Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46044) freeknight válasza Locutus (#46039) üzenetére


freeknight
őstag

Teljesen mindegy, az is ezerszer lerágott csont, ki hogyan szeret játszani. Mindenki elfogadja a lövöldözős pistikéket is, amíg max ign crew keretében maradnak meg. Engem legalábbis nem érdekel, amíg nincsenek ilyenek a crew-ban. De az miért zavar bárkit is, hogy valaki békésebben szeret játszani?
Én ok nélkül nem öldökölök senkit, sőt, volt már, hogy láttam, hogy egy gyerek npc gyárbetámadással küzd, és a productját próbálja visszaszerezni. Nem voltam benne az mc-jében, de odamentem, és segítettem neki irtani. Meg is köszönte, kész, szívesen segítettem. Ez a magatartás egyesek számára tényleg annyira zavaró? Nekem meg az a zavaró, hogy valaki álldogáló és netezgető játékosokat géppuskáz le a kurumából, de mégse járok emiatt sírni a fórumba, csak ha valaki felhozza a témát.

Csak azért szóltam hozzá, mert idegesít már, hogy a kinek hogyan szórakoztató játszani téma minden héten előjön. Ezerszer ki volt tárgyalva, hogy mindenki úgy játszik, ahogy kedve tartja. Felesleges meggyőzni a másikat arról, hogyan szeressen játszani. Viszont ph crew-ba (és ezáltal a fórumon is) inkább a konstruktívabb, kooperatív stílus a menő, szóval halál felesleges magyarázgatni, hogy lövöldözzetek mindenkire, aki mozog.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.