Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115047) Tim82 válasza Tikakukac (#115043) üzenetére


Tim82
nagyúr

Fel sem merült bennem mikor új gépet vettem és HP-Lenovo-Dell vonalon mozogtam, hogy amúgy ez gond lehet.

Pedig kellett volna, hogy felmerüljön nálad ezen generációs üzleti notik esetén, például itt a topikban is volt említve olyan, szintén ebbe a generációba tartozó, 7. gen. Intel procival kijött HP Probook modell, aminél a type C egyedül adatkapcsolatra használható, töltésre vagy önmagában digitális videókimenetnek már nem.

Persze ha iróniának szántad úgy általában az említett gyártók modelljeire értve, az más. :D

Az megvan, hogy a billentyűzet olyan trágya minőséget képvisel ezen trióban, hogy Budapesten konkrétan már unott hangon mondják be a szervizek, hogy nem, nekik sincs xy gombjuk vagy mechanikájuk, annyi keresett tétel?

Nincs statisztikai jellegű merítésem az X240-270 széria billentyűzeteivel, de az említett német backlit billentyűzetnek nincsen eddig minőségi problémája. Aláírom, hogy az X230i-é jobb gépelési érzetre, de nem annyival, hogy zavarjon a különbség. Benne van a pakliban, hogy én vagyok a szerencsés eddig, és ez változhat, nem is vitatom, de sajnos, nekem nincsenek lenyomozhatatlan kopasz ismerőseim a Borárosról, akikkel közösen végzett interpolálgatásokra hivatkozhattam volna, így kénytelen vagyok a saját, a gépet illető hosszabb távú tapasztalatokból kiindulni, amik kapcsán én viszont egyértelműen nem interpolálgattam. :)

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.