Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
Sziasztok.
Fiio E10K - 23 eFt
Topping D2 (TPD2) - 31 eFtMelyik a jobb? D2 kicsit komolyabbnak tűnik, a Fiio-ról meg nagyon sok jót olvastam. Nem tudom, megérné-e a plusz 8 ezrest. (jelenleg takstar pro80, később majd ki tudja lehet valami komolyabb)
-
Dava
tag
válasz bkercso #37587 üzenetére
Shenzenaudio.com-on még kb 6 óráig, utána vmi 135 dollárra visszaáll elvileg.
USB nem túl acélos, ez hogy érted? Rossz minőségű a csati? Főleg gépről/laptopról használnám, de optikai vagy coaxról is ugyanúgy menne gondolom, nem?
Még éjfélig eldöntöm, lecsapok-e rá. Első dac/amp lesz (legalábbis fejeshez való), igazából szívesen rááldozom azt a plusz 8 rugót, de ha valaki szerint jobban járok a fiioval, szívesen fogadok minden tanácsot.
sting2: azt néztem köszi, de inkább az e10k a kettő közül
[ Szerkesztve ]
-
Dava
tag
Erről volt már itt szó? Eddig ami Apple-kompatibilis dac/amp kombókat láttam, azok jóval drágábbak voltak. Így első ránézésre kicsit túl jó, hogy igaz legyen kategória 120 dolcsiért Főleg hogy teszeken is nagyon jól szerepel. De lehet, hogy csak én láttam még túl keveset ilyen téren. Nekem pl. tökéletes lenne, mivel PC-t, android telefont és Apple tabletet használok, de nem tudom, ennyit ráköltenék-e (E10K helyett).
-
Dava
tag
Csak szólok, hátha valaki más is ilyesmin gondolkodik és sikeresen elsiklott felette, ahogy én: árgépen/árukeresőn mindenhol 22.900 Ft a Fiio E10K, én úgy emlékeztem az iJoe-nál is annyi, de tegnap bementem venni egyet és 20.900
-
Dava
tag
Sziasztok. Fiio E10K-t vettem nemrég, szépen szól, minden happy. Letöltöttem hozzá a fiio ASIO driverét, azzal játszom a zenét, ez is működik rendesen. Kíváncsi lennék a wasapira is, de ha kiválasztom (event), az adott számot még játssza egy darabig, de ha beletekerek vagy számot vált, egyszerűen meghal. Nem fagy le a foobar, csak megáll a zene és nem is lehet onnantól elindítani. A kis vizualizációs ablakban is kiakadnak a sávok, mintha rohama lenne szegénynek. Újra kell indítani a foobart és kiválasztani az ASIO-t mielőtt elindítanék valami zenét, hogy helyreálljon a rend. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest