Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #220797 üzenetére
Mutasd melyik PL csapat tudott pályára tenni erősebb kezdőt?
Mondjuk a mutatott kezdőből talán Akeéra ráfoghatod, hogy nem olyan akit mindenki akart. És tedd mellé a padot is. Mert nem volt mindig mindenki sérült. És a többi csapaton is nézd a padot. Ahogy említettem : "Más csapat egy A keretre is éveket spórol és nincs neki 2 belőle, ha valaki kiesik vagy formahanyatlás van akkor visszaesik"
-
Tibiajax
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #220792 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nem rémlik hogy a City akkora világklasszisokkal lett volna tele bármikor is. Guardiola összeszedte azokat a nevenincs embereket akik tudják csinálni az ő fociját. Ez a csapat nyerte a BL-t:
Ebben én De Bruyne-Silva-Rodri-Haalandon kívül nem látok olyan nagy fantáziát hogy bármelyik másik top csapatba beférnének.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
hdanesz
őstag
Szoboszlai Dominik a Real Madridhoz igazolhat a spanyol sajtó szerint
Háááát....nem tudom. Még ha igaz is lehetne....
Nem gondolom jó lépésnek. -
veterán
Szerintem játsszon minden csapat edző nélkül!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #220788 üzenetére
"Tegnapi Barca meccs a példa hogy nem kell erősebb keret a másikénál."
Eddig se nyert meg minden meccset pep, de eddig gyakorlatilag kivétel erősíti a szabályt esetektől eltekintve mindig erősebb kerettel állt fel. Ebben a szezonban ez most gyakorlatilag először fordul elő huzamosabb ideig, hogy nem játékosminőségből kellen nyerni, hanem saját kútfőből, de még így is egy mutatós kerettel. Ennyi van benne. Ne hasonlítgassuk már olyan esetekhez, hogy szökő évente egy valaki nyer a nagyobb/erősebb ellen. Más edzőknek azért ez nap mint nap szembejön, hogy a jobb keret ellen nyerni (erősebb keret, formahanyatlás, sérülés, eltiltás) kell és sokan vannak akik nyernek, nem indig természetesen. Leganes -nak több veresége van mint győzelme vagy döntetlenje. Nem azért nyert mert konstans jobb ,hanem ilyen napot fogott ki. Citykó nem azért vesztett mert ilyen napot fogott ki.És tovább ra is tartom, hogy ha most az az érv, hogy a játékos bénázása az ok akkor győzelemnél a játékos bravúr az ok vagy az ellenfél játékosának bénázása.
Eklatáns példa mikor kompaninak vísította a vonal mellől, hogy don't shoot don't shoot don't shoot ő ellőtte bebombázta és azzal a góllal lettek bajnokok.
-
veterán
válasz sherlock82 #220787 üzenetére
Ulreich... ő is, amikor lehetőséghez jutott, mit művelt?
Benzema gólja...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #220782 üzenetére
Tegnapi Barca meccs a példa hogy nem kell erősebb keret a másikénál. Meg hány ilyet láttunk már. De most hetek óta ilyen agyhalott egyéni hibák miatt kap ki a City, ezzel nem tud mit csinálni Guardiola se.
Ezen a meccsen nem lett volna több gól ha nincs a 11-es.Ez teljesen más mint mondjuk Ancelotti aki csakazértis Vazquest játszatja jobb védőnek pedig köze nincs hozzá és ott meg rajta mentek el a meccsek sorban. Neki csak simán fel kellett volna hozni egy védőt a B csapatból.
Madrid mostanra simán vezethetne 6-9 ponttal ami elég röhejes ahhoz képest ahogy indult a szezon.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #220769 üzenetére
Nekünk most megy a szekér, így nagy pofával ertèkelek másokat.
-
Creative997
őstag
válasz forceberg #220781 üzenetére
De megoldotta. Igaz hogy védő nem volt a közelében szóval ideje volt, de belotte. Bappe kihagyta volna.
Sőt, az első goljat sem rúgta fölé/mellé. 2 méterről. Képes rá csaxolok. Kicsit több tiszteletet nekiProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #220758 üzenetére
"Igazából nem Guardiola hibája hogy ilyen retardált játékosokkal kéne csapatot csinálni"
De ugye mikor a játékosai oldják meg a szituációt vagy az ellenfél játékosai vétenek ilyen hibát akkor a kopasz a fenomén Nem a játékos vagy a hibázó ellenfél miatt nyernek.Van gyakorlatig két A kerete és most legelőször az évek alatt a sérülés és a formahanyatlás miatt nem tud játékosminőségben felrakni olyan csapatot aki posztonként is erősebb minőséget képvisel mint az ellenfél és egyből ő nem hibás semmiért
Más csapat egy A keretre is éveket spórol és nincs neki 2 belőle, ha valaki kiesik vagy formahanyatlás van akkor visszaesik, de pepike lesz a zseni jaja
-
veterán
válasz Creative997 #220780 üzenetére
Torres ott is milyen xrul vette át a labdát, te jó ég, volt egy felvétel, amin látszott, hogy Inígó már fogta a fejét...
-
Creative997
őstag
válasz Napfénysüti #220772 üzenetére
En benne vagyok egy sörben. Vagy kettőben. Csak ki kell jönnöd érte hollandba már ha nyersz.
Wish Torres szezononkent 1x alkot, ezt most lőtte el. Ennyi történt bvb meccsen
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
veterán
válasz sherlock82 #220778 üzenetére
Épp ma olvastam, hogy Nübel esetében nem biztosak az alkalmasságában...
26-ban jár le a kölcsönszerződése.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xart sem érnek ezek a statok...Ebben pár helyzet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz forceberg #220768 üzenetére
Nübelre gondoltam.
Előbb utóbb bekell vetni nincs mese.
Ter Stegen mindig sérült akár milyen világ verseny van.
A Frankfurt kapusa sok meccsel azért nem rendelkezik a válogatottban. ( Trapp )Szóval idő kérdése és azt gondolom ő lesz a N.1.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
veterán
A bunkert a legnehezebb feltörni.
Ha lassú/pontatlan a passzjáték, mindig odaérnek, nem lesznek jó betörési pontok.
Az 5 csere meg sok, mert a védekező csapatnál ki lehet sakkozni, hogy mely játékosoknak kell csak 50-60 percet bírniuk, jön a helyükre a másik robotoló.IreN!CuS , a kép is kell hozzá:
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Szerintem az lesz a bajnok aki az utolsó forduló után a tabella első helyén áll - zombori taktikus sándor
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Cs1csó
félisten
A Real-Barca-Atleti közül lesz az egyik a bajnok, (Nostradamus)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Creative997 #220687 üzenetére
Na, fogadunk egy sörben hogy nem a Barca lesz a bajnok?
A másik kérdésedre a válasz, lehet az új edző bónusz miatt teljesített felül a csapat az elején csak az egy hónapja elmúlt.
Bár azt nem értem hogy egy jó Dortmundot megvernek egy bunkerező Leganessel meg nem bírnak el...Més que un club!
-
Creative997
őstag
Tom Bischof. Nekem ez a srác bejon, jobban el tudnám képzelni az új Kroosnak mint Wirtzet. Realban, nem Muntyenben.
Elég jól olvassa a játékot, remekül passzol, szerel, és még cselezni is tud, sőt ahogy nekifut a szabadnak is tiszta Kroos. Persze még csak 17 éves. Akár mehet is a Muntyenbe aztán ha ott bevalik, ingyen elhozzukProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #220769 üzenetére
fel kell kérni Musk-ot szponzornak, jól mutatna a mezen (is) egy nagy X felirat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz grizlisandor #220746 üzenetére
Ez most ütött. Köszi.
-
veterán
válasz sherlock82 #220764 üzenetére
Peretz van most ott, meg Nübel évek óta kölcsönben. Csak Nübel így sosem kap lehetőséget a bajoroknál, hogy megmutathassa, hogy mennyire is jó a rendszerben.
-
grizlisandor
veterán
Russell Martin is kirakva, akitől mikor együtt dolgoztak a Kóklerrel azt nyilatkozta, hogy sokat tanult tőle.
Ezt a Sotont ki fogja elvállalni?És Lopótök még mindig játékban.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #220765 üzenetére
Haaland mellé fel kell tenni a csajt, majd segít neki itt is betalálni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Meccs előtti nyilatkozatban mondta a Kókler, hogy több játékosa nincs 100%-os egèszsègben/formában, de nincs kit berakni így muszáj játszani.
Ez ugye annak is a hozadéka, hogy a Kókler ragaszkodik a 16-17 játékokhoz, akikkel össze tudja rakni azt a csapatot, ami a taktikához kell, rendre végig játszanak minden meccset. Jön pár sérült és nem tud olyan minőséget kiállítani, Bodrira, Haalandra nincs alternatíva. Bodri hiánya pár idény alatt kiderült már, de nem foglalkozott a problémával, Haalandember meg megint -1 ember volt, de nincs kit becserèlni helyette, mert Alvarez meg játéklehetőséget akart, így beváltották fontra, de nem hoztak arra a posztra sem játékost. -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #220752 üzenetére
...az egy külön vizsgafeladat Slotnak eddig nagyon finoman menedzseli az erőbeosztást... nem uszítja rá a csapatot első perctől az ellenre, mint ahogy Klopp tette... ha már megvan az előny, nem kell még jobban felpörögni és megpróbálni még rúgni 2-3-4-et, inkább lassítani kell a játékot, pihenni, de ha alkalom adódik, azonnal váltani és élni a lehetőséggel... teljesen más megy, mint Klopp alatt, de ennek akár olyan előnye is lehet, hogy nem esünk bele karácsony körül a megszokott 2hónapos gödörbe
-
veterán
Mia San Mia · Manuel Neuert a jövőjéről kérdezték a mai szurkolói klublátogatáson: „Azt hiszem, mindkét fél boldog lenne, ha együtt folytathatnánk. De nem kell sietni. Először is fittnek kell maradnom”
Hátha idén is rajta megy el a BL... Ketten Müllerrel valami 20-20-at keresnek, nem csodálom, hogy maradni akarnak, már a felét nem éri egyikük sem...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Tedd hozzá, hogy labdát is ő adta el előtte... Írtam korábban, hogy ezeket az embereket mégis hogy nézték ki maguknak? Ott van Dokkumunkás is, lassan másfél év után épphogy kezdi kapizsgálni, hogy mit is kéne játszani.
Szokd meg, hogy a fórumokon néhány kivételtől eltekintve eredményt értékelnek, nem játékot. Ez ilyen, az, hogy Hóland is minden meccsen kihagyja az első két helyzetét, nem mindig lesz harmadik.
-
sherlock82
senior tag
válasz grizlisandor #220728 üzenetére
Igen, végre beindul a csapat! Legalábbis bízom benne.
Csütörtök este liga kupa meccs a spurs ellen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
paatrick
őstag
válasz qsscanner #220757 üzenetére
Igazából nem Guardiola hibája hogy ilyen retardált játékosokkal kéne csapatot csinálni azt a senkiházit aki a 11-est összehozta egy ideig a kezdő közelébe nem engedném. Sehol nem volt gólhelyzetben a MU játékos erre ez odarongyol és oldalról belerúg a játékos jobb lábába mikor a labda a bal lába mellett volt mi volt a terv?
1-0-nál 87. percben. Sose értettem ilyenkor a focistákat, mi értelme felrúgni a csatárt, előtte a kapus, 3 védő, mennyi esély volt a gólra? 30%? Tizenegyesből meg 95%?
Most sorozatban jönnek az ilyen egyéni hibák ami eddig nem volt. Ezzel Guardiola se tud mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
qsscanner
csendes tag
Jöttem a kóklergecis képért, erre sehol semmi...Rég csalódtam ekkorát
-
veterán
válasz grizlisandor #220753 üzenetére
Ez a flikkball elég hamar leeresztett, ennyit a csavi féle tiki-kaka v1.0 is hozott.
Na majd tavasszal!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #220744 üzenetére
Hatalmas Leganes!
-
DeathAdder
veterán
válasz Creative997 #220751 üzenetére
esélytelen, tavasszal idegenbeli rangadócunami, a térdén fog mindenki járni aki nem a kórházban lesz
-
Creative997
őstag
válasz DeathAdder #220750 üzenetére
Es mi a baj a mostani vilagvero pulival? Nem megy a tavasz?
Bár 2021-22 is így indult (reménytelenül) és kutyaveressel végződött végül.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
lehet készülni az újabb madrid bl győzelemre
barsza, bályern inkonzisztens, a sziti sehol, az arsenal szögletekből 100ból egyszer sem veri meg a makkirályokat, talán talán az inter, de ott meg vékony a keret...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Creative997 #220747 üzenetére
Amúgy ja, a végén a nevető harmadik ATMA fut be.
Én se tudom mi a fene van, ma mondjuk simán nyerni kéne de be vannak oltva gól ellen. Mondtam hogy szerintem nem lesz idén bajnok a Barca.Més que un club!
-
grizlisandor
veterán
válasz mephi666 #220737 üzenetére
Nem olyan egyszerű a szitu, Premierpro/trinyóban is pont erről beszéltek, hogy a szögletek és szögletek és pontrúgások hogy alakítják a PL-t.
Ott vannak az Ágyúsok, akik maxra járatják támadásokban a rögzített helyzetekből a beadásokat.
A másik példa a MU, hogy aki majdnem minden második góljukat az előbb említett esetből kapják, pedig ott Lizandrón kívül minden CB 1,90+. -
Creative997
őstag
válasz Napfénysüti #220745 üzenetére
Még a végén odaadjuk a ticonak a címet
Amúgy nem értem mi történt.. olyan erősen kezdtetek, aztán a semmiből jönnek a botlasok alulertekelt csapatok ellen
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #220738 üzenetére
Mindenki azt várta, hogy jön Motta és bajnokcsapatot csinál az Allegriball után.
Persze szép és jó elmondva, hogy veretlenek 16 bajnoki után, de a 6W-10D-0L már inkább siralmas. Idő kell neki, mert azért a Tésztaszósz után az Öreg hölgy nagy váltás.
De ő stabilan hozza azt, amit tud:
Tavaly: 7W-7D-2L 20:12 28pont
Idén: 6W-10D-0L 26:12 28pont -
Napfénysüti
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Bő 20 perc és hatalmas Leganes?!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz grizlisandor #220741 üzenetére
Bal oldalt a gyengébbik Manchesteri csapat játékosa, a jobb oldalon az edző aki már mindent megnyert 2x. (legalább)
-
grizlisandor
veterán
Lefújás után elszabadultak az indulatok, Cucunak durrant a második sárga, így piros lett belőle; úgy néz ki sokba kerül, ha ő gólt szerez.
A lényeg a lényeg, 3 pont a zsákban, a Pool 2 pontra, de ők egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.
---
Szevasz te Kókler! -
grizlisandor
veterán
Gumo végigrohan a pályán meg a védelmünkön és gólt szerez.
-
grizlisandor
veterán
Felment a vérnyomásom annyi mindent hagytunk ki, jöttek a Darázs helyzetek, felső lècről nem befelé, hanem kifelé pattan. Majd jön Jackson5 és megcsinálja az 1-1 helyzetét és a rövidbe berúgta.
Marcsa beküldhetnèl pár ifit, biztosan örülnének a bemutatkozásnak...
-
venember83
nagyúr
válasz grizlisandor #220689 üzenetére
Motta és Vlaho kapcsán is nagy az elégedetlenség, a keddi meccs előtt a mester nem is tart sajtótájékoztatót. Ettől biztos, hogy könnyebb lesz a srácoknak a meccsre koncentrálni, s mindent beleadni. Egy olyan sorozatban, amivel most egyáltalán nem kellene foglalkozni. A legkevésbé sem.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #220736 üzenetére
...ja, de nekem vicces amikor az ilyen 175-178cm magas Jota-k meg Cucurella-k fejelgetik a gólokat a pl-ben, ami tele van 2méteres lóbaszó cb-kkel ...190centi atletikus Gakpo-nál érthető, hogy képes lefejelni bárkit, de a törpe hadosztályt nem tudják levédekezni? (oké, 177 vagyok én is és nem törpe ez a magasság, csak a 2méteres védőkhöz képest 1fej difi)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Cucunak is addig lesz ekkora lobonc a fején, míg egyszer nem lóg lesre a hajkorona és nem veszik el emiatt 1 gólját
...most esett le, kire emlékeztetett mindig ez a gif [link]
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
HATTTTTALMAS JUNÁJTID!!!44
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #220729 üzenetére
...jön nekik még egy Villa, everton, Leicester sor idénre remélem 3 betli van még Pepe tarsolyában...
...mi a csöcs van a Roma-val? már a Como is cumiztatta őket 2vel a véghajrában?
...ui: cselszki kezd nagyon feljönni, ezért így vasárnap este "hajrá Brentford"
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Rasmus Højlund takes a dig at Walker!
“Manchester is red
Violets are blue
What a brilliant performance
But the Oscar goes to…”.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
addikt
Tiszta szégeny, hogy az egyetlen örömöm ebben a szezonban a city szétesése.
Go Gunners!
-
grizlisandor
veterán
Diallót én is eddig is csíptem, na most rászolgált a szimpátiámra.
~60 percben lehoztam volna, mert kikaparta a gesztenyét rendre, de a befejezés nem ment neki, a végén meg ő lett a HERO!Ezek után nekünk nyerni kell, ha már a riválisok botladoznak.
Maresca feltöltötte a kispadot a hétközi meccsen jól teljesítő játékosokkal! -
Datsyuk
aktív tag
Stay humble eh......
-
mephi666
nagyúr
...loading kóklergeci?
-
cyberkind
félisten
A Manu most elintézi, hogy jövőre a Cickó megvegye még a Yamal-kát is.
-
Jhonny06
veterán
Bármennyire is fáj ezt leírni, szerintem a City-nek vége erre a szezonra.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #220716 üzenetére
-
veterán
Olyan most ez a Szityó, mintha Tukó lenne az edzőjük...
Az igazolások meg... látható, ez a wishes Lothar Matheus...
Szardiol meg a saját gólvonalán átsétál a labdán.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #220710 üzenetére
Hátrányban csak 8-ast játszik a Bráner, meg rossz ezt kimondani, de Mount nélkül valahogy jobban működik ez a középpálya.
-
Tibiajax
nagyúr
walker hogy eljátszotta, h megfejelték.. istenem.. szegénynek, tán még a tarkóját is kifejelték
-
Cs1csó
félisten
Hajrá Manchester!
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #220709 üzenetére
Nagyon nem kell érteni a bundáshoz, ha azt mondod, h bajnok lesz a bőrgatyás brigád jóeséllyel szakértő leszel hosszú távon
-
grizlisandor
veterán
Ámor foci, Brúnó 6-ost játszik.
Mount 8-ast 20 percet bírt, így jött Mainoo, posztra. -
atee_13
őstag
DeathAdder Kép bekészítve?
-
IreN!CuS
őstag
Ha már nyertek a jányok remélem az olaj tovább ég, este egy Barca szamba és akkor szép napunk volt
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
sherlock82
senior tag
válasz hobizoli #220704 üzenetére
Nagyon szép teljesítmény, gratulálok a lányoknak!
Akkor jöhetnek állandó fotelszakértőink,akik majd elmondják,hogy könnyű ág,meg Golovin,meg amúgy is **** minden és mit hogy kéne,illetve nem kéne.
Az a Lukács gól a végén nem volt semmi!Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
hobizoli
nagyúr
azert emlitsuk meg, hogy a noi EB bronz beficcent kezilabdaban
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #220702 üzenetére
kipukkant a sirály....
----
tökömért rakják későbbre, az angol meccseket.. -
DeathAdder
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest