Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11851) Radioactive


Radioactive
tag

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni az alábbi termékről:

http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/electrolux/zuogreen-ultraone-p243822289/?gclid=CMm6qcrYqMQCFY_MtAodsA0AxQ#termek-leiras

Ma néztem meg ezt a szépséget a MediaMarkt-ban, alig tudtam elmozdítani mikor max erővel szívott. :) Olyan gépet keresek, ebben az 50-65 kategóriában, ami legalább ennyire szív, és akár 10-15 évig is gyönyörűen bírná (már ha van még ilyen gép a világon). Jelenleg panelbe kéne, de később az új lakásunkba is vinném tovább. Allergiás vagyok egyébként, ebben allergy filter van, ami nekem eléggé tetszik. Tudtok ajánlani valami hasonlót? Vagy esetleg meg tudtok erősíteni abban, hogy ez egy strapabíró, jó porszívó? :)

Még ezt is ajánlották nekünk:

http://www.markabolt.hu/electrolux/electrolux_porszivo/electrolux_porszivok/electrolux_zusorigindb_porszivo.html?gclid=CK7YjZTaqMQCFQbItAodFwoAcg

Előnye, hogy olcsóbb és hogy talán jobban szív (bent a mediaban bekapcsolva nem tapasztaltam különbséget a kettő között, de ez elvileg B kategóriás erősséggel szív szőnyegen míg a másik csak C kategóriában... nem tudom ez mennyire valós besorolás.).

Hátránya, hogy dupla annyit fogyaszt, kisebb a porzsákja, és nem allergénszűrős. Illetve hogy rusnya. :)

Tudtok segíteni a választásban?

Köszönöm!
Radioactive

"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.