Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a GTA 4-el kapcsolatosan. Elindítás után, és kb. 5-10 perc játékidő elteltével, amint ki lépek (Game-Quit-Aztán szépen Enter) fekete kép fogad, háttérzene megy, és soha nem lép ki csak is Ctrl+Alt+Del, Kijelentkezés-sel tudok kilépni a játékból. Nem tudom miért van, ez, mikor a játék teljesen játszható, tehát semmi gond nincsen vele, nem fagy ki, meg ilyesmi...
Gépem Adatai (Ha esetleg kellene)
-ATI HD 5450 512MB GDRR3
-Windows 8 Pro x86
-2GB DDR3 RAM
-120 GB HDD
-Pentium 4, 3Ghz
Keresgéltem az interneten, már mindenféle dolgot ugyanerről a problémáról, de normális fixet sehol sem találtam. A Játék már mint említettem hibátlanul fut, 25-30 fps fixen megvan (low-on persze, és 640x480-as képernyő felbontással) 1.7.0.0 Patch-el.
-Aki esetleg segítene nagyon meg köszönném, mert tényleg nagyon szeretném megtudni mi lehet a baj.
U.i: Már próbáltam XP SP3, Windows 7-en is ugyanez volt. Pedig a haveromnak kétszer ilyen rossz gépe van, mégis kilép neki rendesen.
Köszönöm mégegyszer előre is!! -
VoidXs
nagyúr
válasz Norbi095HUN #61555 üzenetére
Nekem is ez van Win 8 óta, de csak az Origint igénylő játékoknál. Hogy elkerüljem, mindig feladatkezelőből zárom be őket.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám Windows 7 Ultimate 32Bit Telepítéssel.
A Gond az lenne, hogy Windows 8 Pro 32bit van most a gépemen. Amikor beteszem a lemezt a gépbe (Win7 cd-t) és elindítom a setup.exe-t elindul a telepítő, és kiválasztom a "frissítések telepítése" menüpontot. letölt egy 1121KB Méretü frissítést a telepítő, ujraindul, és ezt a hibaüzenetet kapom:"a Windows nem tudta elvégezni a telepítési fájlok frissítését. A Windows telepítéséhez zárja be, és indítsa újra a telepítőt. A hibakód: 0x0"
Mi Lehet a gond? Lehet hogy azért csinálja ezt, mert már újabb windows van fennt a gépen?
A Múltkor kihagytattam vele a frissítések telepítését, fel is ment rá, csak amint megnyitottam pl. a sajátgépet, vagy dokumentumokat explorer.exe hibát kaptam, emlékszem, csak az internet explorer nyílt meg, semmi más. Régen, mikor még xp-volt rajta simán ment minden. Köszönöm a segítséget előre is! -
Thrawn
félisten
válasz Norbi095HUN #61558 üzenetére
A Win7 lemezről bootolj és úgy telepíts.
Ne Win8 alól.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Norbi095HUN #61560 üzenetére
Próbáld meg, de ha van egy nagyobbacska pendrive-od akkor abból is tudsz telepítőlemezt gyártani.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nagybá
senior tag
Helló mindenkinek!
A gondom az lenne, hogy szeretném telepíteni a Company of Heroes: Opposing Fronts nevű játékomat, viszont mivel nincs lemezmeghajtóm (pontosabban nincs és nem is lehet bekötni) nem tudom telepíteni.
A kérdés az, hogy valahonnan le lehet e tölteni az eredetit vagy ha torrenttel leszedem és eredeti kulcsot használok, akkor úgy fog-e működni mint az eredeti?Előre is köszönöm.
szerk.: Közben megpróbáltam, hátha lehet aktiválni steamen és bejött! Most tölti, majd kiderül, hogy funkcionál.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv újra még mindig ugyan az a hiba van a régi HDD-n, amiről szeretnék valamit kimenteni ne vesszen el 500GB adat.
A következő a probléma
-nem boot róla a HDD, megáll a windows logónál
-2. HDD-ként működik, de kimenteni nem enged, el se indul a folyamat, csak 10 perc múlva és egy kis jpg-re is 3 órát ír és soha nem rakja át, de sentiel 100%-nak jelzi.Egyetlen dolog ami eszembe jutott az a írásvédetté vált minden..pedig nem..
Valami ötlet, kimentésre? -
Nova96
őstag
válasz molnarpeter #61565 üzenetére
Kábellel vagy kábel hibás vagy mire gondolsz? -
aimettirlz
tag
Üdv, kocsiba szeretnék egy szerelhető USB panelt betenni (hosszabbító funkciós de elég az adapter nagyságú is)
Az ok amiért keresek ilyen esztétikusabb kivitelt az az hogy a fejegységnek hátsó USB kivezetése van, és egy ilyen toldós panellel szerelném be egy fémlapra. Tudtok ilyesmi létezőt? Iponnál sem nagyon találtam a rahedli között..
® aimeTTi atticuS ™
-
chester99
aktív tag
Üdv
Az ebay honlapján hol tudok rászűrni, hogy melyik országban keresek?
-
Nova96
őstag
válasz molnarpeter #61567 üzenetére
Már próbáltam, akkor marad amit orion1025 mondot usb rack.
-
jilian
addikt
Helló!
Tudnátok nekem olyan programot mondani PC-re amivel fényképeket videókat tudok összevágni, zenével aláfesteni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok a gépen mostanság teljesen spontán lefagy battlefield 2 játszás közben(multizás közben).
Most nemrég raktam újra a windowst.
A driverek mind rendben vannak és eddig nem volt ilyen problémám.(mindig windows 7 64bitet használtam)
A gépem:
win 7 64bit
4gb ram ddr2
HD radeon 5770 512mb (40-45 fok ált.)
dual core 2.0ghz E2180 (a hőmérséklete 40-50fok általában)
Azt mondják hogy a hangkártyával van valami...de eddig is a realtek driver-t használtam,semmi gond nem volt vele a régi windowson.
(Genius SW-HF 5.1 fadobozos) -
veterán
válasz Mr. Erikszon #61575 üzenetére
ha az alaplapod régi (3-5 éves) elképzelhető, hogy kiszáradnak a kondik, púposodnak, ami fagyásokat okozhat.
-
Bjørgersson
félisten
Samsung CZ-28D83N hagyományos tévét szerintetek mennyiért érdemes meghirdetni, ha nem csak árulni szeretném?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #61578 üzenetére
20k-ért árulhatod, 10-15k-ért szerintem elviszik. Állványod van hozzá? Bár nálad nem sokáig maradnak meg a cuccok, mert mindig mindent eladsz, jó áron.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
freelanced
addikt
Hello! Melyik az a kontroller ami tényleg jó már és xboxhoz hasonló használhatóságú mint az xbox.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #61579 üzenetére
Ha nem is kifejezetten hozzá, de van egy nagyon régi fekete, amibe még VHS- és DVD-lejátszó és hifi torony is fér a tévé alá.
(#61580) freelanced: Eze.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
freelanced
addikt
válasz Bjørgersson #61581 üzenetére
Köszi!
-
choco01
addikt
Hali.
Az miért van hogy elindul a gép és rögtön úgy kezd hogy az Intéző folyamata leállt, akkor az avast is, hotkey app... szóval minden ami elindult appcrash.
Ezek után kék halál szöveg nélkül... csökkentett mód el se indul.
Most lett újra rakva a gép előtte vistán is ezt csinálta.
Futtattam memória tesztet, az hibát írt..de nem írta a konkrét hibát.
Mi lehet a baj?
Köszi.szerk.: néha el se indul üdvözöljük felírat után sima szöveg nélküli kék képernyő... vistánál legalább kiírta a hibát néha.
sikerült beindítani 1-2 percre..csináltam képeket.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem, és raktam össze a gépemet.
ASUS M5A97 EVO R2.0 + AMD FX-6300 + ASUS Radeon R9 270.
Az a problémám, hogy ebben a tesztben ők átlag 56 fps-t kaptak a COH2-ben. Én teljesen azonos beállítások mellett, ugyanazzal a beépített teszttel kaptam 35 átlagot. Ez azért elég jelentős különbség. Lehetséges, hogy a 4GB RAM miatt van ez?
Ahogy láttam majdnem teljesen tele volt játék közben.
A SimCity ugyan csak katasztrofálisan teljesít, pedig a tesztekben a 7870-esen egész szépen ment. Ezzel szemben pl. a BF3 nagyon durván jól megy (ultrán, multiban 60-70 fps)..
Ha van bármi ötletetek, azt megköszönöm
Ui.: Ebben a tesztben szintén 50+ volt az átlag, 34 minimum. Nekem meg 34 az átlag..
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz freelanced #61580 üzenetére
Xbox joy, semmi más.Vezetékes verziót már nem nagyon kapni, de olcsóbb mint egy wireless joy+receiver duó.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Źşë'
addikt
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Van pár órám eldönteni egy kérdést. Adott két hangfalszett, mégpedig a Genius HF-2020 és a Genius HF-1800A. A 2020 elegánsabb, viszont a 1800A úgy hallom jobban szól egy kicsit. Az árat most nem kell nézni, mert a 1800A-t 10.000 Ft-ért, a 2020-t pedig 12.000 Ft-ért vágnák hozzám. Utóbbi árgépen jóval drágább (de miért is ?). Melyiket válasszam ? Tapasztalat esetleg valakinek ezekről a típusokról ?
-
privacy99
senior tag
válasz privacy99 #61586 üzenetére
Nagyon sok helyen panaszkodnak a játék f*s optimalizáltságára, és nagyon sokan írják, hogy bár 2-4GB RAM-ot kér, simán elhasznál 3-4et. Remélem nálam is ez lesz a probléma. Holnap veszek még egy 4GB-os modult, aztán meglátjuk.
Üresjáratban 1,2GB foglalt, tehát van benne valami. Az előbb elindítottam a játékot (miután a virtuális memóriát kikapcsoltam), és a Windows rögtön le is lőtte hibaüzenettel.
Ennyit a "hivatalos" gépigényekről..
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Bocsi előre is a hülye kérdésért. Adott egy lg monitor, aminek d-sub csatija van csak, nos én vettem hozzá vga kábelt, de a maximális felbontás helyett csak 1024x768-ra képes a kicsike. Tehát ha vennék egy 15 tűs d-sub kábelt, akkor tudnám orvosolni ezt a problémát? Köszi.
Üdv.
-
Cyphon
csendes tag
Sziasztok!
Adott az alábbi helyzet. HDD eddig notebookban volt 1 pagefile, 1 system, 1 data partícióval. Most külső házban, USB-n. Oprendszer alól a képen láthatóan néz ki jelenleg (remélem látható).
Célom a 30 GB free rész használatba vétele.
Disk management alatt próbáltam a meglévőkhöz extend volume-mal hozzácsapni. Nem megy. Kérdezi szeretném e dinamikusra átalakítani a lemezt, mondom igen, erre hibával (the operation is not supported by the object) elszáll.
Próbáltam különálló 30 GB új NTFS volume létrehozását, bármekkora méretet adok meg neki (ami <= 30 GB), elszáll There is not enough space available on the disk to complete this operation-nel.
???
SOS.
-
Thrawn
félisten
válasz Cyphon #61597 üzenetére
- töröld a 30GB-os partíciót
- a zöld kerettel jelzett logikai partíció méretét csökkents le teljesen, csak a Data maradjon
- a keletkezett üres területre kiterjeszthető a 3GB-os partícióNem biztos, hogy a beépített Disk management megbirkózik ezzel a feladattal, egyszerűbb, ha külső programot használsz (pl: EaseUS Partition Master Free). Dinamikussá nehogy átkonvertáld a lemezt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
freelanced
addikt
Üdv!
Tudtok valamilyen jó PC-s boltot Budapesten ami nyitva van hétvégén is, és nem az Aqua?
Konkrétan ram kéne Corsair 8Gb-s pl olyan 23 körül.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
BOINC szempontjából i5-3320M procinál bekapcsolt Turbo Boost mellett a Hyper Treading ront a számítási teljesítményen?
Prime64-gyel tesztelve 4 magot terhelve 3,09 GHz-ig megy fel, 2-nél 3,19 GHz-ig, 1-nél 3,29. HT on.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest