Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Freddy76 #27648 üzenetére
pedig reménykedtem benned.
mesélem páromnak mekkora szopás ezt összerakni, mert mindig kérdezgette mikor lesz már kész, mert nem lehet elférni a szőnyegen a sok legótól. erre kérdezi hogy de te ezt szereted nem? hát mondom, de, végülis tényleg.
még van egy nagyon szép vár amihez még szar pdf sincs csak a stud.io fájl, azt még össze akarom rakni, de lehet leteszek róla, az már végképp elég missión impossible lenne még nekem is.
asszem most sokáig nem akarok legózni...bár jön a kis holdkomp, az meg kell! -
csigay2k
csendes tag
Mocsok Auchan készlethiányra hivatkozva visszamondta a rendelésemet. Ma kellett volna kiszállítsák!
Pedig volt már hogy utolsó darabot vettem meg valamiből és rögtön frissült a rendszerük, ezt szombat reggel vettem, és még egy darabig láttam készleten. Túl jó áron mérték azt a Mack-et, hogy igaz legyen -
Djuree
félisten
Na kész lett eddigi mocolásaim legnehezebb építése, victory class, volt hozzá pdf útmutató ami valami stud.io-ból generált használhatatlan valami volt, sorrend összevissza, tele nem látható részekkel, szóval néznem kellett mellé a stud.io fájlt is, amiben összevissza kellett szétbontogatni a modellt, úgy hogy sosem használtam még magát a programot (ldd -hez vagyok szokva, ez teljesen más), szal közben tanulgattam a progit is, meg a zoomoláshoz használható egérgörgőm se jó, meg a laptopom is lassú hozzá (sokszor megállt percekre), szal extra szopás volt, mert a ki-be zoom állandóan kellett. Vagy 20 napig építettem, nehezen haladtam, szerencsére nagyon jó a térlátásom (ez egy mérnök skill
), így sikerült mindent kibogoznom hova való, de így is néztem sokszor percekig hova való egy-egy alkatrész. A nagyobb darabok összeépítése is durva kihívás volt, olyan megoldások voltak benne hogy csak lestem (minden szögbe áll, van benne gumi valami alkatrész is, de hogy mi értelme nem jöttem rá), minden túlbonyolítva, de úgy csináltam ahogy a srác, ha már úgyis volt alkatrész. Sokszor kellett úgy összerakni nagyobb részeket, hogy nem fértem hozzá hogy rendesen összenyomjam, úgy próbáltam benyúlkálni kis csavarhúzóval hogy nagyjából össze tudjam nyomni, többször szét is esett közben ez az. Elég labilis a talp, ez tényleg csak dísz. De összeállt és a végeredmény gyönyörű, a képek nem adják vissza. ágyúk forgathatóak, le fel emelhetőek, a kis oldalsó szárnyak le fel nyithatóak ….és akkor megy is fel ebayre 150k-ért….najó nem, legalábbis egyenlőre biztos nem.
Bár hogy hova teszem fingom nincs…. -
zsistvan
tag
Köszönöm mindenkinek.
Az Assembly Square nagyon tetszik nekem is.
Néztem újat és használtat is bricklinken, kb. 60000-től indulnak.
Sajna a Facebook csoportba még nem sikerült bekerülnöm. Ott esetleg van esélyem olcsóbban egy használtra? -
zsistvan
tag
Sziasztok!
Általában csak karácsonykor szoktam legozni, de most hogy 1 hónapja olvasom a fórumot megjött a kedvem már egy kicsit korábban is
Arra gondoltam, hogy egy modular szettet raknék össze.
Tudnátok ötletet adni, hogy melyikkel kezdjem? Melyek azok amik még elérhetők, megfizethetők és emellett a legnagyobb élvezetet adják?
Szeretem újonnan kibontani és megcsodálni az egész csomagot, de jó állapotú használt is jó lenne így elsőre. -
Throme
veterán
válasz
Predator2 #27636 üzenetére
Ami tetszik és kapható, azokkal sokat ne vacakolj, mert kb 2 év és már 15-20k lesz egy ilyen kis verda (a szimpla).
Én ár összehasonlító oldalakat szoktam nézni, és egyes boltok akcióit.
A legolcsóbb speed champion verda 2500 Ft volt egy auchan vagy tecsó akcióban, amit véletlen csíptem el.
Régebben olyan 3500ft volt a webshop-okban egy szimpla kisautó, most olyan 3900-4100 körül.
Hivatalos üzletben, shop-ban meg most olyan 5500 huf egy autó. -
Predator2
addikt
Helló
McLaren rajongó vagyok és bár már öreg, de megtetszett egy Lego készlet/készletek.
Ez a készlet beszerezhető még valahol? [link]
Illetve ez is nagyon tetszik: [link]
Sajnos amellett, hogy öreg, még fillér molesztáló is vagyok
Így szeretném ezt minél olcsóban megúszni. Sőt mivel nem sürgős a vásárlás, így ráérek megvárni egy akciót is, már ha szokott egyáltalán ilyen lenni. Szokott?THX
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik #27602 üzenetére
A régebbieket vajon mikor futtatják ki?
Nagyon tetszik 2-3 készlet közülük, de mivel a gyerkőc még csak 2 éves lesz idén, így együtt úgy egy jó 6-8 évig még nem rakjuk össze, egyedül meg szerintem amúgy sem lesz időm összerakni őket, illetve ha már sok évre bontatlanul elrakom, akkor az egész sorozatot érdemes lenne megvenni - szóval dilemmázok rendesen, hogy kiadjak-e most 100k-t pár olyan készletre, amik nagyon tetszenek, de lehet, hogy évekig ki se bontanám őket...A hétvégén gyereknap alkalmából összeraktuk (illetve azért Duplo készleteknél kicsit túlzás az összerakás szó
) a 10874 - Steam Train készletet.
Ami tetszik benne, azok az action brick-nek nevezett lapocskák, amiket érzékel a vonat aljára helyezett érzékelő, és az alapján különböző dolgokat csinál (megáll, elkezd tolatni, dudál, stb.).
Ami nem tetszik, hogy ha a motort nem kapcsolnám be, akkor elég nehezen tudja a gyerek tologatni, illetve az elindítás során azért kell egy kis erőt kifejteni, hogy meginduljon a vonat (miután az alján bekapcsoltuk, lefele és előre nyomva indul), gyakran a sínpálya is elmozdul. Szerintem beszerezzük még majd a kiegészítő készleteket is, kíváncsi vagyok, hogy miket lehet kiépíteni belőle.
Illetve akinek szintén vonatmániás lett a gyerkőce, annak ajánlom a vasúttörténeti parkot, mi pár órát simán el tudtunk ott tölteni. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Throme #27631 üzenetére
na igen, vmi olyasmi, de fain lesz nagyon
-
LÁZ
Topikgazda
lesz majd elsejétől kistesó betmobil is
-
LÁZ
Topikgazda
-
Throme
veterán
-
thesound
addikt
Ideas Thunderbird elérte a 10k-t.
Nekem ez tetszik. -
bobafett
tag
válasz
szabod #27613 üzenetére
Betettem a Miura elemeit egy Wanted listába. A 287 tételből magyar eladóknál van 250-260 egyben (állapotot nem állítottam be, hogy vagy használt is jó). 80e Ft körüli árakon. Így szerintem, bár nem néztem, meg mi az a 27 tétel, ami nincs, kb. 100e Ft lenne BL-ről összeszedni.
Persze innentől kell ügyeskedni, hogy ha mégis több helyről rendeled, akár külföldről, nem lesz-e valamivel olcsóbb. Ez már viszont hobbi kategória.
-
szabod
senior tag
Sziasztok!
A nemrég kijött Ford Mustang szetten gondolkodtam egy darabig, mert tetszik és szeretem is azt a kocsit, de igazából nem nőtt sose annyira a szívemhez, mint mondjuk a Lamborghinik. Le merem fogadni, hogy lesz majd valamelyik típusból egy nagy szett (a 8169-et felejtsük el, az szerintem elég gagyi lett). Addig is elkezdtem nézelődni, hogy van-e valami faszántos MOC, leginkább Miura, Countach vagy Diablo érdekelne. Előbbiből találtam is egy elég impozáns darabot. Na most szerintetek ezt mennyiből lehetne kihozni normális áron? Az oldal alján vannak ajánlatok, az 1800€ erőteljesen vicc kategória, de még a 400€ fölöttiek is szerintem. Kicsit tanácstalan vagyok hogyan tudnám jól összehozni a dolgot, mert eléggé tetszik a modell, ebben sárga színben keresem amúgy is, bár narancsban sem lenne rossz. A másik amit találtam az ez, jóval visszafogottabb, de még mindig élethűen néz ki. A videóban a srác csinált fotókat a darabokról, még sok szöszmösz munkával ki is tudnám találni (ha lenne rá elég időm, hogy melyik mi akar lenni, de pl az RC része nem érdekelne, nekem csak maga a modell a fontos. Áttervezni viszont nem hiszem, hogy tudnám annyi sütnivalóm nincsen
-
balint82
senior tag
Tudom hóvége meg minden, de az online Auchan ban elég jó akciók vannak :
42078 Mack - 29e
31313 Mindstorms - 73eKB. Mindenre van amúgy 27%,de ez a kettő feltűnően jó.
-
Freddy76
addikt
válasz
Djuree #27601 üzenetére
Készülj fel arra, hogy ez nem akció-, vagy kalandfilm, hanem Neil Armstrong életrajza, pontosabban annak az a szelete, aminek a vége a holdraszállás volt. Nincs benne nagytotálban a rakétakilövés, de az tökéletesen látszik, hogy milyen durván szűk, recsegő-rázkódó hely volt egy űrhajó kabinja. Nekem nagyon bejött.
-
LÁZ
Topikgazda
még mindig van idő a bricklink féle egyedi készletek rendelésére
a szigetet lehet behúzom
-
Throme
veterán
-
Előrendelhetőek új Harry Potter készletek a shop-ban, köztük: Hungarian Horntail Triwizard Challenge
(megjelenés június 1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest