Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • babferi

    tag

    No en is megneztem tegnap az Obliviont . En is csak meg tudom erositeni amit mar masok is mondtak ill. kritikak is megfogalmaznak . A film maga nem rossz , sci-fi fan vagyok en is ezert volt biztos , hogy megnezem , szerencsere nem igazan voltak elvarasaim .
    Eloszor is maga a latvany es a kepi vilag szerintem abszolut korrekt , bar ilyet 2013-ban osszehozni mar nem nagy teljesitmeny , de nekem bejott . A lepusztult Fold kepe es a dronok tetszettek . Tom Cruise nem tartozik a kedvenceim koze , nem is ertem mit latnak benne , szerintem jellegtelen es nem is nagyszam szinesz . Maga a sztori kisse gyenge labakon all , de azert elmegy . Lenyegeben a film korabbi cimek otleteinek , jeleneteinek osszeollozasa . A vege meg eleg eroltetett es izzadtsagszagu . Morgan Freemant meg csak a neve miatt valasztottak , eleg sablonos , gyengecske es rovid szerep jutott neki igy plusszt o sem adott hozza . Szoval osszessegeben a fil nem rossz , egyszer nezhato , de felejtos . A fo gond vele talan az , hogy bar nekem nem volt unalamas , de valahogy olyan "lelketlen" es a feszultseg is hianyzik belole .

    6/10

    ... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Új hozzászólás Aktív témák