- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Üdv!
A legnagyobb tisztelettel, és jószándékkal mondom, hogy picit félre érted szerintem a helyzeted.
Attól, hogy nem kérsz érte pénzt, nem tekinted munkának, és úgymond nem veszed komolyan, attól még igenis komolyat kell elképzelniRally-n mindegy milyen magasan akarsz repülni, emberek, és drága autók fölött repülsz, ráadásul ezek az emberek amugy is elég komolyan kockáztatják a testi épségüket.
Nem kimondottan jó, egy játékkal a fejük fölött marháskodni...
Ugyanez elmondható a motocrossról, és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról (Follow me) ,,,nem biztos ,hogy őszinte lesz az ember mosolya, ha véletlen a gép befordul elé ugrás közben...
Bringánál esély nincs szerintem a követésre(downhill és tsai) oda komoly tudású raceres ember szükséges (szerintem)AMiket leírtál, hogy "csak" ennyit kell hogy tudjon, "csak" annyit....
EZek már általában nincsenek meg egymás nélkül....
Nem nagyon van olyan gép, ami kis hatótávolságú, de jó kamerával...és ez fordítva is igaz,,amin jó a kamera, az már általában normálisan is repül...A tévedés jogát mindig fenntartom, és elfogadom ha valaki másképp gondolkodik.
De én azt gondolom, ezekhez a sportokhoz nem lenne szabad egy ilyen DJI koppincs géppel odaállni...mindig jusson eszedbe, hogy emberek testi épségével, biztonságával játszol...És még mielőtt felmerül...
Igen a DJI tulajok is azzal játszanak...az is egyszerű technika , ami el is romolhat...
De két dolog nagyon fontos, nem hagyjuk az AI-ra a munkát, hanem mi irányítunk, másrészt egy letesztelt, piacvezető cég termékével arányosan sokkal kisebb az esély a nem várt eseményekre....Félre ne értsd, nem lebeszélni akarlak,,,,csak két utat látok, vagy kicsit átrágod ezeket a gondolatokat, amiket írtam, és mélyebben zsebbe nyúlsz...
VAgy ilyen koppincs géppel inkább ne forszírozd ezeket a technikai sportokat...
vedd meg és használd boldogan emberektől távolabb....nem "megmondani" akartam, csak kicsit megvilágítani az utat.
Te meg majd eldöntöd mit teszel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest