Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69442) Crus válasza twine (#69439) üzenetére


Crus
őstag

Köszi a gondolataidat!

Szerintem eléggé előreszaladtál. Tudom, az én hibám, hogy nem voltam konkrétabb, de akkor legyen:

- Van egy 10-20 fős baráti(társaság), elmennek egy vidéki cross pályára, de holt tufa az összes ahhoz, hogy drónt kezeljen, vagy értékelhető felvételeket készítsen. Kivéve engem. Én se vagyok lángelme, de nagyon is műszaki beállítottságú, 20+ éve IT-ból élek, így az én dolgom lenne a dolog, de mi erre nem akarunk 4-600 ezreket elverni, nekünk erre nincs ennyink :-)

- A biciklis történet hasonlóan nézne ki. Baráti társaság elmegy erdei utakra kicsit hajtani, kéne pár jó felvétel, amikor átsuhanunk a mezőn, vagy megkerüljük a 400 éves tölgyfát. Az egész végén az én reszortom összevágni az anyagot, valami mindenkinek tetsző zenét alátenni és megosztani a haverok és családtagok között. Semmi YT, semmi pénzkeresés, minket ez nem érdekel :-)

- Rally dettó ennek a margójára. Pálya kibérelve közösen és ott egymás ügyeskedéseit jó lenne felülről is látni, miközben lesz aki oldalról is rögzíti.

- Cooper teszt. Elmegyünk rá 8-an, 12 perc. Beleadunk mindent, a drón előre beállított útvonalon, vagy engem követve x távolságból venné a dolgot. Utána a futótechnikánkat jól kitudnánk beszélni, meg emlék, etc.

Szóval, mi ilyen kis amatőr senkik vagyunk, nem vet fel minket a pénz és nem akarunk profi felvételeket, mert tudjuk, hogy az félmilliós játék... mi csak korrekt eredményt akarunk, ezért gondoltam a Holystone-ra, de nagyon ijesztő dolgokat olvasok róla és ezért gondoltam, hogy az itteni profiktól tanácsot kérek. :R

[ Szerkesztve ]

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.