Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
Akinek pozítív a tesztje, azonnal kezdje el az alapkezelést
"Minél hamarabb kezdjük el kezelni a fertőzést, annál valószínűbb, hogy sikerül kivédeni a súlyosbodást." - mondja Dr.Pusztai Erzsébet infektológus,Favi, D-vitamin, C-vitamin, szelén, cink,A-protect, Quamatel,Melatonin,ambroxol
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
nagyúr
válasz Z.É.T. #93138 üzenetére
Laca - laza - fogyi: ekvivalens kifejezések
Ha sokat nem is, legalább ennyit tanultunk bő egy esztendő alatt! (egyébként tényleg leépül az ember agya, ha még sokáig így megy)
(#93140) lacafaca
haggyatok dógozni
Hu b+, eddig nem nagyon szorgoskodtál! Gondolom reggel óta nem találod a sérvkötődet és inkább itt vitézkedsz.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
lafaty80
addikt
válasz Z.É.T. #93151 üzenetére
Én néha ezért is olvasom furcsán a médiát, amikor celebek kiírják 1 héttel a covid-juk bejelentése után, hogy már túl vannak rajta...
Mi 28. napon csináltunk gyorstesztet az egész családon (4 fő). Volt akinek a mérés hivatalos 10. percénél már ott volt halványan az IgM és volt, akinek 10-20 perc között jelent meg halványan. 20. perctől már ugye nem kell értelmezni.
Valahol olvastam neten, hogy akár 30 napis látszódhat az IgM, de ja, jó lenne pontosabbat tudni, hogy akkor ez mit jelenthet így a 2x-ik napon (ha mindkettő elszíneződik).Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
daneel_hu
addikt
"Az ott nagyon halvány csík, mint írtam. Annak mennyire kell erősen látszodnia?"
Ez kb 4 hónappal a fertőzés után. IgM már nincs is. (mintha azért valami halovány lenne élőben - még megvan a cucc, nem dobtam ki )
Majd csinálok egyet a medve után is, hogy itt megnyugodjanak páran.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz lafaty80 #93156 üzenetére
"Én néha ezért is olvasom furcsán a médiát, amikor celebek kiírják 1 héttel a covid-juk bejelentése után, hogy már túl vannak rajta..."
Pedig vannak akik nagyon beszopták, volt valami sportoló lélegeztetőn is, de lejött róla.
Milák is nagyon rottyon volt, persze ahhoz képest most szépen szórja a rekordokat. -
Ringman
nagyúr
Elkezdődött a pedagógusok soron kívüli oltása, 215 ezren regisztráltak
A most szombatig zajló, első körös oltásra 78 ezer ember kapott behívót.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
válasz lacafaca #93155 üzenetére
egész nap kinn vagyok tee...nem vagyok barlanglakó
Jól van Laca! Termeljél is szorgalmasan, mert szükség lehet még minden szem zőccségre.
..de nem lopom a napot, mind te
Szigorúan véve éppen Te lopod a napot, mert a szervezeted beszívja és D vitamint csinál belőle, én meg ma max bagzani járok le a ház elé. Szóval a hagyma/tücsök felállás meg is van.
-
snecizero
senior tag
Negatív!
">Holnap mehet az oltás. Az asszonyt nem tudom rábeszélni!
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
perempe
addikt
válasz Ringman #93092 üzenetére
Én még láttam az István, a királyt október végén, László Boldizsár meglepően jó Torda volt. Andrew Staples (tenor) fellépése volt a csúcs a szezonban, kétszer láttam a BFZ-ral, meg itthon Concertgebouworkest stream... Julia Fischer is fellépett volna 20-án.
Julia Lezsnyeva fellépése is elmaradt. Pedig a barokk qrv*ra nem érdekel.A cikkből ennyit jegyeztem meg: "236 esetből kevesebb mint 10 igényelt kórházi ellátást".
* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
natë
nagyúr
Most akkor gyakorlatilag 3 vakcina maradt "játékban"? Pfizer, Moderna, Szputnyik?
(Többiek elvéreztek)
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Nálunk is beütött a Covid. Feleségem gyorstesztje pozitív lett (tegnap volt dokinál, hogy 1 hete enyhén köhög és kicsit gyengébbnek érzi magát). Doki elküldte sürgősséggel vérvételre és tüdőröntgenre, de azok után azt mondta minden OK. Mondtam neki, vegye ki a mai napot ne menjen be dolgozni (ki sem írták). Ma azért elugrottam a patikába és vettem egy gyorstesztet, hogy menjen vissza a dokihoz és kérje meg, hogy végezze el a tesztet. Na ez 3 perc után pozitív lett. Én is csináltattam egyet máshol, az enyém negatív. A két gyereknek és nekem nincs semmi tünetünk. (remélem nem is lesz).
Én 46, feleségem 37, gyerekek 11 és 8.
Favipiravírt nem ír a doki, mert szerinte komoly mellékhatásai vannak (Aszpirin Protect-et javasolt bevenni 1 tabletta/nap) és rákot is okozhat.
Én évek óta eszem a D- és C-vitaminokat egyéb más vitaminokkal együtt.
Reméljük ennyivel megússzuk.
Vigyázzatok magatokra!Több valamit, kevesebb semmit!!
-
nagyúr
Veszélyes vírusokat hozhatnak magukkal az Ázsiából Magyarországra érkező csípőszúnyogok
„Ezek a Kelet-Ázsiából származó csípőszúnyogfajok új elemek a magyar faunában. Egzotikus helyekről jönnek, egzotikus kórokozókat tudnak hordozni”
Fasza, nescafé-ként működő szunyoglárvák!
No Laca, ezek vidékre mennek, szóval így fecskézzél csak otthon.
(#93176) NavySeal
Mi topiklakók is reméljük, hogy megússzátok ti is ennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz ubyegon2 #93177 üzenetére
nem akarlak hergelni, de vérzéses lázat már fogtak szúnyogban idehaza. csak nem lett belőle járvány. ha lesz, akkor Aweriot is a pince mélyén fog fogvacogtatva remegni, mint a kocsonya, azt megígérem. talán még tom_tol is szokatlanul szótlan lesz, csZ meg igazi, valódi pánikot tol majd. laca meghal káposzta-túladagolásban.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
nagyúr
Nagy megnyugvás ez nekem, nem tudtam mi hiányzott.....vérzéses lázas szunnnyogok!
ha lesz, akkor Aweriot is a pince mélyén fog fogvacogtatva remegni, mint a kocsonya, azt megígérem. talán még tom_tol is szokatlanul szótlan lesz, csZ meg igazi, valódi pánikot tol majd. laca meghal káposzta-túladagolásban.
Ez a leírás enyhén szólva megröhögtetett! Jó, hogy egy ideje nem notebookkal az ölemben iszogatom a koffeint!
-
-
HÁZIGAZDA
bocs, de nem értek egyet. túlzásokba nyilván nem kell esni, mindkét vakcina jó... valamire. hogy pontosan mire, az most derül ki. az erősen úgy tűnik, hogy kevesebbre, mint más vakcinák, amiket amerikában gyártottak.
az AZ mellékhatásai amúgy számomra elfogadhatatlanok, ha az 5:130000-es arányt veszem alapul. a kínairól jövő hírek meg ne nyugtassanak már meg, két helyen oltottak vele a fejlettebb világban hamar, mindkét helyen már a harmadik shotról beszélnek, az egylövetű kínai meg már debüt előtt kétlövetű lett. bocs, de ez azt jelenti, hogy ezek szar termékek. mint a "kn95" maszkjuk. valamit véd. nem azt, amit a felirata ígér.
miért kérné bárki ép elmével a pfizer helyett? a kényszert (hogy mást nem kap) ne mondd, vegyük csak alapul a szabad választást.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
Ringman
nagyúr
jó, nyilván a modernát/pfizert választanám, de ki nem.
utána AZ, majd az orosz és utolsó helyen a kínai.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lacafaca
addikt
válasz Micsurin #93197 üzenetére
na legalább te felismerted mondjuk a "csak semmi buzulás" miatt raktam be, de ez a legnagyobb aranyköpése...és én be is építettem az életembe [link]
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest