Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59085) Segal válasza Anulu79 (#59084) üzenetére


Segal
veterán

Te hamar bekerultel a ph kozossegbe ahol tobbnyire beke van de en 138as szintnel csatlakoztam addig publikba jatszottam random emberekkel. Ugy meg azert kicsit kemenyebb minden a jatekba. Alapesetbe abba is hagytam volna ujra (elotte egyszer mar abbahagytam) csak utana a kozosseg vegett teljesen masik oldalarol ismertem meg a gta-t. Hirtelen nem arrol szolt a dolog hogy 1 utcahosszon 10en akartak kinyirni hanem egymas segitese volt a cel es ez tetszett csak ugye igy meg lenyegesen gyorsabban lehetett fejlodni es utana egyszer csak azt vettem eszre hogy mar mindenem megvan. Az is ami amugy marhara nem kellett volna csak megvettem mert miert ne.
Pont ez hoztam fel par napja hogy tok jo hogy meg mindig ingyenesen frissitik a jatekot de nekem az elsodleges cel mindig az uj kocsi vasarlas es tuningolas volt es mivel ezt nem tudnam csinalni jelenleg ezert jegelve a visszateres.
Total OFF de tegnap kiprobaltuk haverral a Serious Sam VR valtozatat coop-ba hat valami fergeteges elmeny aki tudja probalja ki:))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.