Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106502) -NoVa- válasza Hawk02 (#106500) üzenetére


-NoVa-
őstag

Khmmm, na. Elég alacsony a léc annál a minősítésnél, aztán konkrétumokat kéne, mifélék.

A lényeg, hogy ha valami értelmes, LDAC jellegű protokollal kapcsolódott a cucc, ahol nem tömöríti aránytalanul túl a mélyet és magasat a középtartomány javára, akkor mindegy, hogy telefon, vagy DAP a forrás, ugyanazt fogod hallani, a mágia a vevőoldalon történik. Tud jól, és iszonyat jól is szólni egy BT cucc, nem éri utol a vezetékes átvitelt még, de nagyon jól közelíti. És főleg nem felbontásban fog eltérni, hanem inkább olyan harmonikus időzítésbeli dolgokban, amik a teremakkusztika precíz visszaadásáért felelnek, nem olyan nyilvánvalóbbakban, mint a triviálisan érzékelhető részletesség.

Csak nem mindegy, hogy milyen minőségű meghajtásról szól valami BT-n sem. Egy ifi Gryphon a maga 1W-os teljesítményével barátságos BT eszköz fejhallgatók meghajtására, ugyanakkor ha ezt be kéne építeni a fejhallgatóba magába, akkor ezt a méretet az akkusztikai térből kéne feláldozni, amire nagyon, nagyon keményen rámegy a hangminőség. Tudom, mert akad Bose fejesem ANC-s céleszköznek, és épp elég összevetési alapom másokkal. Azt a hangot egy 50$-os fülhallgató is hozza, csak a csendet, utazási komfortot, akkuidőt nem, amire az való.

De ugyanezt a sima BT fülesekről is el lehet mondani. Ha szeparált BT modul, DAC, és erősítő is kerül a 2x7 driver mellé, az helyigényes, de vicces nézni azoknak az arcát, akik először hallgatnak bele. Átrendezi a BT határairól szóló elképzeléseket szépen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.