Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116529) Cs1csó válasza makoss (#116528) üzenetére


Cs1csó
félisten

Eseménynapló mit mutat? AIDA64-et esetleg lefuttatni, persze ha le tud futni. Nézd meg, hogy jól vannak e csatlakoztatva kábelek, RAM modulok stb.

Windows telepítés után driver-ek felpakolását te végezted vagy hagytad a Windowsra, esetleg egy újratelepítés de SEMMI egyéb programot ne tolj rá - kivéve VGA driver manuálisan és használd így egy ideig persze pár dolog szükséges mondjuk egy böngésző de ne kezd el belakni a gépet. Ha így is minimális variálásokkal is jön a hiba akkor az valószínűleg hardveres amit sajnos csak akkor lehet kideríteni ha van egy másik gép amiben minden alkatrészt lehetne tesztelni tehát a "jó gép" alaplapjára egyenként áttenni mindent majd a "rossz gép" alaplapjára átpakolni mindent a jó gépből és így kiderülhet hogy melyik hardver elemmel van gond.

Szervizben nem tudom, hogy csinálják de biztos nekik is van egy teszt alaplapuk és olyan hardverük amivel meg az alaplapot tudják tesztelni.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.