Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
nagybá #82879 üzenetére
Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy HWInfo-val monitorozd a vga-t játék közben.
De szerintem biztos, hogy kevés neki az 1 giga...főleg ha magasabb beállításokon próbálkoztál.Szerk.:?? Akkor nem értem.
Az is szokott segíteni, hogy miközben tölti be a mapot, kilépsz az Origin ablakból.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nagybá #82871 üzenetére
Nem, a játékot. Dragon Age-nél is előjött ez a hiba. Az a lényge, hogy a régebbi elvault infomációkat nem üríti ki, nem íródik felül így kb a világ összes ramja se lenne elég a játék számára. Ezt a játék készítője egy patch-el tudja orovosolni.
DA-nál nálam ugyan ez volt. 50%-al növeltem a ramom méretét ami annyit segített hogy fél órával később vált játszhatalanná a játék... A játék patch-e megoldotta végül.
-
zuzu000
őstag
válasz
nagybá #68515 üzenetére
Ott pontosan nem tudom, hogy hol van, de win7-en ilyen, ott is hasonló szerintem:
jobb oldalt a tálcán jobb klikk a hangszóróra, majd lejátszó eszközök (playback devices, ha angol), majd válaszd ki azt, amelyik neked van, erre jobb klikk, és configure speakers. itt megadod, hogy 5.1 legyen. -
rii
nagyúr
válasz
nagybá #63330 üzenetére
talán itt tudnak programneveket mondani – Videovágás
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest