Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imifej
senior tag
válasz laychi #35310 üzenetére
Én is néztem így filmeket a TV-n, de meguntam, hogy mindent kimásoljak a gépről. Most egy HTPC van rákötve. És zenét is a PC-ről hallgatok. Így egyben van minden. A hangja természetesen a fejhallgató kimeneten rossz. Holnap megpróbálom optikain rákötni az Essence One-ra. A gond csak az, hogy nem tud FLAC-ot a TV-m csak mp3at.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
válasz laychi #35328 üzenetére
Kösz
Ennyire nem vagyok retardált csak új év ....
Nem éreztétek az iróniát? Belga .... fakk .....Persze megnéztem mi az a 24p de engem nem zavar 0.1s röccenés. Lehet pont akkor pislogok.
Na de tényleg sok lesz az off aztán kib..nak
dgyuri0123 : Értettem köszi
[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Imifej
senior tag
válasz laychi #35328 üzenetére
Nos. Leteszteltem a TV Toslink kimenetét. Kezdtem a TV--Essence One felállásban, majd TV fejhallgató kimenet, végül HTPC--Esence One(USB). Legrosszabb, mint várható volt, a fejhallgató kimenet. Alapzajos is, és messze rosszabb mint a másik 2. A TV optikai kimenete valamelyest elmaradt a PC-Essence összeállítástól, de szerintem bőven jó volt, még zenét hallgatni is. Hozzátartozik a dologhoz, hogy mp3 volt a tesztalany, mert a TV csak azt tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Imifej
senior tag
válasz laychi #35345 üzenetére
A TV kimenetet át tudod állítani, hogy mit adjon ki magából. Tehát elég a PCM-es. Vagy nem sztereó a hangfal szetted? Szerintem egy Fiio bőven elég erre a feladatra. Én a munkahelyen E10-et használok, egy Panasonic Hi-fi van rákötve, és sokkal jobb mint a Pc line out. Árakban nem nagyon vagyok otthon, ajánlani mást én nem tudok. De gondolom más fog esetleg.
-
Bodz
nagyúr
válasz laychi #35354 üzenetére
Elég lesz, persze. Az én tévémen pl lehet állítani, hogy optikán sztereo pcm menjen ki.
Ne vegyél a szükségesnél hosszabbat! Ne legyen túl vastag, merev, vagy akár nehéz, mert kellemetlen lehet egy olyan könnyű, pici cucchoz, mint a D03K. Illetve a 200 forintos kínai kategória itt is kerülendő. Én egy tök egyszerű Inakustik kábelt használok. -
Gatterlaci
csendes tag
válasz laychi #37542 üzenetére
Az általad megjelölt összeghatáron belül, illetve ami a megjelölt kívánalmakat is teljesíti: az a Sound blaster omni surround vagy az elődje az X-Fi surround pro nevű külső hangkártya. Ezeket lehet távirányítani. Az omni surround alapból nem rossz hangú szerintem. De ha szeretsz bütykölni az előd is viszonylag egyszerűen tuningolható -árkategóriáján tulmutató- elfogatható hangúra. (természetesen garivesztés terhe mellett)
[ Szerkesztve ]
-
-
bkercso
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz laychi #37558 üzenetére
Szeretnék, de nem tudok olcsón semmit. Használtan se, megnéztem pár tucat hirdetést, hátha van valami távirányítható erősítő pre outtal, de semmi. A bkercso által linkelt megoldás jó lehet, csak még be kéne dobozolni is, stb. Készen meg 20 felett nyit ugyanaz (vagy a hasonlók) Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz laychi #57069 üzenetére
Philips BT adapter, itt az a kérdés, hogy a tv távirányítója szabályozza-e a BT hangerőt.
-
Bodz
nagyúr
válasz laychi #57272 üzenetére
Kár. Hát akkor még mindig DP1. Nekem nincs jobb ötletem. Max egy alternatív megoldás. Olcsó távos hangfal (nem tudok róla kb. semmit, még véletlenül sem ajánlom) + olcsó dac.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest