Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
Júniusi SAH
1.-től Apollo 11 lunar modul 10266 - 90 ojró , vipeknek felvarró ajándék készletenként
utána rocket ride ajándék készlet adott összegű vásárlás után
1.-től kínai újéves sárkányhajós készlet - 50 ojró
gyanús, hogy vinni fogják, ha más nem a sok figura miatt[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zsistvan
tag
válasz Ereshkigal #27646 üzenetére
Jó ötlet.
Köszönöm. -
törölt tag
Van valamilyen fizikai formája a VIP pontoknak? Kártya formájában vagy bármi kézzel fogható.
Illetve, ha eljutok egy hivatalos Lego boltba (nem Bp legostore), akkor ott tudok VIP pontokat használni? -
Throme
veterán
válasz Djuree #27644 üzenetére
Szép munka! Sokkal egyszerűbb MOC-okat építettem meg, ilyen-olyan útmutatók alapján. A fényképes megoldásnál volt olyan részlet, amit nem lehetett látni, volt LDD file is, ami könnyebb építést feltételezett, de nem volt könnyű, mert a sorrend kicsit összevissza volt. Elsőre többször kellett bontani, mert nem lehetett már az adott részt az egészbe beilleszteni. Szóval el tudom képzelni egy ilyen hatalmas témánál ez hatványozott sz.pást jelentett.
Grat hozzá!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #27653 üzenetére
Legónál tudsz igényelni kártyát /emailben/, amit kipostáznak, hozzánk legközelebb bécsben van hivatalos bolt 2 v3, ott is szívesen adnak kártyát, ha arra jársz.
a hivatalos boltokban szintén tudsz a pontjaidból vásárolni.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Lányommal megépítettük a 40188, ceruza-toll tartót.
A garázs alapját érdekes elemekkel töltötték ki:
úgy látszik ezekből a kis alkatrészekből túltermelés történt
Több funkciós szett. Lányom remekül eljátszott vele... a fűnyírós bácsi ki-bejárt a garázsba.
...és még tollakat is tárolhatok benneMaradt néhány plusz alkatrész, köztük egy ilyen:
(az alkatrész listát is nézegettem, honnan hagyhattam ki.....)
Nem, baj, elfér. -
LÁZ
Topikgazda
-
-
törölt tag
Akkor boltba betérve is tudok igényelni ez a lényeg. A magyar nyelvű s@h nem sokat segített (vagy csak rossz helyen néztem) azért is kérdeztem meg itt. Köszi az infókat. Hozzám perpillanat 3 óra vonatra van a legközelebbi, de biztos el fogok menni párszor.
Ja a Lego amúgy túlélte a költözést. Bírtam amikor a költöztető srác (aki nem hivatalosan az csak van hozzá kocsija) mondta nekem “látom te gyűjtő vagy és vigyázol a dobozra” majd a mondat közben úgy be feszítette a dobozokat az egyik szekrény fiókjába, hogy majdnem hangosan rákiabáltam. Éreztem ahogy a karton felsír.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Tegnap voltunk a tescoba a gyerekekkel. Mondom megnézem a legókat, meg a lóf*szt, a kis beülős műanyag kocsik hamarabb voltak kitéve, le is ragadtunk, ordítottak ha el akartam vinni őket, kaptak egy egy kiskocsit, nem volt vészes ára, mondjuk tényleg f@sz@ verda, gyereknapi kiegészítés, de a legókhoz már nem jutottam el mert le se akartak szállni róla, az egész tescoba végig kergetőztek a kisautón.
a lego még nem érdekli őket...de ami késik...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
LÁZ
Topikgazda
nagy nekem is megvan, de ez minifig scale, és sztem a formája is korrekt, úgyhogy biztos behúzás, a brickvaultnak van egy minifiges moc-ja 1740 elemmel , az még babább
-
b12gege
csendes tag
Ha már pont témánál vagyunk, akkor előjövök a farbával.
Tudom, hogy néhányan itt szentségtörésnek gondolják, de én mégis keresnék 1-2 partnert az előbb említett Batmobile összeépítési útmutatójának megvásárlásához.
Sőt, 2 másik tervem is van, amik még ennél is húzósabbak. Az egyik a Mad Max-es War Rig, a másik pedig a T-800-as mellszobor.
Ha valakinek lenne kedve betársulni és közösen megvenni a leírásokat, keressen bátran!
-
zsistvan
tag
Ha valaki szeretne Apollo Saturn V rakétát az most nagyon jó áron tudja megvenni az Alzanál.
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz csigay2k #27650 üzenetére
"...az Ön megrendelését készlethiány miatt nem tudjuk teljesíteni..." - nekem is megjött az üzenet, felhívtam őket meg írtam is az ekereskedelem e-mail címükre, a telefonos nyilván semmit sem tud, kiváncsi leszek mit válaszolnak és mikor utalják vissza a pénzt... (vagy lehet, hogy csak befoglalják? meg kell néznem a számlámon...)
Te léptél valami, vagy maguktól javítottak?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
b12gege
csendes tag
válasz #75376384 #27682 üzenetére
Szerintem az előző kommentemből kiderült, hogy IGEN, sajnálnék annyit kiadni érte. Próbálom költséghatékonyan kihozni és ebbe még nálam belefér, hogy ketten esetleg hárman osztozzunk a leírásokon.
Nem akarok ebből vitát, meg sárdobálást, megértem az aggályokat, tiszteletben tartom a véleményeket, ettől függetlenül még mindig keresek olyanokat, akik esetleg bevállalnák.
A háztervezős felvetés nem igazán helytálló jelen helyzetben.
-
LÁZ
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz csigay2k #27687 üzenetére
"Kollégáinknál utánaérdeklődtünk, hogy valamilyen módon ki tudjuk-e szállítani Önnek a kért Legót. Amint kapunk választ, azonnal értesíteni fogjuk." - legalább igyekeznek megnyugtatni kultúráltan, már ezt is értékelem...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Saccco
nagyúr
válasz Ereshkigal #27688 üzenetére
Milyen bünti lenne belőle, ha valamelyik két pilóta összehozná ezt a mai időben.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Throme
veterán
Én dobtam egy "support"-ot a Ramones -ra.
Remélem nem éri el a 10k-t és nem lesz belőle Ideas, meg sorozat, mert túl sok bandát szeretek, és nicsn helyem mindent kiállítani a lakásban(na jó, azért jó lenne egy ilyen sorozat, persze nem ideas keretén belül.... )
-
LÁZ
Topikgazda
rakétás ajándék június 5-től a sah-ban
-
wrrs
tag
Ejj, dejó, hogy nincs rá keret.
-
Throme
veterán
Ma ismét megépítettünk egy klassz kis szettet, a Lego Brand Store személyében, 40305
Szerintem adja egy Lego üzlet hangulatát. Lányom ezzel is nekiállt játszani, neki is bejön az ilyen kis épület. Tudom nem egy Assembly Square, de az én "gyűjteményemben" jó helye lesz...
-
wrrs
tag
Najó, így már király!
-
Djuree
félisten
nagyon fasza!
jó helye lesz a saturn meg a shuttle között.
lehet vajon ugy rendelni h megkapjam hozzá azt a kis játék űrrakétás szettet is? 5.-től? bár lehet addigra kifogy mint anno a saturn...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #27698 üzenetére
ki lehet várni az 5-ét, de sztem gyanús, hogy 1-2 nap alatt backorder lesz, a kisrakétára azt írják, hogy csak 5-6.án lesz ajándék.
mondjuk attól még megkapod, ha backorder, max külön, a kérdés az, hogy az apollo backorder kitart e 5.-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest