag
válasz gabaly #47704 üzenetére
Szerintem a 95 cm széles tévéhez pont elég a 95-ös lap, mert így mutat a legjobban.
razzorr A 3D be, és ezután persze ki is kapcsolható az LB650V-n, és semmi zavaró nincs rajta alapból. Ha bekapcsolod, csak akkor vedd fel a szemüveget, amiből 2 db-ot adnak hozzá. Nyugodtan megveheted, 32-es méretben most ez a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz #94529552 #47705 üzenetére
Elhiszem, csakhogy én mindent túl biztosítok ezért erre a bútorlapra mindkét végére tettem 1-1db 2,5 cm széles műanyag "lécet" (műanyag ablak beépítésénél marad ki és jól néz ki) amelyet a lap oldalára (végére) fogattam és így a TV 2 széle éppen passzol a 2 léc belső széléhez, a teljes méret 100 cm meg így jött ki.
Így földrengés esetén nem tud oldalra lecsúszni. -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Rokonom ma kapta meg a 42LB671V tévéjét, és segítettem neki beüzemelni, bár nekem LM van, így nem volt annyira sétagalopp. Nála a Digi adja a tévét és a netet is. Egyelőre csak a wifis kapcsolat jöhet szóba, az létre is jött. Böngészés, LG Store működik. A gondunk a következő:
NAS-t akart beüzemelni, az eszközt a tévé látta is, a mappákat is megjelenítette, de amikor valamelyikbe bementünk volna, akkor azt írta, hogy Bizonytalan kapcsolat, és nem történt semmi.
Megnéztük a sebességeket, csak a Speedmeter nevű programmal sikerült, mert több más esetben flash gond volt. 14/4 Mbps volt, 42-es pinggel. Ugyanazon a helyen, ugyanezzel a programmal egy wifis laptopon 51/25 Mbps volt. Ennyivel rosszabb lenne a tévében lévő wifi? Okozhat-e ilyen problémát a 14/4 Mbps a NAS-tévé viszonylatban?
Köszönöm, ha tud valaki segíteni
42LM660S
-
törölt tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Jövőhéten kellene megrendelni a készüléket, nézelődtem, de nem tudom, hogy milyet vegyek. DiGi-s beltéri lenne rákövetve, 80 %-ban TV-zés menne, maradékban filmezés, általában 3 D.
Keret: 150-200 e Ft között.
Követelmény: 3 D(lehetőleg passzív), Full HD.Ebben az árkategóriában milyen LG-t ajánlotok? A magic remote-ot meg lehet szokni? Melyik LG a best buy?
Nagyon szépen köszönöm. -
ron8
senior tag
Hy all!
Kinéztem magamnak a LB650V típusú tv-t és érdeklődnék hogy van-e valakinek ez a típus az otthonában, érdekelne, hogy mi a tapasztalat felőle, ill. hogy megéri-e az árát?
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz #04441088 #47709 üzenetére
Szia!
Méretet nem írtál, pedig az a lényeg
Viccen kívül: az LB67x sorozat már jó vétel, az LB73x meg még jobb. Bolttól nagyon függ az ár, 42" méretben biztosan belefér a keretbe, és valószínűleg még a 47" is, jó pár helyen.
A fenti két tévé azonos méretben sokszor 5%-nál nem jobban tér el az árban, így megfontolandó a magasabb kategória vétele.Szerintem nagyon jól használható a Magic, böngészésnél, általában a Smart használatánál kínzóeszköz a hagyományos. Vannak azért, akik nagyon nem szeretik.
42LM660S
-
aProPeti87
aktív tag
Lenne egy pár tv a választékomban
Kiszemeltek : LG 47LB670 LED ,LG 42LB650 ,Samsung UE40H6200 ,Samsung UE48H6400, és a fekete bárány
LG 40UB800V igaz ez nem 3d de 4k felbontást tudja csak kérdés ezt film és játék terén ki e tudnám használni ,mert PC vel lenne összekötve .
Szóval kérdés az lenne ,hogy PC -vel használnám Film ,játék kombóra melyik lehet jó vétel ?Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
törölt tag
válasz aProPeti87 #47712 üzenetére
Az LG 47LB670V-t válaszd, annak a legkisebb az input lagja, ami fontos a PC miatt. Természetes színek, jó betekintési szög, és a passzív 3D jellemzi. Még sat tuner is van benne.
D.CS. Nézz körbe, mert szerintem a többi márka tévéje még lassabb.[ Szerkesztve ]
-
-
D.CS.
csendes tag
válasz #94529552 #47713 üzenetére
Más gyártó ilyen tévéje fogalmam sincs milyen gyorsaságú, ezen kívül más márkában csak egy 7 éves Sharp tv-m van. Nem smart, sima fullhd lcd tv ott a gombnyomásokra nincs semmi késlekedés. De ezzel nyilván nem hasonlítható össze, más kategória. Viszont van egy régebbi LG Smart tv-m (LN570R), ahhoz képest is lényegesen lassabb.
Az LB650V-n ha nyomsz pl. lefele nyilat azt érzed, hogy a tv nem érzékelte ezért még egyszer rányomsz erre kettőt lép lefelé a menüben... Ezt én minden más gyártó ismerete nélkül is lassúnak nevezném.
Persze meg lehet szokni és ezzel együtt is megérte megvenni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #47692 üzenetére
Írtam az LG-nek és azt írják,hogy ez jó lesz hozzá:
an-wf100
Erről azt olvastam,hogy ez kompatibilis a fentivel,ugyanazt tudja:
AzureWave AW-NU231 Wireless
Ezt valaki próbálta már?
-
razzorr
őstag
válasz #94529552 #47705 üzenetére
Köszi. Én is úgy nézem a mostani kínálatot,hogy ez a gép ennyiért nagyon is rendben van. A 3D nem is nagyon izgat,valahogy zavarja a szememet,de más típus meg gyengébb vétel ettől,Úgyhogy felőlem maradhat benne A lényeg hogy alapból úgy is működjön mint egy normál nem 3D-s.
-
huncutka1029
addikt
válasz gagyilovag #47718 üzenetére
nem hiszem, hogy kompatibilis, ráadásul amazon.com on néztem, nem sokkal olcsóbb mint az LG
+ várnod is kell rá.
És ott a rizikó, hogy nem működik vele.
LAN kábellel tuti nem lesz gondod, és stabilabb gyorsabb lesz mint a wifi.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
petya2012
őstag
-
Lallleee25
újonc
Üdv. sziasztok. bocs ha rossz helyre írok de kétségbe vagyok esve... úgy magamba zuhantam hogy majdnem mellé estem ... Tegnap vettünk egy LG 50PH670V-ZD tévét.
nézek egy filmet pendriveról, és gondol egyet és újra indul a TV . van mikor 10 perc alatt 2x is, vagy mikor egy óráig semmi. de már vagy 15x csinálta egy 24 óra alat..... mi ez szerintetek ? sose volt még nálam okosabb TVm segítsetek légyszi. köszönöm. üdv Lali -
aProPeti87
aktív tag
válasz Lallleee25 #47724 üzenetére
Nem vagyok szakértő de ha újraindul meg stb, akkor vidd vissza ,nem hiszem hogy beállítás kérdése lenne a dolog ....
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
petya2012
őstag
válasz LucasGrant #47723 üzenetére
tehát akkor ha elromlik,akkor ilyen szürkét kell vennem ami most van
a fekete sima nem jóaz gáz,mert 18000 FT
vagyis nem,mert nekem a tv-ben benne a vevő-tehát jó a fekete is
ugye??[ Szerkesztve ]
-
Lallleee25
újonc
válasz aProPeti87 #47725 üzenetére
nem ilyen szoftverfrissítés meg ilyesmi? mert hogy 3d t még nem tudtam nézni rajta mert felveszem a szemüveget és semmi nem változik az biztos isten ....
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Lallleee25 #47727 üzenetére
Szemüveget hozzá párosítottad? Milyen szemüveget adtak hozzá?
-
petya2012
őstag
válasz LucasGrant #47728 üzenetére
na majd hétfőn megkérdem őket,hogy melyik is kell nekem ha esetleg a mostani elromlik és náluk mennyi
azt nem tudod esetleg,hogy a 2 év gari erre is vonatkozik??
-
Lallleee25
újonc
válasz LucasGrant #47729 üzenetére
ilyen okullárét kaptam hozzá, ezt sztem nehéz lesz párosítani .... a nagynevű videómegosztó portálon van fent hiteles 3d egyébként ? :/ én nagyon primitív vagyok az ilyesmihez.
[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
szeretnék érdeklődni, hogy 50-es és 55-ös méretben az LB 670/671 illetőleg a 730/731 tulajoknak milyen tapasztalataik vannak foci közvetítések alatt a csíkozódás, foltosodás mértékével? Nem kell természetesen ilyen adásokra szűkíteni a kérdést, általában érdekelne, hogy mennyire van jelen ekkora méretben ezeknél a modelleknél a DSE vagy a banding.
Továbbá, hogy (az általam még az LM sorozatból ismert) a szuperfelbontás funkció mennyire kezeli jól a digitális sd adásokat?
Köszönöm
-
coldlegio
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek ezek közül melyik bontatlan, új(valamelyik most lesz vásárolva), rendes márka garanciás LED TV-t tudnám azonnal ár alatt eladni?
FULL HD SONY KDL42W705 - Telekom ár: 167.760,- Edigital ár: 149.990,- Árgép legolcsóbb: 148.900,- Én tovább adnám: 140.000,-
FULL HD SAMSUNG UE48H6400 - Telekom ár: 191.760,-220Volt ár: 192.250,- Árgép legolcsóbb: 182.550,- Én tovább adnám: 170.000,-
4K + FULL HD LG 40UB800 - Telekom ár: 203.760,- Edigital ár: 179.990,- Árgép legolcsóbb: 159.900,- Én tovább adnám: 159.000,-
FULL HD LG 47LB670 - Telekom ár: 235.750,- Edigital ár: 219.990,- Árgép legolcsóbb: 179.870,- Én tovább adnám: 175.000,- -
aProPeti87
aktív tag
válasz Lallleee25 #47731 üzenetére
ez passzív 3d ezt nem kell párosítani elvileg a tv-n tudod bekapcsolni a 3d t és akkor minden amit nézel 3d-s lesz szabad szemmel elmosódott a kép de ahogy felveszed a szemcsit kitisztul
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
gagyilovag
aktív tag
válasz huncutka1029 #47721 üzenetére
Köszi az infót elgondolkodom rajta.
-
Mályki
aktív tag
Miert van az hogy az LG ken hasznalhatatlanok a Smart funkciok?Nekem pl nem akar csatlakozni a youtube alkalmazashoz...ha csatlakozik folyamat tolt..alig hasznalhato..3 lg s haverom is ugyanerre panaszkodik..a 3 eves Samsung D6500 os tevem merfoldekkel gordulekenyebb es kezelhetobb...ezert olcsobb az LG? Amugy egy Lg LA660 al nyomom...Gyonyoru a kepe...utalom a magic controllert..de a legfajobb az alkalmazasok hasznalhatatlansaga....egy halozatrol megy a samsung es az lg de csak az LG connectinggel folyamatosan..Mit tudnek tenni?!
K.M.
-
coldlegio
csendes tag
Annyit még hozzátennék, hogy részletre venném a TV-t, de azonnal továbbadnám, mert kell karácsonyra a pénz.
-
razzorr
őstag
Mi ajánlanátok akkor ha nem kell semmilyen smart és 3d funkció,csak egy alap 32"-os. Valamint azon is gondolkoztam, hogy ebben a méretben van egyáltalán értelme a full hd-nek,vagy esetleg eleg lenne egy hd. Kicsi szobában néznénk, kb.2méterről, néha messzebbről is. Melyik típusok ajánlottak a fentieknek megfelelően?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz coldlegio #47739 üzenetére
Ekkora butaságot még nem hallottam... Eladod 30% veszteséggel, ami majdnem olyan, mintha felvennéd az adott összegű hitelt 30%os kamatra!
Szerintem 30% körül a bank is ad neked szabad felhasználású kölcsönt...(ha pedig nem ad, akkor, részletre se tudsz venni készüléket, mert az edigitalnál is pl bank adja a kamatmentes kölcsönt)
Másrészt a tényleges kamat bank esetében kevesebb is lehet, mert nem a vásárlási összeget, hanem az eladásit veszed fel, ami kisebb összeg...
[ Szerkesztve ]
-
dWan
tag
Holnap jön a 47 lb730V-m. Ma kicsit utána olvastam, és találtam egy cikket. [link]
Ebben leírják a javasolt beállításokat. Ezeket alkalmazva mennyire lesz "ideális" a kép? Gondolom, hogy készülékenként van eltérés, de azért jó támpontot nyújt?
A másik, PC-re kötve a 3D-s tartalmakat milyen programmal érdemes megnyitni?
A harmadik kérdésem lehet, hogy hülyeség. Lehet-e HDMI kábellel és USB-vel is csatlakoztatni pc-hez? USB-re a külső meghajtóként való funkcionálás miatt. Így talán a távirányítóval egyszerűbb lenne a kezelés mint wireless billentyűzettel.
-
kander74
csendes tag
Sziasztok!
Leírom a problémámat teljes egészében. Előrebocsájtom, hogy nem vagyok egy nagy számtech zseni. Mindennek a mozgatórugója az, hogy van egy 3D-s LG 42LB650V tv-m, és szeretnék rajta 3D-s BD25 iso vagy BD50 iso fájl-os tartalmakat is megnézni. Csakhogy vannak problémáim:
1. Ezek az iso fájlok a PC-men vannak.
2. A PC-n nincsen 1.4 HDMI kimenet, csak DVI.
3. Nincs Blu-ray íróm.
4. Nincs se Blu-ray, sem más médialejátszóm.Ahogy utána olvasgattam ezeknek a dolgoknak, az alábbi megoldásokat találtam:
1. Veszek egy Blu-ray írót a gépemhez, kiírom BD-lemezre az iso képfájlt és egy szintén megvett Blu-ray vagy más 3DBD képes médialejátszón lejátszom ezt a tv-nek. (Nem olcsó megoldás.)
2. Pendrive-ra vagy külső HDD-re kiírom az iso fájlt és egy elég drága médialejátszóval (Mede8er, Dune, ASUS O!Play stb.) - ami felismeri a 3D BD iso fájlt - lejátszom a tv-nek. (Nem olcsó megoldás.)
3. Az alaplapomat kicserélem egy olyan alaplapra, amelyiken van 1.4 HDMI kimenet. (A videókártyám állítólag 3D képes.) (De mit csinálok az alig használt alaplapommal, mert fél éves a gépem.)
4. DVI---HDMI kábellel átviszem a képet a tv-re (bár azt nem tudom, hogy így a 3D-t is sikerül-e átvinnem), illetve külön a hangot jack dugón keresztül a tévébe.Van wi-fi routerem is. Azzal nem lehet valamit kezdeni? Ezek tényleg megoldások, vagy valamit benéztem? Van más megoldás is? Mire figyeljek esetleg? Mit ajánlanátok?
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz Mályki #47738 üzenetére
Milyen LG-ken? Talán a tiéden, mert nem értesz hozzá, de ha valami nem megy először olvasd át a fórumot, a hasonló problémákkal küzdő LA tévékről, általában megoldást is írnak rá, mint pl.: frissítés, visszaállítás, saját wifi hálózat hiba, stb. Van kereső is. Nálam LB van, és stabilan megy vele a net, és a youtube is, még úgy is hogy megnyitom mobilon, majd egy gombnyomásra a tv-n folytatódik a lejátszás. De simán tudok fórumozni, vagy e-mail-ezni rajta.
dWan
1,Igen, elég jó alap, bár én a Helyi sötétítést alacsonyra állítanám, a beállítási értékeket saját ízlés szerint finomítanám.
2, VLC, MPC Home Cinema, vagy amilyen van a gépeden.
3, HDMI kábellel elég csatlakozni, USB-re háttértárat lehetne, vagy egér+bill. kombót.[ Szerkesztve ]
-
kuruc01
tag
válasz vigyori78 #47717 üzenetére
Nekem meg azt mondták az LG adja és velük kell felvenni a kapcsolatot.Neked benne volt a dobozban?
(egyre inkább tele van a hócipőm evvel a szolgáltatóval!Hablatyolnak,senki nem tud biztosat mondani,állandó rendszerhibákra hivatkoznak,baromi hosszú átfutási idők vannak,fél órákat kell a telefonálgatni )
Mennyi időre kaptad meg a tv.t a rendeléstől?[ Szerkesztve ]
-
zsebibali
csendes tag
Sziasztok.
A most vásárolt LB671 készülékemmel kapcsolatban a következő problémám van:
A digitális csatornák többségénél felvétel esetén a következő hibaüzenetet kapom:
"FELVÉTEL SIKERTELEN - Másolásvédett programok nem vehetők fel"Az M1HD csatorna esetén viszont simán engedi a felvételt. Más csatornák esetén általában nem.
Azért általában mert pl a TV2HD csatornán volt mikor engedte (Üvegtigris filmnél). Azonban miután itt leállítottam a felvételt és egy kis idő után ugyanennél a filmnél megpróbáltam már nem ment.Ha a time machin-nál bekapcsolom a LIVE Playback-et akkor az minden csatornánál műxik.
A helyzetet még érdekesebbé teszi hogy ugyanez a külső meghajtó LA660 készülék esetén ugyanitt minden digitális csatornáról bármit felvesz. (persze ugye akkor saját Linuxos formában. LB671nél win7-tel NTFS-re formáztam)
Valaki tudja mi lehet a probléma, vagy hova fordulhatok? LG ügyfélszolgálat?
Ja és még 1 dolog:
Valaki tudja, hogy lehet a 671-nél a külső meghajtókat lecsatlakoztatni? Sehol sem találom. (ilyenkor inkább a TV-t lekapcsolom :-)) De csak van vhol lecsatlakoztatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest