Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Laraxior #58400 üzenetére
üzleti oldalról tuti, ld. informatika CBA-ja
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CSB29
aktív tag
válasz MrYoniko #58359 üzenetére
Ja meg beállításokban Directx 10 van alapértelemezettként
Berakom 11-re, de úgy is katasztrófa, de csak a menü...Szóval ha már elindul egy játék a 1060-ammal kitolok magas grafikán 60-100 fps-t. Ha viszont újraindítom a játékot megint ablakban indul, gyalázatos laggal és random beállításokkal. Valaki tudna esetleg fényképezni nekem egy beállítást, hogy kéne kinéznie egy 1060 körüli kártyával?
Köszi
-
Laraxior
titán
válasz Jacikaaa #58404 üzenetére
Nem szamit a penz, de 1060-at akarsz venni.
Oke, koszi ezzel mindent elmondtal."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mr.Csizmás
titán
-
Reaper
őstag
válasz Jacikaaa #58395 üzenetére
Nekem is hasonló konfigom van, de ilyen nem fordul elő. Úgy állítgasd a grafikát, hogy a memória "zöldben" maradjon. Sok videó van fent erről, meg millió-egy reddit bejegyzés. Ki kell sakkozni, de nekem stabil 60FPS, akár órákon keresztül is, egészen addig, amíg be nem jön a sessoinbe valami orosz, vagy hasonló.
-
freeknight
őstag
válasz Jacikaaa #58404 üzenetére
Pff, akad a gta, mi a megoldás? Veszel heroin árba egy másik kártyát.
Ha ennyire nem számít a pénz akkor meg miért nem 1080Ti-t veszel? Na azon már biztos nem akadna, vagy annyira azért már számít?Most a lehető legnagyobb baromság kártyát venni, teljesen mindegy, mennyire vagy lóvés, a másik meg, hogy tökéletesen elég a 970 is, csak normálisan be kell állítanod a grafikát.
-
Plata
félisten
válasz freeknight #58409 üzenetére
Nekem egy vacak 960 van és tökéletesen elég.
-
Met
nagyúr
Nekem folyamatban az új gép
ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
i5-8400
Be quiet! Pure Rock BK009
Corsair 2x8GB DDR4 2400MHz Vengeance LPX Black
Asus GTX 1050 Ti 4GB DDR5 OC GTX1050TI-DC2O4G
Be Quiet! 500W Pure Power 10 BN277Olyan 180k-ból meglesz
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #58402 üzenetére
Most olvastam ezt a bejegyzést. Nem ismerem a céget semennyire. A tálalási forma, meg egyáltalán az, hogy ezt a tényt megosztja, valóban nem a legjobb üzleti húzás. Ezzel csak a saját piaci helyzetét árulja el a vásárlókkal, mármint, hogy nem éppen betonbiztos (ami a stílusából is látszik). Ami semmiképpen sem jó. Viszont, amiről ír, és amit ír, teljesen, totálisan együttérzek és abszolút igaza van. Csak ezt nem szabad lekomunikálni a vásárlókkal, őket ez nem érdekli és soha nem is fogja. Sajnos a magyar kereskedőknek nem könnyű a sok multi között.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrYoniko
aktív tag
válasz freeknight #58409 üzenetére
Mindenképp beállítási vagy szoftver probléma lesz.
Nekem egy ASUS X550LB típusú laptpom van, egy i3-as 5010-U procival, 8GB rammal, no meg egy 940m vedeó karival ami csak 64-bites, oszt röhögve elfut.
Nem azt mondom hogy elájulok a grafikától, de a stabil 30 fps megvan vele 1080p felbontáson...
Minden normalon van, látómező maxon, élsimítás meg kikapcsolva.Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
pokers
senior tag
Srácok,
A mentős egyenruha megvehető valamelyik kategóriába? Mert én nem emléxek rá, de tegnap egy játékoson (aki már többször játszott phhu sessionbe, de nem tag) olyan volt -
freeknight
őstag
válasz MrYoniko #58414 üzenetére
Na mondjuk stabil 30 fps... háát Vice Cityt még eljátszogattam annyival, de 2018-ban már ne ez legyen a cél szerintem A srácnak is megvan amúgy az, 50-70-et szeretne elérni stabilan (ami az ő konfigjában meg is van, csak ahogy mondod, ott valami nagyon rosszul van belőve.
[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
válasz freeknight #58418 üzenetére
Sok ingázás miatt csak laptop jöhetett szóba, így jött a kompromisszum a 30 fps-el IS. Nekem ez van megszokva, full grafikán volt alkalmam vandálkodni, jól nézett ki de szokatlan volt...
Majd ha valahol letelepedek, és meglesz a játékkuckóm, akkor egy bitang gépet is összerakok...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
MrYoniko
aktív tag
válasz Gawamatsu #58420 üzenetére
Az lenne a cél, de jelenleg a lóvé megy tandíjra, sulibajárásra, a mindennapi életre, a többi meg lakástakarékba, mert egy saját ház többet ér számomra, mint a full graf...
Ha mégis vennék, akkor 2/3D tervezés és szimulációk futtatása lenne a fő cél.
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Segal
veterán
válasz freeknight #58422 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Joxy71
újonc
Sziasztok!
Autó lopós raktárat melyiket érdemes meg venni?
Gondolom a legolcsóbbnál tobzódnak a játékosok? -
-
Bjørgersson
félisten
válasz freeknight #58426 üzenetére
Holnap akar kezdhetned is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daw93
senior tag
válasz freeknight #58425 üzenetére
A grove streetit nem szabad venni? Ezt honnan szülted? Nekem ott van, kb 900 eladott autó után sem tudok indokot amiért rossz helyen lenne.
GTA Online: Daweee93
-
Puma K
nagyúr
válasz freeknight #58422 üzenetére
Pedig egy GTX 1070 után számomra meglepetés volt a GTX 1050 Ti 4GB milyen jól teljesít.
Rosszabbra számítottam.Teljesítményben pedig az 1070 előtti GTX 760-at hozza az 1050 Ti plusz játékonként eltérően, de átlagban +10%-ot rá is ver.
Valamint az 1050 Ti-n 4GB VRAM van ami kb manapság alapnak számít ha játszik az ember és nem akarja azt látni-olvasni, hogy adott játék nem engedi a grafikai beállításokat adott szintnél feljebb venni, mert nincs meg a minimális VRAM mennyiség.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
freeknight
őstag
A Grove Streeti a legrosszabb konkrétan. Csomó gyalogoson, kell átmenni, a meghívott játékosok kocsijait olyan szarul spawnolja le, hogy rendszeresen megakasztják a forgalmat, plusz mindenki egymás mellett spawnol le és kis kapun kell kiállni. Akárhányszor hívtak meg oda eladni, még sosem sikerült kiállni úgy, hogy valaki ne okozott volna kárt a ceo-nak. Persze kis kár, meg túl lehet élni, és el is nézném neki, ha a Grove Streeti lenne a legolcsóbb, de sajnos nem az.
Már régebben is szóba került, de attól, hogy te vettél valamit, nem az lesz a legjobb, és ha ajánlgatunk, a legjobbakat ajánljuk csak.
Puma K: persze jó kism alap kari az 1050 ti, de lássuk be, prevgen i5 és 16 giga mellé kicsit kevés,
lesz ott bottleneck a kártya részéről rendesen. Persze erről a teljesen irracionális árak tehetnek, gondolom Met kolléga is jobbat venne, ha nem aranyárban mérnének 1060 felett mindent.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz freeknight #58431 üzenetére
Persze nincs párban a CPU-VGA teljesítménye az ő esetében, de inkább vegyen az ember egyszer egy erős CPU-t és hozzá megfelelő alaplapot és RAM-ot aztán a VGA-t lehet egyszerűbben cserélni mint a Mobo+CPU+RAM triót.
-
Daw93
senior tag
És ki mondta, hogy az a legjobb? Azt mondtam, hogy nem legszarabb. Ezek a mondva csinált indokaid elég poénosak. Kicsi a kapu aki onnan nem tud kihajtani az inkább kapcsolja ki a gépet. De szerintem nem azon a 100 dollár veszteségen fog múlni semmi sem. Másrészt meg amikor az eladás legelején vetlenül koccolok egyet azt nem is számolja el kárnak.. Csak amikor az asszisztens már lerakta a telefont. De hogy előnyét is mondjak, az eladási pontok egész közel szoktak lenni rengeteg a 3-4 kmes eladási pont.
Azért a kezdőket nem kéne félrevezetni.GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
Nekem ott van a raktáram de nem szoktam törni kocsit eladásnál.
-
Daw93
senior tag
Nagy ritkán előfordul de max egymással koccolunk. Sőt az oda spawnolt autóknak sem mentem neki sosem, az A és D billentyűk használatával ez elkerülhető a gyalogosokkal (wtf, máshol nincs 1 gyalogos sem?) sem gyűlt még meg a bajom de lehet kevés tapasztalat volt a ~ 900 eladás
-
freeknight
őstag
De látom nagyon a lelketekbe tiportam most ezzel
Mielőtt elvágnátok a torkomat: NEM végletesen rossz a Grove Street, viszont a nem kevés plusz pénzért cserébe nem nyújt abszolút semmiféle pozitívumot a legolcsóbb raktárhoz képest, sőt még apró negatívumokat is ad.
Akinek az van, nyilván ne rohanjon eladni, jó az, de aki most tervez autóraktárat venni, ne beszéljük már rá légyszi. -
Daw93
senior tag
válasz freeknight #58436 üzenetére
Tehát a grove streetes szar, mert sok a gyalogos, kicsi a kapu, és a 6 méter széles útból elfoglalnak az oda spawnolt autók 2 métert. Egyéb nyomós indok? Esetleg a mumus meg a pedomaci is a grove streeten lakik, és várják a mit sem sejtő autólopó gengszter áldozatukat? Eszem eldobom. Részemről a történet el van engedve..
-
Puma K
nagyúr
válasz freeknight #58437 üzenetére
"aki most tervez autóraktárat venni, ne beszéljük már rá légyszi."
Attól még, hogy adott dolgokat negatívnak állítasz be vagy látsz, másnak fel sem tűnik és nem is foglalkozik vele.
Nem mellesleg én is azt vettem meg, de azért mert a városban van és jó helyen (szerintem). A bejáratnál lévő kerítés, meg nem rohan az eladandó vagy éppen leszállított autóknak szóval aki neki megy az azért megy neki mert az autó azt csinálta amit az adott ember nyomott-akart...
Az hogy valaki egy az egyben nekimegy az meg az adott ember bénázása. Nem tegnap és nem egy autó eladást csináltunk már ott 2-3-4 fővel változó arányban.
Nem tudom milyen "sok gyalogosról" beszélsz... át lehet menni ott gond nélkül.
Amúgy vétel előtt mindenki szemre tudja vételezni és az alapján dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Fuhú, látom mindenki védi a saját raktárát rendesen. Nem ment át a dolog látom, nem végletesen rossz a grove street, mivel: minden raktár kb ugyanazt tudja. Viszont ennek van a legtöbb negatívuma (még ha apróságok is, bár engem nagyon idegesítenek midnen alkalommal, ha oda hívnak eladni), és ezt nem én találtam ki, hanem a reddites gyűjtésben van benne, ahol osztályozzák az összes raktárat.
A lényeg, hogy a legolcsóbbhoz képest plusz pénzt kérnek el tőle, de nem ad semmi pluszt.Na mindegy, vegye mindenki a Grove Streeti raktárat, az a legjobb, végülis CJ meg Franklin is oda pakolta a kocsikat!
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Naaa, össze ne vesszetek már a raktárakon!
Inkább témaváltásként mondjátok meg legyetek szívesek, akkor az említett 1050 Ti-hez milyen proci "illik"! Csak mert nekem is egy ilyet tartalmazó lapos van néhány hónapja a kosaramban az egyik webáruházban. Csak nekem nem sürgős a vétel, a GTA megy most is..
Olyanon még nem gondolkozott senki, hogy egy amolyan Stunt Race bajnokságot csináljunk néhány futammal? Mondjuk minden pályán végigmenni. Már aki szereti a versenyeket. Előre egyeztetett időpontban, amikor mindenki ráér, akinek van kedve.
A Saabenak meg jobbulást! Gondolom eltörhettek az ujjai, azért nem ír már ide egy ideje!
-
VikMorroHun
senior tag
Ezt a késleltetést honnan látod? Akadozik az egér? Mert akkor lehet, hogy annyi lenne a megoldás, hogy át kell állítani az egér kezelését. Van valahol a menüben olyan, hogy Windows, vagy hardveres, vagy nem tudom, milyen egérkezelést akarsz.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Laraxior
titán
válasz Kiskokó #58444 üzenetére
....mint a nyilallás a hátambol.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tibaimp
nagyúr
Azt szeretném megkérdezni, hogy Trevor-ral vettem egy autót, bent is volt a garázsban, de egy küldetés miatt elhagytam, de most nincs meg a kocsi! Szóval a megvett autókat, hogyan tudom "visszaszerzi"?
Köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest