Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63442) Darko_addict válasza kemcso (#63439) üzenetére


Darko_addict
őstag

Azt én sem jelenteném ki kereken, a fülhallgató ismerete nélkül, hogy nem éri meg, de...
Van jelenleg egy CX400II, SM E30 és RHA MA750 itthon. CX egyértelműen a végén van, az SM és az RHA is jobb nála. Mindamellett, hogy elismerem ezen kombináció közül az RHA fennhatóságát, én őszintén megmondom, nekem nincs akkora igényem, és nincs olyan jó hallásom, hogy az E30 és MA750 között megítéljek 20.000,-Ft különbséget. Mindkettőt vaktában vettem meg, nem hallottam őket előtte. MA-t 20-ért tudtam megvásárolni, és azt a 10.000,-Ft-ot nekem megérte, 20.000-nél már elgondolkodtam volna, hogy jó vétel volt-e számomra. (eltekintve a megbízhatóságtól, körítéstől, garanciától stb. és csak a hangzás világát szem előtt tartva)

Szerintem efelett igazán csak az tudja értékelni a fülhallgatókat, aki jobbhoz van szokva, kiváló hallása van, valamilyen oknál fogva egyszerűen igényli, hogy e téren is valami átlagosnál jobb legyen a birtokában (státuszfogyasztás?).

Amúgy egy boldog RHA használó vagyok, mióta cseréltem, nagyobb örömöt okoz a zenehallgatás.
Azzal összegezném, hogy első magas minőségű fülhallgató gyanánt, laikusok számára szerintem a 750 kielégítő, de ha valaki rá tud szánni probléma nélkül erre az árra is még 20.000-t, akkor valóban jobbat kap(hat).

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.