Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
ezzel a 010 builddel valami elég komoly gond van, mini mx 1/8g alatt megáll a boot logónál és csak a tápkábel ráncigálása segít, pár órája linkelt kszaq egy javított verziót de azzal is ugyanez a helyzet
ment vissza a 009, azzal semmi gond nem volt(#11350) mayday00
gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz trance89 #11351 üzenetére
Valamikor az egyik developer-rel kezdődött, de az is csak 1X fordult elő nálam, pont frissítés után, utána mindig jól bootolt, reméljük javítják.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz RedCat #11353 üzenetére
A nálam lévő 25 fps-ek jók, van kép és hang is, ha linkelsz egyet ami nálad nem jó akkor megnézem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
azbest
félisten
amikor a váltáskor problémát tapsztaltok, akkor update-eltek? Csak azért kérdem, hogy ugye az új dtb-t is odaraktátok, mert az új kernellel normális, hogy hibázik a régi dtb
-
vargalex
Topikgazda
válasz syler123 #11348 üzenetére
Nálam a T95M-en 009, a MiniMX-en kb. 1 hetes developer verzió, illetve Raspberry PI-n Arch Linux alatt is egyetlen sorozat első két évadával csinálja azt, hogy először 24 Hz-re, majd néhány másodperc elteltével a helyes 50 Hz-re vált. Úgyhogy ezt nem hiszem, hogy a build hibája.
Alex
-
Pelican
őstag
válasz syler123 #11361 üzenetére
Szerintem a verzióváltásokkal csak a hibák száma növekszik...
Szerencsére nem kötelező feltenni...
Nekem a MINI MX-G-n 007 vagy 008-ig, amíg használtam, nem növekedtek a hibák, hanem egyre több dolog lett jó. Most meg a 009, 010 gond nélkül megy a MINI M8S II-n. Nem hinném, hogy a fejlesztő/fejlesztés szapulása előbbre viszi a projektet.
Ha segíteni akarsz, nyiss egy új topikot, írd le mi a gond, tegyél mellé logot, ha meg nem, akkor várj csendben, míg valaki megcsinálja helyetted, és kijavítják a hibát.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
blakey
titán
válasz vargalex #11362 üzenetére
Olyan sorozatom nekem is volt, 24Hz-el kezdett és 3 másodperc után 50Hz-ra ált át, azok egyértelműen hibás fájlok voltak, soha, semmilyen más anyagnál nem volt ilyen hiba csak annál a sorozatnál és mindegyik build-del.
-
blakey
titán
válasz RedCat #11366 üzenetére
Nagyon kevés 35 fps anyagom van és nekem mind megy, semmi gond nincs velük.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Arolotifar #11358 üzenetére
Ahogy azbest írta, 007 -> 009 esetén dtb-t is cserélni kell. Nekem jól megy a 009 az M18-on.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
baandii
senior tag
akinek M18-a van, létezik arra vmi megoldás hogy a box ne kapcsoljon készenlétbe (piros led) ha nem használjuk
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz blakey #11367 üzenetére
25 fps
-
baandii
senior tag
válasz DoItYourself #11371 üzenetére
átnéztem, de én nem találtam meg, jobban mondva megvan de nem lehet kikapcsolni mert 30 perc (ez a max) után automatikusan kikapcsol ha nem használjuk de hálás lennék ha vki ez ügyben kisegítene ha mégis van rá másik beállítás...
-
Csicsóka
őstag
Akinek ilyen USB LAN adaptere van, LE-t futtatva, ssh-n belépve, elküldené nekem az ifconfig -a parancs kimenetét?
Kíváncsi vagyok rá, hogy minek nevezi magát. Elvileg usbnet0 lesz. Kicsit előre dolgoznék, ezért kéne.
Már csak ez hiányzik a T95m mini szerver elkészüléséhez. A wifi AP már megy rendes N-es sebeséggel, 2W TX power.Amúgy ez a f*s T-s kábel modem/routerhez is csak 65 Mbps sebességgel kapcolódik minden, a mini szerverhez 135-el a teló, mással még nem próbáltam.
-
Crvsh3R
senior tag
010-es build óta nem látom a hálózaton a boxot a Fájlkezelőben / Total Commanderben. Ha közvetlen rálépek a box hálózati neve vagy IP alapján működik, de a hálózaton lévő eszközök közt nem jeleníti meg a Windows. erre tud esetleg valaki megoldást?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
znorbika
csendes tag
Feltettem tegnap az uj 010 et a mini mx boxomra.ahogy mindent beallitottam box kikapcs majd vissza és sajna a bootnal megáll.bár nekem a 09 el is van amikor nem sikerül egyből bootolnia.bar en mondjuk alvoba kapcsolom ki a legtöbbször.így hát ment vissza a 09.
[ Szerkesztve ]
-
bel19ve
tag
M18-n ki akartam próbálni a LibreELEC-t, de boot után ezt írja ki a bal felső sarokban:
"can't access tty: job control turned off"
Mi lehet a baj? Köszi a segítséget!
-
Beni2360
félisten
válasz Strangers #11384 üzenetére
Egy bizonyos megnézet idő után kérdez rá, hogy honnan folytassa. Legalább is én úgy tapasztaltam.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz syler123 #11381 üzenetére
Tud róla és nem minden boxnál jelentkezik, nálam fent van a legújabb 010-es revert változat és azzal eddig nem volt gond. Egyébként dolgozik a megoldáson. Ha meg valakinek problémája van akkor valóban jelezze a fejlesztőnek, én is néha leírom ha gondom van.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz RedCat #11382 üzenetére
A te hibád meg lehet, hogy egyedi, probáld meg kicserélni a kábelt, stb. Egyébként írhatnál egy konkrét példát, mert ami nekem van 25fps-ses videó az hibátlanul működik a legújabb verzióval is. Azért kéne a konkrét példa, hogy esetleg a fejlesztőnek is meg lehessen mutatni.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Ilyen hibával találkoztatok már?
Jobb oldalt a kapcsolatoknál nem jelenik meg semmi. Van hogy megjelennek a hálózatok nagy nehezen.
Jobb oldalt lent pörög a karika benne, hogy ,,dolgozom". Majd nagy nehezen megjelennek. Majd újra eltűnik minden. Pillanatra feltűnnek a hálózatok, majd minden eltűnik.
Beelink MiniMXIII, 009 LE verzió. droid alatt ilyet nem csinált, Villámgyorsan megjelentek a hálózatok.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
blakey
titán
válasz mayday00 #11390 üzenetére
Ha Android alatt minden hibátlan akkor kizárható a hardver hiba. Valami beállítási- vagy hálózati hiba lehet ami miatt nem talál hálózatokat, akár a routernél is meg lehetne nézni, hogy kap-e IP-címet, stb. Nálam egyik boxomon sem volt ilyen hiba, tökéletesen és gyorsan megtalál mindent LE alatt.
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
"Korszerűsíteném" anyumat, de mivel mind a tabletre, mind az okostelefonra fintorog, arra gondoltam, hogy egy Mini M8S II-vel a tévéjén keresztül mégis elérhetővé teszem számára az Androidos játékok és a Kodis filmnézés lehetőségét, amit aztán egy M2S Mini billentyűzettel tudna majd kezelni. Magától értetődik a gondolat, hogy így még akár Skype-olni is tudnánk, de ugye ezekben a TV boxokban nincs mikrofon. Viszont a billentyűzet egyik fényképén látok egy kis lyukat (a CTRL és a kötőjel billentyű alatt):
Ez mikrofon volna? Ha igen, próbálta már valaki, lehet vele értelmes minőségben Skype-olni? Ha nem, milyen egyéb mikrofon ajánlott az ilyen dobozokhoz?
Köszi szépen.
-
törölt tag
válasz cinemazealot #11394 üzenetére
Vannak mikrofonos, hangszórós távirányítók, továbbá USB -s analóg hang ki/bemenetes adapterek, amikre mikrofon is köthető. De, sztem ez a kütyü elég harmatos. Pl. ma már az 5GHz -es Wifi alap kéne legyen.
-
blakey
titán
válasz mayday00 #11392 üzenetére
A linkelt képeden a "Kapcsolatok" felett van a "Hálózatok", ott jelöld be a "Várakozás a hálózatra a Kodi indítása előtt" opciót, a 10 másodperc elég lesz (gyári), majd indítsd újra a boxot, hátha ez elég lesz.
A hálózati ellenőrzéseket a routered topikjában tudod megkérdezni, ha nem tudod, hogy hol kell ellenőrízni.(#11395) Somatom
Ezeken a boxokon az 5GHz nem sokat segít, ettől még igazad van viszont nagyobb gondnak érzem, hogy nincs Gigabit LAN, az inkább kéne, hogy alap legyen, persze USB-s kütyükkel ez megoldható, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz blakey #11396 üzenetére
Szerintem meg hasznos az 5GHz. Sok helyen terheltek a 2,4GHz -es csatornák, továbbá kizárható az összeakadás más, 2,4GHz -es eszközökkel (pl. Bluetooth perifériák). Én sem vennék már 10/100 -as kütyüt, de ez igény kérdése. Én beérem az SD felbontású filmekkel is, azok meg röhögve átjönnek 10/100 -on is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #79335424 #11398 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs értelme hanem azt, hogy nem sokat dob rajta, sajnos, nekem szinte csak 5GHz-es eszközeim vannak, de amiket olvastam ezen boxok 5GHz-es teljesítményéről az hagy némi kivánni valót maga után. 2,4 GHz-es teljesítményúk gyenge és az 5GHz sem túl jó, szerencsére ezt a boxot kábellel használom.
-
cinemazealot
addikt
válasz #79335424 #11398 üzenetére
Ugyan, 10/100 Mbps-on a FullHD felbontású filmek is röhögve átjönnek, a teljes átvitel idejét csak a film bitrátája befolyásolja. Egy 2 GB-os fájlba kódolt 2 órás film valós idejű lejátszására még a 2,5 Mbps is elegendő (egyenletes kódolási bitrátát feltételezve).
Visszatérve: arról tehát nem tudni, hogy az a lyuk pontosan mi célt szolgál (illetve hogy nem mikrofon-e) azon a billentyűzeten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest