Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6167) megema válasza Xero (#6166) üzenetére


megema
őstag

Megvan a 3 kiszemelt. Kenwood KDC-BT40U, KDC-BT50U és Alpine iDA-X311RR. Áruk 40 és 55 ezer közé esik. Kormány mögötti "távirányítóra" kötéshez szükséges kütyü + 20 ezer mindhárom modellhez.

Mindegyik kezeli az iPhone-t, pendrive-ot és van rajtuk jack dugó. Bár az Alpine-on el vannak dugva hátulra és egy kábellel kéne kilógatni valahova. :F A Kenwood-ok rendelkeznek Bluetooth-val és mikrofonnal, valamint teljes mértékben használhatók telefonálásra. Elvileg tárcsázni is lehet... A Kenwood-okban van CD lejátszó, az Alpine-ban nincs, viszont kezeli a CD tárat (legalábbis papíron, ezt nem tudtam típus szerint megnézni).

Sajnos olyan modellt nem találtam hasonló áron egyelőre, ami kezelné a CD tárat és BT is lenne benne. Melyiket ajánljátok a fentiek közül?

Fő felhasználása iPhone-ról zenehallgatás lenne. A CD tár kezelése nem olyan fontos, csak ha már egyszer van a kocsiban, akkor jó lett volna használni. BT kihangosító is van a kocsiban igazából. Szóval még gondolkodom, hogy ne nézzek-e inkább valami olcsóbb modellt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.