Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz unclefucka #28400 üzenetére
Focicsapathoz figurát.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
wrrs
tag
Sziasztok!
A hivatalos Lego szetteken is szeretek 1-2 dolgot módosítani, vagy kiegészíteni őket. Mivel már elég sok kimaradt alkatrészem felhalmozódott az elmúlt időben, úgy döntöttem, hogy belevágok valami MOC-ba. Alapvetően mech őrült vagyok, így gyorsan meg is találtam az áldozatot.
A kiszemeltem a Rebrickable oldaláról a [MOC-21895, The Steam Egg Mech] lett. Nem egy hétköznapi MOC, de mivel már a hivatalos [70920 - Egghead Mech Food Fight] is a kedvenceim közé tartozik, így örömmel vágtam bele.Az összeépítés alapvetően 3 óra alatt megvolt a végeredmény pedig szerintem zseniális. Igazi AFOL build. Elég agyament, de rengeteg módon tovább lehet még gondolni, átépíteni vagy akár variálni a színekkel, stb. Van is már egy B ötletem.
A build gyenge pontja, hogy pepecselős, nagy türelmet igényel, viszont a végeredmény nem akar atomjaira hullani. Elég stabil, sok ponton állítható, de azért persze továbbra is a vitrin szépe marad. Már akinek ez szép.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani R3ĐßuŁŁ fórumtársnak, aki a korrekt árakkal és a gyors postázással támogatja minden Lego-s kívánságom!
Íme a végeredmény, próbáltam ügyesen fotózni:
[21895_2]
[21895_3]
[21895_4]
[21895_5]
[21895_6]
[21895_7]
[21895_8]
[21895_9][ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
Régióban még mindig 20% van a teknikekre 😉
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Megint Brickheadz-et építettünk lányommal, ezúttal Tim Burton, Karácsonyi lidércnyomás animációs filmjének két főszereplője került terítékre.
Jack fejtetejére tehettek volna pár ívelt elemet, mert így elég egyszerű lett. Sally el lett találva, a szoknyája rétegelése is tetszik.Egyik webshop kínálatában még elérhető ez a szett, potom 30k huf (10 ft híján)....
-
Throme
veterán
válasz UberMutant #28406 üzenetére
Ha kibontod megépíted, majd eladod használtként és a felét éri, az se olyan rossz
-
Djuree
félisten
na megjött bbb-nek a xeno összerakásija, én megépítem.
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz Djuree #28408 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy manapság milyen Alien-t terveznének a CGI korában.
Akkoriban ment a makett készítés, vagy a beöltözés/bábozás. Ez a szörny is egy emberi alak, ami kapott egy farkat, meg egy nagyra nőtt uborka fejet.
Amúgy jó lett, nekem is bejönnek a filmek...#28409) wrrs
"Nem tervezel egy közös PDF megvételt esetleg?"
Ezért mindjárt kapni fogsz.. na nem pdf-et, hanem letolást... -
Throme
veterán
Nincs tiltva, csak nem etikus.
Én eddig csak legálisan free összerakásit töltöttem le. Többnyire nem pdf, hanem fényképes, vagy LDD file. Meg is tanultam értékelni a gyári manual-okat . Szóval nem tudom mennyi zsetont kérnek érte, de 1-3 rugót megérhet egy normális pdf file.
szvsz persze...szerk.: jah, most nézem, hogy olyan 3,5k huf az alien.... hát ezt el kell dönteni, hogy ér ennyit az etika, vagy sem
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
75936 Trex rampagtől nem válna valaki?
Köszönöm előre is!Mr.Brightside
-
wrrs
tag
válasz Throme #28412 üzenetére
Persze, félre ne érts én nem is azért írtam, hogy ezen spóroljak. Vettem már így nem egy pdf-et és alig vannak 10 dollár alatt, szóval a legtöbb esetben 3500.- körüli kiadással kell számolni.
Viszont pl. a másik hobbimban, a zeneszerkesztésben totál megszokott, hogy többet szétdobjuk egy plugin vagy vsti hangszer árát. Szóval én mondhatni ahol tudom támogatom az alkotókat és kerülöm a full warez-t.
Csak feldobtam a témát, odafigyelek erre, hogy akkor "itt" pl. nem szokás ez.
-
-
Throme
veterán
Most látom csak, hogy a Speed Champion Porsche 911 fehér színben és immár szólóban is megjelenik...
[link] 75895
Mondjuk a tripla ferrari szettet is szétkaphatnák... -
törölt tag
Forrás: [link]
A készítő állítása szerint majd közzéteszi az “összerakót”.
Szerintem baromi jól néz ki.
-
thesound
addikt
válasz turikoczka #28418 üzenetére
Első blikkre menő.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Throme
veterán
válasz Saccco #28420 üzenetére
Hát ja! Ha azt nézem, hogy ez a Tree House egy licensz mentes termék és kb 62k huf, akkor a licensz-es, hasonló darabszámú szett mennyibe is kerül majd....
Az oké, hogy az itteni fizetésekhez képest drágák ezek a Játékok, de a kb 180-190€ árat pl a németeknél zsebből kifizetik, hogy a gyereknek legyen mivel játszania? -
hulp01
senior tag
válasz Throme #28421 üzenetére
Azért a Lego ott is drágának minősül szerintem. Ettől függetlenül biztos kisebb érvágást jelent, mint itthon. Az átlagos fizetéseket nézve vegyük mondjuk a harmadát. Mondjuk ha itthon 20k lenne, akkor azért itthon is sokkal több gyerek kaphatna ilyen készletet. Ekkora készlet ott is max. karácsony/szülinap szerintem, csak úgy, hogy kapjon valamit a gyerek, hogy befogja a száját aznapra, azért ott sem jellemző.
A vidámpark jól néz ki, bár nekem kicsit zsúfolt.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Most nézem, van két új Potter készlet. Az első nekem bejövős.
-
Throme
veterán
válasz Ereshkigal #28425 üzenetére
Szerintem mindkettő jó, habár a Tűz Serlege jelenethez keveslem a figurákat....
-
Ereshkigal
őstag
Vótmá? Elég menő.
-
válasz Ereshkigal #28427 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
válasz turikoczka #28418 üzenetére
A vonat jó, de a Disney figurákat sose szerettem. Azokat tui eladnám. Mickey egeret meg Plutót...váá. Gagyi amerikai nyálgépek a hülye hangjukkal.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Throme #28421 üzenetére
Altalaban ezeket olyan csaladban veszik, ahol a szulok (altalaban apuka) is kedvelik a LEGO-t, kozos elmeny.
Egyebkent felso-kozeposztalytol felfele ezt tenyleg zsebbol fizetik, ha arrol van szo. €190 egy menu egy 2-3 Michelin csillagos etteremben. Egy ejszaka egy nem is hude csucs szallodaban. Egy jobb par bor felcipo. Havi netto €8-10k jovedelmek mellett ez nem nagy kiadas. Persze, sokan nem keresnek ennyit. Nem is varja el a LEGO, gyart sok megfizethetobb keszletet is. Ez egy luxustermek, ez van, nem az a cel, hogy mindenkinek megfizetheto legyen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hulp01
senior tag
válasz #75376384 #28430 üzenetére
Ahogy nézem az utóbbi egy-két évben a Lego nagyon durván megemelte az árait. Az alapárra ráraktak 20-30%-ot és most akciózva kerül annyiba, mint régen akció nélkül. Mi meg örülünk, hogy akciósan milyen jó ára van. Ez semmiképpen nem ér 330 EUR-t. Ráadásul így első blikkre a mozdony az simán a karácsonyi vonat újrakiadása.
-
törölt tag
válasz hulp01 #28437 üzenetére
Látványosan tavalyról idénre emeltek árat. Elég megnézni az idei modulart. Engem mondjuk annyira nem zavar, mert azért akciósan is elég jól ki lehet hozni, ha az ember figyeli az árakat.
Ez a készlet viszont pofátlanul drága lett. Az a 4 szaros figura dobja így meg?
Mondjuk nem is tetszik és nem is kell, de az most mellékes. -
[CsuCsu]
őstag
válasz hulp01 #28437 üzenetére
Ez csak demagogia. Keszult errol tobb elemzes is (pelda), a fajlagos arak gyakorlatilag az inflacioval nottek. Ami valtozott, hogy a LEGO tobb nagy keszletet ad ki, amik regebben ritkasagszamba mentek. Ezek termeszetesen annyival tobbe kerulnek, mint amennyivel nagyobbak.
Ez a Disney vonat pedig kb annyiba kerul, mint barmelyik atlagos nagyobb licenszelt keszlet, ha korrigalsz a vonat letevel. A motorizalt LEGO vonatok dragak, mindig is azok voltak, miota az eszemet tudom. A tehervonat alapara €190 (bar abban van fizikai taviranyito) es csak 1200 darabos. Itt meg van egy boszme epulet is, plusz a licensz. Nem olcso, de korulbelul annyi az ara, mint amire egy ilyen keszlettol szamitok.
-
hulp01
senior tag
válasz [CsuCsu] #28439 üzenetére
Lehet, hogy neked van igazad, de ez a linkelt cikk 2017-es és egy 2013-as tanulmányra hivatkozik. A drágulás meg az elmúlt 2-3 évben lett igazán látványos. Abban igazad van, hogy az utóbbi időben sokkal több az igazán nagy készlet, aminek én örülök is, de azért mellette nekem az az érzésem, hogy az árazás is elszállt. Az egyik legjobb példa erre a 42070 vs Arocs. Bár lehet, hogy ez a 42070 csak valami kisiklás volt a Lego részéről, de valami brutálisan túlárazott. De mindjárt meg is cáfolom magamat, mert a tavalyi daru meg meglepően olcsó volt. Az új 4x4-es terepjárónak viszont valami elképesztő ára van. A 9398-as Crawler sem volt olcsó, de ehhez képest szinte ingyen volt. Az az app azért nem ér ennyit. Ráadásul telefon nélkül játszhatatlan.
-
törölt tag
meg is jött a review.
jó gyors volt.
-
kbalage2
aktív tag
válasz [CsuCsu] #28441 üzenetére
Sajna nem úgy tűnik, itt látszik az app, elég vérszegény. Ez bizony színtiszta spórolás, ami ahhoz képest elég gáz hogy a majdnem harmadannyiba kerülő City vonatba belefért és külön is kemény 23 €.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
[CsuCsu]
őstag
válasz kbalage2 #28445 üzenetére
Ez az app tenyleg ratyi, egyetertek. Az nem izgatna, hogy telefon nelkul nem megy, kinek nincsen mar 2019-ben, es azon a €23-n sem fogok fennakadni, de azert na. Egy ilyen premium keszlet illene teljes legyen. Ettol fuggetlenul elobb-utobb behuzom majd valami akcioval, nem rossz ez, de ennyi penzert nem begyere a fillerb****s. Foleg a valag matrica mellett.
[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
Valaki probalta az uj mk11 dlc karaktert? Az istennek se tudom elinditani..
-
MODERÁTOR
válasz turikoczka #28448 üzenetére
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezed...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
unclefucka
senior tag
válasz koncsik #28449 üzenetére
Nem biztos. Lehet, hogy a LEGO szakít minden hagyománnyal és rááll az erőszakosabb témákra.
A Cacodemon diorámát alapul véve egy fatality-t itt is összehoznának. A sok app-ot látva még a DLC sem kizárt.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest