Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz kavics325i #33999 üzenetére
Ezalatt azt érted h kiállításra nem való. A tető lemezt nem szakítja le. Ellenben pontos és fasza basszust ad,ami minden féle zenéhez használható.
Pénzben mi az ami adható egy ilyenért? -
kavics325i
őstag
Kiállításra?Szerintem jól néz ki!
Hát a mai használt piacon?Nem túlzottan sok,de Joeeeee nagy mélymágus mondhatni errefelé a legnagyobb,talán Ő be tudja tenni egy tól-ig---be" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Shokkolo
addikt
válasz kavics325i #34002 üzenetére
például ebben:
(#33996) kavics325i
Hallod dzsojííí az egészet.Ki ne hagyj egyet se!!!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
kavics325i
őstag
válasz Shokkolo #34004 üzenetére
Jahhh értemHát igen ha értenéd is amit írok nem vennéd cinizmusnak.
Konkrétan dzsó el tudna látni egy foci klubbot mélyládával + még a buszokba is jutna.Csak szerénykedik" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #34007 üzenetére
Na jó, a szub az folyamatosan mozgatja a fantáziámat..de ez a dupla 25 nagyon ott van..szerintem egy 30-as refi nem biztos tudná ezt a szintet.
-
-
tomic
addikt
Joe fiú Légyszi megtennéd,hogy a fent említett szubra mondanál egy tól-tölig összeget? Köszi
-
Shokkolo
addikt
válasz kavics325i #34006 üzenetére
nem kell nekem felsorolni midnent ami otthon "akad"
csak ami éppen aktuálisan a kocsijában jelenleg fellelhető.
Egyébbként nincsenek szövegértési gondjaim...... megvan a 8 általánosom, 6 első 2 második...
Régebben a JL Audio subok hangját szerettem nagyon, aztán valamiért elmaradt a projekt
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Joe fiú
senior tag
válasz Shokkolo #34011 üzenetére
Véletlen van egy Jl szubom..
tomic: Hülyeséget nem szeretnék mondani, mert nagy tapasztalatom nincs vele, de itthon mintha láttam volna egyszer 17-20 körül, ha a képen látható állapot, akkor megérhet 20e-ret, többet én nem nagyon adnék érte, de azt tudd, hogy ez igencsak kiegészítésként jó, döngetni ezzel nem nagyon fogsz.
kavics: Az egy jó kérdés..nagyon úgy néz ki, hogy nyárig nem lesz egy szabad hétvégém sem, napközben meg minden nap pesten vagyok...pedig itt sorakozik az rca a polcon, lehet, csak úgy natúran áthuzom az utastérben, hogy van-e értelme egyáltalán cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
opeter70
senior tag
Alpine fej "szakértők" tanácsát kérném:
(Nem nagyon ismerem a márkát, eddig inkább a JVC-Pio vonalon mozogtam, az első és utolsó Alpine-om még siheder koromban egy TDM 7554R volt )
Szóval most megpróbálkoznék vele haszáltan, de írtátok nemrég, hogy "...ami tuti jó az a 981x,983x,985x széria" .
A kérdésem az lenne, hogy mi a "baj" a 982x és 984x modellekkel?
Valóban ezeket olcsóbban is lehet látni a használtpiacon. Ezekben nincsen esetleg időkorr, vagy más szolgáltatás?
Vagy a hangminőségük is gyengébb? -
MunezXBK
nagyúr
Beállítós-zenés linket kérhetek?
Köszönöm.
-
Dongatto01
tag
Szép estét Fórumozok.
Létezik olyan progi ami ugyanojan jó minöségben megörzi a zeneszámokat mint ahogy a CD-én van és képes átkonvertálni esetleg olyan formátumban amit képes lejátszani egy Alpine 9882 Ri fejegység??
Arra gondoltam hogy az osszes eredeti cd-imet usb eszközre másolnám ha megoldható lenne minöségromlás nélkül? -
k-feri65
senior tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kavics325i #34025 üzenetére
Mega.co.nz-re feltölthetnéd.
Nem gondoltam volna, hogy ez a Hertz DSK cucc ennyire fog tetszeni.
-
k-feri65
senior tag
-
-
kavics325i
őstag
válasz kavics325i #34040 üzenetére
Ez egy jó album egyébként:
VA-We_Love_Klassik-2CD--2013
Hallgassátok meg párszor mielőtt be ültök a kocsiba vele. Aztán el lehet gondolkodni,én sem tettem másképp." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
gabber01
addikt
-
borat26
aktív tag
Szia footy!
Lesz Clarion cz- beszámoló? Várom a véleményed, én is beruháznék. Igaz én a 703-ast nêztem ki.
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kavics325i #34040 üzenetére
Köszi, nekem nem. You need permission.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kavics325i #34047 üzenetére
-
borat26
aktív tag
válasz kavics325i #34049 üzenetére
Múúúúxik!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok