Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
Haliho. Vettem egy beelink gt1 es boxot.
Jo lenne infot cserelni azzal akinek ilyen van. Nekem vegyesek az erzelmeim. Mert mindent szepen megbtud csinalni, de van, hogy nem akarja. Es akkor minden kifagy, akad.
Nagy nehezen sikerült belonom, hogy működjön az a franya dts. Mx player, vcl mind csődöt mondott.
Mindegyij kifagy ha hangsavot váltok.
A kodi meg csak sztereoban ad ki hangot a digitális kimeneten. Amugy jellemző mindre, hogy tekeresnel is van hogy az alkalmazás leallt....
Van a kulyure, valami masmilyen firmware, amit ki lehet próbálni?
Hatha az alatt megszunnek a stabilitasi gondok. Mert szerintem az Android 6 a ludas. -
Osynho
addikt
válasz #99499520 #12452 üzenetére
Nekem media player kellett. Ezért ez a sok szopás az androiddal mind nem érdekel. Sokkal egyszerűbb és jobb erre a feladatra pár perc alatt feltenni a Libreelecet. És persze ezt-azt beállítani, ami még egy kis idő. Ezek után van egy számomra jól használható felületű rendszerem, amit akár tv tavval, akár telefonnal, akár bill+egérrel tudok irányítani, kadenciahelyes és van HD hang. Eddig érdekel a dolog. :-)
-
djnice
veterán
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet lementeni a teljes andoid rom-ot egy a gyári recoveryből flashelhető zip fájlba? Hasznos lenne, ha az ember NAND-ra telepíti a LibreELEC-et és utána vissza kell rakni az eredeti androidot.
-
-
junkpod
veterán
válasz #99499520 #12451 üzenetére
El kell keseritselek, volt Amlogic androidom régebbi is és sajnos az init.d-vel futtatott jogosultság beállítás semmi hatással nem volt a Kodi autofreki váltásra. A gond ott van, hogy a Kodi eleve nem az Amlogic egyedi frekivalto fuggvenyeit használja hanem az android szabványos fuggvenyeit.
12452: sajnálom ha igy gondolod, találtál egy módszert az android aloli frekivaltasra és nem osztod meg velünk hanem jó vadászatot kivansz... Ez nem ilyen fórum...
Osynho: hát igen, ezért jó a LibreElec. És ezért nem ajánlott az S912, hiszen fw csere, lejátszó csere, patchek... Ez több mint mokolas...
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
polberto
tag
Sziasztok!
Már régebben kérdeztem,de nem kaptam választ! Senki nem használja ezeket az androidos boxokat kamerarendszer képeinek megjelenítésére a tv-n? Nekem Beelink mini mxIII-II 905x van és próbáltam már vagy tíz féle app-ot ami a telefonomon müködik, de a box-on nem akar elindulni. Teljesen más az android rendszer a telefonokéhoz képest? -
Osynho
addikt
Most vettem észre, hogy Pc-ről történő másolás közben a sebesség 100 Mbit/sec-re van korlátozva (11,3 MB/sec), miközben múlt héten 30-35 MB/seccel másoltam. PC->Tplink 1043->M18->külső HDD a lánc. Találkozott már ilyennel valaki? Újraindítottam már mindent.
-
horeee
tag
válasz #99499520 #12461 üzenetére
Engem komolyan érdekelne ez a megoldás.
Én sem használom az androidot, mert megfelel az android is. Torrent, SMB, Mobodro, Kodi, megy szépen, csak a veszteségmentes DTS hangsávos filmek nem mennek, de olyanom alig van.
Ha bónusz gyanánt még kadenciahelyes is lenne, az megnyugtatná a lelkem, bár megmondom őszintén, jobban zavar a tudat, hogy nem az, mint amit észrevenni belőle.
Szóval én megköszönném, ha megosztanád velünk a megoldást, mert a végén még ha egyszer nagyon ráérek, felrakom a le-t...Sunvell T95m-2GB > Beelink GT1 Ultimate
-
werszomjas
addikt
Mi a különbség a 4.0 és a 4.2-es TVheadend között? Melyiket érdemes használni?
üdv
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan készüléket, amivel viszonylag normális sebességgel lehet tv-n (720p) internetezni (YouTube, indavideo meg hasonló oldalakon tudja lejátszani a videókat is) és jár hozzá valami normális távirányító, amin van billentyűzet is?
30k körül lenne rá a keret, de jó lenne minél olcsóbban.
-
blakey
titán
válasz #99499520 #12466 üzenetére
Már az elején le akartam írni, de most leírom, amiket linkelgetsz az Himedián működik (Amlogicon csak szerencsével működhet), de sajnos ott sem tökéletes, van, hogy nem tud visszaváltani, tudom, mert próbáltam, használtam. Senki nem állította, hogy android alatt nem lehet megoldani, más kérdés, hogy van aki hajlandó-e megoldani vagy sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam a témában, nehéz eldönteni milyen vegyek, egy olcsót szeretnék elsőre.
EZ vehető? -
azbest
félisten
válasz werszomjas #12469 üzenetére
a 4.0 az a 4.0.9 stabil változat. Ahhoz csak bugfixek jöttek ki (9). Ha az alapfunkciókat használod, akkor jó választás.
a 4.2 az a fejlesztés alatt álló leendő 4.2. Előfordulhatnak komolyabb bugok is, nem is pontosan egy verziót jelent, hanem amit épp kiválasztottak a buildhez. Ebben új képességek is vannak, talán a sat>ip kapcsán például. Itt egy kivonat, hogy kb miket paszíroztak bele eddig [link].
Szóval ez többet tudhat (de nem biztos, hogy számodra érdekes területeken), cserébe lehet, hogy bugosabb, mivel még dolgoznak rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
sp8787
addikt
válasz junkpod #12484 üzenetére
Nem eleve 0-ra kellene venni a Judder Reductiont-t?
Hogy egyaltalan latszon a dolog.Ezt nem neked irom csak ugy a temahoz.
29.97,60(59.94?),23.976 ezeket nezem nap mint nap. Az elso ketto foleg NBA, NFL, MLB etc. az utolso film, sorozat.
Ha valami rosszul van kodolva az mindenhol ugral ahgy irtad.
De aki nem latja ,hogya 23.976 ugral 60(59.94?)-on az vagy vak vagy jo a TVje vagy nem erdekli.....etc.Lehet tueles kodolasu rocogoset de homalyos folyamatos mozgasut kodolni gond nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
-
zetecR
addikt
válasz werszomjas #12469 üzenetére
Nekem gondom volt a 4.0-ával (már nem emlékszem mi), feltettem a 4.2-t és hibátlanul megy a Digi-s DVB-C vétel.
MiniMXIII + a Panasonic vevős DVB-C stick. -
Alien!
senior tag
Srácok olyan kérdésem lenne, hogy Beelink mini mxiii-hoz hogyan tudnék betanítani egy Silvercrest univerzális távirányítót?!?
Az alap funkciók mennek, de az alap [távirányítónak] borzasztóan kevés gombja van...:/ így az extrákat már nem tudom rátanítani.....
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Alien! #12496 üzenetére
Annyi billentyű tanítható amennyi a gyári távon van, vegyél légegeret és minden probléma megoldódik, semmilyen táv nem lesz olyan kényelmes.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RX 6700 Xt 12Gb (RTX 3070 Szin/16-32Gb Fury DDR4/500Gb M2/750W 2-3 Év Gar
- Eladó FullHD-s játékra komplett számítógép!
- PC
- ASROCK - H410M-HVS R2.0 Alaplap /FÉLKONFIG - KONFIG/ 16GB DDR4 - 512GB SSD - TUF 5600XT VGA STB.. !
- Asztali számítógép (Ryzen 5 3600 & NVIDIA RTX 2060 Super)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest