Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Sajnos nincs más opció, mint eldobni a dobozt. Nincs hely tárolni, és akkor már inkább a dobozt dobom ki, mint a Legot.
Ráadásul korábban jellemző is volt a Legora, hogy indokolatlanul nagy dobozba rakta a készleteket. Ez azért javult már. Amúgy a doboz eldobásával pont nem a kicsit visszanyerünk vele valamit opció száll el, hanem a keresünk rajta valamennyit. Szerintem bezacskózva is lehet értékesíteni a készleteket. Én mindet 20-25%-kal olcsóbban vettem a hivatalos árnál (hála a Toysrus-nak). Az eredeti ár 30%-áért meg szerintem doboz nélkül is el lehet adni azokat a készleteket, amik nincsenek már gyártásban. Meg ha még olcsóbban megy el, akkor is mi van? Nem eladásra vettem őket, az csak egy plusz pont, hogy nem bukom el a teljes értékét.
-
Throme
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #27397 üzenetére
Használt szettet hogy érdemes árulni, összerakva, vagy darabjaira szedve?
Összerakva jobban látszik rajta, hogy megvan minden darabja.
Szétszedve nem kell ezzel vacakolnia az új vevőnek, adott esetben könnyebben szállítható (pláne ha postán megy a cucc), de így hiába készül róla fotó.Én eddig 1x vettem használt készletet. Darabjaira volt szedve és zacskózva. Doboza nem kellett, mert MOC-nak vettem.
Izgultam is, hogy minden darabja meglegyen és nem kevés időm ment el az ellenőrzésre. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Első szériás brickheadzekből akinek van eladó esetleg az dobna rám egy privit? Köszönöm!
A témához hozzászólva, nem tudom hogy vagytok vele, de amíg egy hobbiból ki lehet úgy szállni, hogy keveset bukjon vele az ember addig nem probléma. Millió hobbi van amibe csak önti az ember a pénzt az élvezetért cserébe. Itt legalább megvan az esély hogy akár drágábban is eladd, miután kiélvezted az építést.
Mindig vannak jó szettek, fejlődik folyamatosan az építés és a szettek összerakási minősége. Mindenki megtalálja a magának való szettet. Persze ez csak az én véleményem!
-
Freddy76
addikt
Én 2014-ben vettem meg a Párizsi éttermet karácsonyra. Még 24-én este összeraktuk az egészet. Aztán nem volt megállás, féktelen pénzköltésbe kezdtem, rövid idő alatt megvettem mindent, ami érdekelt az aktuális, vagy a kifutott, de még kapható készletek közül, a megelőző modularokat, Minit, WV Campert, UCS X-Winget, Winter Village készleteket (ezek közül a megjelenésig megvettem az összeset - szerencsére, most ezt többszörös áron tudnám megtenni), pár nagyobb Technicet. Szerintem akkor 1-2 év alatt beleraktam egy használt (vagy olcsóbb új) autó árát... Azóta csak azt veszem, ami aktuális, és érdekel. Ilyen szett még mindig van évente 4-5, szerencsére csak ennyi...
Azt meg tudtam állni, hogy a régebbi UCS-eket (B-Wing, Tydirium) megvegyem
, Redbull drágán adja.A dobozt én sem dobom ki, pont azért, hogy ha egyszer eladom, megfelelő árat tudjak kapni értük.
-
törölt tag
egy év alatt húztad be az elmúlt (közel) negyed évszázad lemaradását. ha nem is készletek számát nézve, de a tudat biztos ott volt, hogy most bármelyiket megveheted, ezért meg is vettél mindent, ami egy picit is tetszett. hasonlóan vagyok én is. tavaly április közepén, a szülinapomon vettem meg cirka 12 év után az első Lego-m. bár én úgy vagyok vele, hogy beosztom és fokozatosan veszek meg mindent, így van lehetőség mérlegelni, plusz nem mennek el hirtelen vagyonok és az a gyerekkori izgalom is mindig megvan.
a mondanivalóm lényege, hogy évekre lebontva lehet eddig is csak pár készlet tetszett, csak azokat egyszerre vetted meg. plusz ugye biztos volt olyan téma, amiből minden kellett (ninjago movie).
amúgy gyerekként is javarészt moc-ot gyártott az ember, így felnőtt korban is eljön ennek az ideje.
az árak pedig még mindig nem a magyar pénztárcához és a világbajnok áfánkhoz vannak igazítva. ezért ezen szerintem kár is fennakadni.
-
Throme
veterán
Az mondjuk kellemetlen, ha Lego-n belül sok téma érdekel. Anyagi csőd. Próbálom redukálni az érdeklődési köröm, a témában, így azért zsével és hellyel is lehet valahogy centizni.
Én is sokallom a lego árakat, még szerencse, hogy webshopokból a hivatalos árhoz képest érezhetően olcsóbban hozzá lehet jutni készletekhez. Ha így nézem olcsóbban tudok vásárolni, spórolok ezreket. Ha a másik irányból nézem, hogy egy kiállítási, vitrin játékért fizetek így is rohadt sokat (ok az építési élményt is bele kell vennem), akkor külső szemlélőn keresztül nézve baromságot csinálok, de hát ezért hívják hobbinak.
Valaki egy jó piáért, egy jó szivarért...stb ad ki súlyos pénzeket, ami meg nekem nem érdekes, és nem ér annyit.A doboz eldobás valahol érthető szerintem. Én is eldobálok x idő után műszaki cikkeknek a dobozát..stb. Akinek a lego egy megvásárolt játék, és majd megy a többi közé a gyűjtőládába, vagy úgy is a családban tovább lesz passzolva, ha kinő belőle a gyerek, annak a doboz nem érték, nem is foglalkozik a későbbi értékesítéssel.
Nekem pl a duplo sorozat kb ilyen kategória. Ha eltűnik belőle valami, vagy nincs meg a doboz annyira nem készít ki, mintha az - úgymond - apa legóival történne ilyen.. -
wrrs
tag
válasz
Djuree #27390 üzenetére
Detto ezt érzem.
Hülye fejjel, 24 év után, Lego visszatérőként 1 év alatt behúztam kb. mindent amire azt mondtam, hogy ejha!
Most meg egyszerűen 3-4 jelen bolti készlet van, amit várok, hogy essen az áruk, mert vicc, hogy ennyibe kerülnek. A többi meg a hagyjuk már kategória. Ingyen sem kéne sok 2019-es új készlet, mert kabaré ahogy meg vannak tervezve. Lásd szuperhősös vonal pl.Várom az új Ninjago robotot nyáron, ott a Mustang (bár annyira nem is érdekel) és a nagy Apocal Movie 2 szett és részemről ki is fújt. És ezeket sem boltból fogom venni...
Ez részben jó, de amúgy meg hobbi téren gyér már. Nyilván a MOC-ok felé kéne húzni, de nem ilyen áron, ráadásul amit eddig beletoltam zöldhasút, hát, finoman szólva is túlzás már. Szeretem meg minden, de tényleg értelmetlenül drága. (Nem is értem azokat, akik kidobálják a dobozt, stb. hát ott kaszálják el annak lehetőségét, hogy esetleg valaha, valamikor visszaforogjon egy kis zsozsó.)
Rákérdeztem egy worldwide dílernél, hogy akkor most a razziának mi az eredménye?
Képzeljétek, minden nagyobb, jobb, MOC, kamu lego kópia ára az egekbe került. Látjátok, ilyen az emberiség.
Ha valami elérhetetlen, akkor rögtön túltolják és meg akarnak gazdagodni. (Lásd PS4-re a Days Gone Special és Collectors Edition, amiket nem sül le a képük 2-3x-os áron hírdetni!) -
Djuree
félisten
válasz
hulp01 #27389 üzenetére
"az áraik egyre inkább elszállnak."
és az ucs-ken kívül egyre inkább butítottak a készletek. oké h gyerekeknek készülnek, de akkor is. mint a kinder tojás, régebben milyen jó játékok voltak benne, akár 8-10 darabosak is, amikkel lehetett játszani. most meg 2-3 darabos nyomorult szarok, amiknél a fejemet fogom h ez micsoda, mit lehet ezzel csinálni, rettenet. ezt még a gyerekem is kiröhögi majd...jönne valami minőségi konkurencia olcsóbban, akkor lehet a fejükhöz kapnának, csak már lehet késő lenne. -
hulp01
senior tag
válasz
Freddy76 #27387 üzenetére
Igen, ez egy szektor. Itt már nem volt mit lopni tovább, szóval kénytelenek voltak nekiállni fejleszteni. A következő a tv-gyártás lesz. És felkészül az autóipar. Bár ott egyelőre még csak annyira silány másolatok vannak, amiket nem lehet eladni a nyugati piacokon. Meg az autóipar lobbiereje is elég nagy ahhoz, hogy sokáig megakadályozza a kínaiak betörését a nyugati piacokra. Majd meglátjuk mi lesz. Az amúgy nem lenne baj, ha a Legonak lenne valami értelmes (nem lopáson alapuló) alternatívája, hogy némi versenyre kényszerüljenek, mert az áraik egyre inkább elszállnak.
-
Freddy76
addikt
válasz
hulp01 #27386 üzenetére
A kínai gazdaság egyre kevésbé épül a lopásra, és egyre kevésbé tolerálja az ottani rendszer a szellemi alkotások nyílt és durva megsértését. Kína tömeggyártóból egyre inkább vezető technológiai ipart épít (lásd pl. Huawei, Xiaomi), és fontos számukra, hogy szalonképesek legyenek. Így nem tartom kizártnak, hogy eredményes a fellépés a Lepinhez hasonló tolvaj cégek ellen.
-
hulp01
senior tag
válasz
Throme #27385 üzenetére
Amíg az ország gazdaságának egy jó része arra alapul, hogy hol legális, hol kevésbé legális eszközökkel lenyúlják a nyugati technológiákat és a tudást, addig ez nem nagyon fog megváltozni. Majd amikor már nem lesz mit ellopni, akkor lesznek "gondban". Bár arra meg már a többi cég becsődöl, mert nem bírják az árversenyt. Onnantól meg már a kínai cégeknek is belefér a fejlesztés, mert konkurencia híján annyiért adják, amennyiért akarják.
-
Throme
veterán
válasz
Djuree #27384 üzenetére
Gondolom a razia gyorsabban és olcsóbban kivitelezhető, mint egy új cég létrehozása.
Ha lefoglaltak mindent az előző helyen, akkor a gyártási eszközöket valahonnan elő kell teremteni. Nem olyan olcsó és egyszerű ez szerintem.
További 3-4 razia azért már érezhető veszteséget tud még ott is okozni...Bár én élek a gyanúperrel, hogy ez egy kirakat razia volt, az összegek nem valósak, vagy egyik zsebből a másikba megy a bünti (amit elvettek, azt megkapja állami támogatásként az új gyár/cég... ). A Lego-t is elégedetté teszik egy füst alatt.....
Háttérben meg jót röhögnek...Kínaiakat nem szabad lebecsülni. Ravasz népség.
-
Djuree
félisten
na mit mondtam?:
nuogao“NUOGAO Blocks is new brand of LEPIN with perfect quality and can satisfy every AFOLs“
nem sokáig tartott.
szélmajomharc ez. -
kbalage2
aktív tag
Nálam csak addig van összeépítve a gyári szett amíg motorizálásra vagy átalakításra vár, utána megy minden alkatrésznek. Elég kevés modell marad egyben, inkább csak azok amiket később is fel tudok használni összehasonlításnak. Volt több szett amit kifejezetten alkatrésznek vettem újan (Xerion, 42042), azok rögtön szét lettek borítva, meg persze használt szettek is jöttek hasonló céllal. Inkább a MOC-ok maradnak egyben, persze az is mind potenciális alkatrészforrás ha hirtelen kellene valami
-
Nálam csak a hajók vannak kint, meg pár Technic, plusz párom várai. Fogják a port rendesen. Van pár készlet, ami szét van szedve, saját/nem saját dobozában pihen. Legjobban a technicet szeretem, bár eddig kb 10 készletem volt csak belőle.
Volt egy olyan elképzelésem, hogy bizonyos darabszám felett már más szetteket is ki fogok tudni rakni, de sajnos nem, mert mindig van olyan alkatrész ami adott készletre jellemző.
Jó lenne több szabadidő, hogy csak úgy saját fejem után építsek valami kamiont, vagy lánctalpast. Az arduinos projektem se halad időhiány miatt. Illetve az adruinos cuccok nagyon sok helyet foglalnak, valami kompaktabb kéne, de SBrick-re meg nem vagyok hajlandó 20e-ret költeni. Még nézelődök mikrovezérlők között... -
Djuree
félisten
én nem szedek szét semmit, nem azért veszem meg h egy dobozban legyen. ha nincs hely eladok valamit, minek álljon benne a pénzem? így legalább nagyjából megvan az új legó ára, nem vagy csak alig kell hozzádobnom pénzt. meg amúgy sincs helyem már a dobozoknak sem, tele az összes szekrény teteje, ígyis van pár legóm dobozban, azt sem tudom mik vannak, múltkor is találtam valami dobozban legókat, azt sem tudtam h olyanom is van.
-
hulp01
senior tag
Persze. Az összes Technic Legom szétszedve, bezacskózva dobozokban van. És nem saját dobozban, azokat soha nem tartom meg. Nincs helyem tárolni őket. Kivéve az Architecture sorozat. Azok egy kivétalével mind megvannak (mármint a dobozok). A nem Technic készletek azok nekem is kiállítva vitrinben vannak. De sajnos elfogyott a hely a vitrinekben is, nekem meg arra se időm, se kedvem, hogy akár csak hetente is ecsettel porolgassam a Legokat. Meg egy idő után az ecsetes porolás se elég, legalább félévente le is kéne mosni őket. Amúgy a Technicnél nekem az építés a lényeg. Pl. az Arocs-ot már 4-5-ször újra összeraktam.
-
wrrs
tag
válasz
emiki6 #27378 üzenetére
Én nem szoktam hírdetni, de a jófogazáson olyan bontatlan árak vannak sokszor, hogy mások a használt készletet nem adnák annyiért.
Véleményem szerint most éppen olyan időszak van, amikor nem éri meg eladni a már felbontott készleteket. Feltéve ha valaki ráunt, stb. Meg ugye van FB csoport is.Ezzel kapcsolatban éppen találkoztam egy régi ismerősömmel pár napja, aki szintén elkezdett/újrakezdett Legózni. Mivel olyan boltban dolgozik, ahol árulják, azt mondta, hogy sokat gondolkozott rajta, hogy helyi akcióban vesz többet 1-1 készletből. Viszont a netre ránézve annyian kereskednek már ezzel, hogy 10-20 év múlva lesz értelme eladni egy régi készletet. Sajnos el tudom képzelni, hogy akkor sem itthon megy majd el, mert szerintem az értelmes/nagyobb készleteket már itthon is csak egy réteg veszi. A többi meg gyerekjáték plecsni alatt iszonyatosan el van terjedve. Lásd SW szettek a Disney reboot után. Annak is van már SW Legója, akinek köze sincs, se egyikhez, se másikhoz. Lásd pl. én.
-
wrrs
tag
válasz
thesound #27375 üzenetére
Ezt ki kell próbálnom.
Iszonyat helyhiány van itt is. De ha bedobozolom és elzacskózom, akkor tuti töltöm fel a netre eladásra. Sajnos ilyen vagyok.Mondjuk sokat kacérkodok a gondolattal, hogy szétkapok egy nagyobb készletet és újra neki esek az élmény miatt. Egyelőre nálam minden össze van rakva és 2-3 naponként, de heti 1x tuti kozmetikai ecsettel takarítom őket és rendezgetem is. Minden pöpec állapotban van, attól is félek, hogy szétszedéskor az összezacsizáskor karcolok, stb. Mint írtam is korábban a víz lever az átlátszó elemket karcosságától.
Az a gond, hogy a dobozok üresen is zabálják a helyet, akkor meg már mindegy, ha van bennük valami.
Na, szét is verem a Ninjago City-t még ma!"van ilyen opció egyébként? vajon lenne vevő hibátlan modular dobozokra?
"
Simán! Többezer pénzért is elmennek! Akinek zúzott dobozos, de akciós készlete van, az így teszi értékesebbé. Ne dobáld ki!
-
törölt tag
nekem vannak olyan készleteim, amiket csak bizonyos elemek/figurák miatt vettem meg. azokat sose állitanám ki. azonban későbbi MOC alapanyagnak tökéletesek lesznek, igy szelektálva várják a sorsukat.
amiért viszont ez most előjött. költözni fogok (elég messze) és muszáj leredukálni mindent a lehető legkevesebb dobozt/helyet foglaló mennyiségre. ezért vettem a svédektől pár nagyobb dobozt. úgy szelektálok, hogy a modularokat szétszedve külön minden mástól egy dobozba ömlesztve. mig mindent mást egy másik dobozba ömlesztve. el fog tartani egy darabig a válogatása, de azt mindig is szerettem valamiért.
igy is szentségtörést fogok elkövetni azzal, hogy a már nyitott Lego dobozokat kukázom vagy eladom (ha el lehet egyáltalán). sajnos nincs más opció
van ilyen opció egyébként? vajon lenne vevő hibátlan modular dobozokra?
-
thesound
addikt
A hely nagy úr. Én pl. nem szeretem azt sem, ha lego múzeum a lakás. Van bőven kiállítva készlet, de néha szétszedek és zacskózok, hogy az újonnan vett készletet ki tudjam állítani.
Van készlet ami több éve össze van rakva és változtatom a helyét, van ami már többször szét volt szedve, majd újra összerakva...stb. Majd ha nagyobb helyem lesz, akkor több készlet lesz kiállítva -számomra- ízlésesen. Technic sarok, SW polc, vízhez kapcsolódó témák, álllatok...stb. -
wrrs
tag
válasz
hulp01 #27372 üzenetére
Najó, ez most nekem új.
Tényleg elzacskóztok készleteket és elrakjátok? Hát nem úgy lenne szép, hogy ki van téve, variálva a helyük, stb.?Én ezt el nem tudom képzelni. Oké, hogy évek múlva kb. új az élmény egy újabb összerakásnál, de mi ennek a menete nálatok? Összerakjátok és? Nézitek 1-2 napig és bontás?
-
Throme
veterán
Lányomnak volt szülinapja és egy kis duplo szett mellé, a Mickey egér párost is ajándékba kapta.
Jópofa ez a brickheadz sorozat, és szerintem jól sikerültek "Mikiék".
Minnie masnija mondjuk nem a legstabilabban csatlakozik a fejhez.
Még kicsi a csemete ehhez a legóhoz, én építettem meg neki, de nekem is jár egy kis élvezet...Nekem pedig közeleg a szülinapom, meg is leptem magam az idei év egyik kitűzött szettjével. Még időt kell rá találni...
Szerencse, hogy van webshop is a világon, mert nekem számít az a -13k huf a Lego Shop-os árhoz képest.Sajnos egyéb kiadások miatt a Mustang-ot nem tudom most behúzni, pedig ez is jó áron van mostanában szerintem (szintén Lego Shop-os árhoz viszonyítva...).
-
hulp01
senior tag
válasz
#75376384 #27369 üzenetére
Ha később nem akarod összekeverni, akkor miért nem zacskóztad be készletenként az összeömlesztés helyett. Valamivel több helyet foglal, az igaz, de utána lényegesen egyszerűbb az újra összerakás. Nekem itthon minden így van elrakva. Egy modular általában két 3 literes zipzáras zacskóba belefér. Ráadásul még tovább bonthatod. Kisebb zacskókkal akár szintenként is külön lehet rakni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a keresgélést utálom a legjobban a legozásban.
-
törölt tag
Nálunk cica helyzet volt, kettő is. Ezért volt problémás a kitevése bárminek is. Bár őszintén szólva én amúgy se tennék ki akárhová, akármit. Pl elképzelhetetlennek tartom a nagyszobába csak úgy kiállítani valamelyik random ninjago mech-et. Ha bármi kikerülne oda, akkor az csakis a teljes modular sor lehetne egy ízléses, két soros polcon.
Most az új helyen kiváncsi leszek. Ismerőssel ketten fogunk a hatalmas lakásban lakni és a házirend szerint, ha nem muszáj nem akarná a tulaj, hogy megfúrjam polcok miatt a falakat.
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #27369 üzenetére
Sajnos nem csak modular készleteim vannak.
Kb. úgy nem férek már el, mint ti otthon, de ahogy itt olvastam nálad rosszabb lehet a helyzet hely terén..Olyat nem szoktam, hogy új, dobozos készletet ömlesztettbe tegyek. Még a kisebb, hozzáadott építményeket is külön tárolom. Pl. Diner kocsija, stb.
Tisztában vagyok vele, hogy ha ezeket összerobbantanám, akkor kb. bármit megépíthetnék szájtátás helyett.
Azonban szeretem kiállítva nézegetni (porolgatni) a szetteket.
-
törölt tag
Nem tudtam, hogy csak modular készleteid vannak. Azt hittem van olyan is, amit egy bizonyos darab/figura/alkatrész miatt vettél meg. Én pl. most szereztem be a hall of armour-t. Ebből csak a páncélok érdekelnek, a több simán jó lesz nyersanyagnak.
Ha már összekeverés. Költözés előtt állnak a Legoim és emiatt muszáj volt venni két 45 literes dobozt az Ikeaban. Az egyikbe már most ömlesztve szétszedtem pár készletet (Ninjago city, Detektiv iroda, Pet shop) és még megy bele egy négyezer darabos (assembly square) is. Élmény lesz szétválogatni.
-
kbalage2
aktív tag
No para. Persze vannak zseniális MOC-ok horribilis árcímkével és mindet meg szeretné építeni az ember, de nem mind fér bele. Tetszik nagyon a Range Rover Evoque mégsem veszek töredékáron kínai Landwind X7-est csak hogy sacc/kb meglegyen a fíling. Nagyon állat Lachlan Cameron Hoonicorn-ja de mivel nincs 150k-m az alkatrészeire ezért nem fogom megépíteni, pedig megvehetném a klónt is 30k-ért. Inkább tervezek majd egy kisebbet amit olcsóbban ki lehet hozni.
Ami egyébként az útmutató árakat illeti, a 10-20-30$ általában jelképes a belefektetett idő és energia tükrében. Főleg úgy hogy az építés-tervezés az jó móka, a rendes útmutató legyártása viszont nagyon nem az és az sokszorosa az előbbinek időben.
A drága/ritka/nagy építményeket meg akár át is lehet dolgozni. Ha lenne időm ilyesmire én megvenném az instrukciót, megépíteném digitálisan aztán kisakkoznám hogy mit lehet helyettesíteni olcsóbb elemekkel vagy egész készletből származó darabokkal. Mondjuk nekem relatíve könnyű a dolgom mert én nagyrészt Techniket építek és itt valószínűleg kevesebb az egzotikus és ritka elem. Én eleve úgy készítek minden egyedi instrukciót hogy megpróbálok általánosan és olcsón elérhető alkatrészeket használni és nem valami ritkaságot csak azért mert az kicsit jobban néz ki. Még színben is előnyben részesítem az olcsóbb variációt (főleg ha nem külső felületen van) és csináltam már több olyan építményt is ami kifejezetten 2-3 készlet elemeinek kombinálásából született hogy ne kelljen vadászni az alkatrészeket külön-külön.
-
Djuree
félisten
ez kb. 150k bol jonne ki...30ft kb. 1 alkatresz a nagyobb mocoknal, ez az atlag ar ugy tapasztaltam. en mar raktam ossze tobb ekkora moc keszletet. de el is adtam, en csak az epites orome miatt csinalom, meg az alkatresz vadaszat is jo dolog tud lenne. persze van rajta nemi haszon is...
-
Ereshkigal
őstag
válasz
turikoczka #27361 üzenetére
Poén lenne, ha ehhez hasonlóan megcsinálnák a két világot: [link]
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #27359 üzenetére
Végülis a leírás már megvan...
[MOC]Hát, én össze nem fogom keverni a modular készleteimet, az nagy logisztika lenne utána. Bár fél évre tuti lenne elfoglaltságom.
Egyszer anno valami összeválogatós linkre kattintva 480ezer körüli összeg jött ki. Kiikszeltem ám de gyorsan és a darabszámból ítélve ha csak a felét számolta volna is SOK!
-
törölt tag
Szép nagy moc. Azt kiszámoltad, hogy mennyi lenne megrendelni az egészet?
Esetleg úgy lehetne olcsósítani, hogy megnézed milyen szétszedhető, “feláldozható” készleteid vannak és azokból kivenni, ami nem kell. Vagy itt-ott egyszerűsíteni a házon? Ha két másik modular közé rakod, akkor szerintem az oldalfalak is egyszerűsíthetőek.
Második körös Endgame készletekről nincs pletyka? Annyi, de annyi lehetőség lenne, amit érthető okból korábbi készletekben nem akartak elspoilerezni (szép magyar szó).
-
LÁZ
Topikgazda
összefoglalóba beírtam a SW déj dolgokat
Május 3-6ig SW SAH dealek
- május 3án Tantive 75244/ a vipeknek, 4-5 mindenkinek
- battle of hoth /40333/ 20k felett, itthoni Store-ban 15k felett május 1-30ig, de inkább a készlet erejéig
- évfordulós SW poszter minden SW rendeléshez
- dupla pontok minden SW készletre
- adott SW készletek külön akciósakilletve az a pletyi, hogy május 15.én Stranger Things készlet lepleződik le a flagship boltban, event is lesz, éjféltől 3ig
, valszeg ház lesz, mert 2287 elemet írnak a jól informáltak
@Fr0z3n: igenis kérem, köszönöm kérem
-
wrrs
tag
válasz
kbalage2 #27352 üzenetére
Értem én persze. Ne haragudj, nem akartam bunkózni.
De biztosan előfordult már veled is, hogy megnéztél egy számodra írtóra tetsző MOC-ot, majd elkönyvelted, hogy csak az építési útmutató 6-8000.-, az eredeti kockákat berendelve pedig le sem meri írni az ember mennyibe fájna.Én még mindig ezen tudok rugózni:
[4652 - Ploice Station]Annyira király, de vállalhatatlan a megépítése. És akkor jön egy alternatíva király ötletekkel, csak hát....
-
LÁZ
Topikgazda
viszont
kicsit beszürkültünk megint, ami persze a legjobb családban is megesik, de ha egy mód van rá, találjunk vissza a 'boldog legózáshoz'.
-
kbalage2
aktív tag
Olvasd vissza mit írtál, nem csak a Xingbao-ról volt szó hanem a Lepinről is. Igen tudom hogy a Xingbao licenszeli a készleteket pár tervezőtől, cserébe a testvércég meg vidáman lopja a többiektől. A folyamat kb úgy nézhet ki hogy vagy adod némi apróért és Xingbao lesz belőle, vagy nem és akkor lenyúlják. Bocs ha ettől az üzletpolitikától valahogy nem lesz egyik se szimpatikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest