Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #219199 üzenetére
Conor Bradley év elején gólt rúgott a cselszki elleni 4-1-el végződő meccsen, majd pár napra rá meghalt az apja Klopp adott neki annyi időt, amennyire szüksége volt, de 2 hétre rá már újra játszott... mindenki másképp dolgozza fel ezeket a tragédiákat, de nem ez a normális, ha egy ilyen esemény után kukába dobja az ember a karrierjét...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #219196 üzenetére
írják, hogy azért jutott oda, ahova mert elszakadt otthonról (a favellákból, bulizós-lehúzós haveroktól meg rokonoktól), európában teljesen idegen volt neki a légkör, magányos volt és magába zuhant... én ezt úgy gondolom, hogy volt egy lehetősége, hogy felhagyjon az önpusztító életmóddal és kikerüljön ebből az ördögi körből... de neki jobban feküdt a lazsálás, bulizás, piálás brazilok között sok a hozzá hasonló... Neymar is 1 év után visszatért, majd rásérült, mert jön a karácsony? utána visszatér pár hétre és jön a húga szülinapja, majd egy újabb sérülés?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #219192 üzenetére
Bízok benne, hogy le tudja nyugtatni a kedélyeket meg egy kis eredményt felmutatni. Mikor èvközben átvette a Romát, akkor mindig jól nézett ki.
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #219194 üzenetére
...egyszerűbb lenne hagyni a kifogásokat és beismerni, hogy alkoholista évtizedek óta... aztán vagy beletörődik, hogy így tolja élete végéig, vagy tesz ellene... mindenesetre kár minden hozzá hasonló elpocsékolt tehetségért
-
Soulfly842
addikt
Kifogása az mindig volt, hogy miért igyon..
-
venember83
nagyúr
-
Richard!
addikt
Ansu Fatalicska 1 hónap out, mert rászállt egy címeres poloska a jobb combjára 🐧
Ma kezdődik életed háralévő része
-
atee_13
őstag
válasz Phoen|x #219183 üzenetére
1 napot voltunk a cigányparton (fekete homokos tengerpart) szerintem az is egy tök jó extra. Szállás-metro-vonat kb 1,5 óra teljesen vállalható az utazás is.
De amúgy kegyetlen mennyi a látnivaló. Reggel keltünk a kaja miatt este 10 körül érkeztünk vissza, de tényleg szinte csak a kötelezők fértek bele, ahogy mentünk egyik helyszínről a másikra akkor lehetett látni ilyen tipikus olaszos kisutcákat macskaköves erkélyes virágos helyeket, ha legközelebb megyünk elengedjük a térképet és csak kóborolunk a belvárosban.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #219185 üzenetére
5éves tervben van: régi ismerős kiköltözött belfastba és nem is tervez még pár évtizedig visszatérni... csak oda saját kocsival necces lenne menni, viszont repülő belfastig, ott autóbérlés, majd le dublin, onnan holyhead komppal át a másik szigetre, wrexham, liverpool és felfelé skótföldre... egy nagy kört fent is leírva komppal vissza belfastba... ez az egész még tervezésre szorul, de angoloknál liverpoolon kívül sok más nem hoz lázba (max stonehenge, de az lefelé lenne egy jókora kitérő) ...skótoknál+íreknél tervezünk főleg keringeni, random helyeken szállást foglalva
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #219183 üzenetére
Grado-ban nekünk tetszik a tenger: nekem főleg az aktív élővilág miatt... átmentünk horvátokhoz is egy napra, de ott hiába sokkal tisztább a víz (amiatt, hogy nem kavarodik fel benne könnyen a homok, hanem aprókavicsos és le van ülepedve), nekem az túl steril... tetszik a sok tarisznyarák, remeterák, kagylók, halak miatt, amik egészen kimerészkednek a partig...
elindítom vissza a témát foci irányba, amiből most épp pangás van... darts-ot néztem tegnap este, ahol feltűnt Jamie Carragher kolleganője a sky sports-tól: Polly James...
...hogy ne csak dazn-os nők jöjjenek:
-
pekoka
tag
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #219180 üzenetére
idén vonatoztunk jót: egész napos programnak átmentünk Gardaland-ba, hogy lásson fiunk rendes vidámparkot... ha már itthon a pestit legyalulták és nincs normálisabb...
Grado->Cervignano del Friuli kocsival (reggel 5kor), majd vonattal Venezia Mestre -> Venezia Porta Nuova, onnan meg busszal Garda... 10:00-s nyitásra értünk oda... 5 óra alatt bejártunk mindent, amit szerettünk volna, felültünk egy csomó dologra (kivéve a hányatós velociraptor-ra meg hasonlókra), délután meg kis eltévedéssel ugyanezen az útvonalon vissza... este 10re értünk a szállásra ...csak lassabb vonatokkal mentünk, amik 130-150-nél többel nem mentek... az eltévedésben az a poén, hogy Garda-ban az állomásnál elnéztem a leszállást és levitt a busz a következő településig: Salionze... innen busz nem vitt volna vissza, ezért helyi pékségbe besétáltunk segítséget kérni: 60 körüli tulaj ott tett-vett-énekelt, szólt a zene, mint az olasz filmekben ...kellett pár perc, hogy észre vegyen és szerencsére tudott annyit angolul, hogy el tudtam neki mondani a problémánkat és taxit is hívott a kedvünkért, ami visszavitt az állomásra ...be is vásároltunk nála hálából rendesen... irgalmatlanul jó cuccokat készített: ilyen vastag pizzatészta, belesütve paradicsom, oliva... az egész jól megkelesztve 5*
jövő nyárra ezt a helyet néztem ki Udine fölött, ami Grado-tól kocsival kb 1 óra 1 napos programnak tökéletes
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mephi666 #219177 üzenetére
FrecciaRossa nem megy arra? Az lehet gyorsabb lenne, mi annó Milánó és Firenze között mentünk vele, nagy élmény hogy 300-zal suhan.
Mondjuk a jegyár az elég borsos az tény.
Olaszországot én is szeretem, igaz én is csak az északi részén voltam többször de gyönyörű tájak vannak arra.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #219178 üzenetére
...mi július elejére tervezzük mindig a nyaralást, akkor meg nyaralnak a focisták is... Udine van legközelebb, aminek középszerű csapata van... akár meg is néznénk őket, milyen hangulat van náluk, csak nem meccselnek olyankor Velencében voltunk 1.5 éve egy napra: az is jókora futás volt, de csak a városban kóboroltunk... szép-szép, de igazi turistagettó...
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #219177 üzenetére
"Róma kicsit messze van: vonattal lenne vagy 5-6 óra " Repcsi a megoldás 1óra 40 perc.
" ha 1 napon belül meg akarnánk járni, futás lenne 5-6 órán át" Egy hetet voltunk, de így is csak a főbb nevezetességeket tudtuk megnézni. Az, hogy csak kóborolj kicsit és felfedezd a várost az már nem fért bele. Persze kérdés ki mit mennyire akar megnézni. Én is és az asszony is szereti a római, görög kultúrát, mitológiát ezért nekünk hatalmas élmény volt.
Aug végén szept elején voltunk mikor a farkasok juvéval játszottak idegenben így meccsen nem voltam, de ha úgy adta volna ki oda is elmentem volna.
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #219166 üzenetére
...nálunk nem nagyon kéne asszonynak győzködnie, hogy menjünk oda egy jól fizető munka miatt szeretjük olaszországot... mondjuk egyelőre csak északra lőttünk nyaralásokon: már 2x is Grado-ba mentünk 1-1 hétre, de már tervezzük, hogy jövőre is pont ugyanoda kellene, csak most Udine felé/fölé indulni 1-1 napra, mert arra is vannak kurvaszép dolgok... Róma kicsit messze van: vonattal lenne vagy 5-6 óra az út és ha 1 napon belül meg akarnánk járni, futás lenne 5-6 órán át, hogy a látnivalók apró töredékét megnézhessük...
Klopp hagyatéka a 'poolnál szerintem még évek múlva is kamatozni fog, annyira sokat tett az utánpótlásnevelésért... komolyan nem kívánom, hogy EtH ott kössön ki és vigye magával a bohócalakulatot... ganajtóni is jó helyen van ott mencseszterben
...jobban belegondolva nem tudok most a Roma-hoz igazán nagy karaktert kapcsolni a fejemben a jelenlegi keretből és egy ilyen vezér is hiányzik... oké: ott van Pellegrini, de ő azért nem De Rossi / Totti... az Internél Dimarco-t tudom így azonosítani a csapattal mondjuk ezt totál semleges kívülállóként látom, lehet a csapat szurkolói máshogy látják...
-
Ringman
nagyúr
Initial tests made with Colombia staff show that Juventus centre back Juan Cabal has torn his ACL.
van már vmi számláló? ideje lenne, kurva sok a sérülésEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
-
BenHans
addikt
válasz grizlisandor #219168 üzenetére
na ez most nekem új volt, köszi az infót
Grande Torino nem hiszem hogy lesz még egy, de grande ranzitklub tehetséggondozó még lehet, és akkor stabilan ott lehetnek a nagyobb klubok nyakán a nemzetközi helyekért.EtH témához: Antonyt ide ne merje hozni! Legfeljebb ha ilyen rászalagozott repiként adják valami értelmes sráchoz.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
grizlisandor
veterán
válasz mephi666 #219165 üzenetére
Kár, hogy a Torinóba fektet az RB.
---
#219166 BenHans:
Ha közöttük kell választani, akkor Roberto.
Vincenzo maradjon csak a török válogatottnál, nem való neki a klubfoci.
Erik max nyáron, ha akciósan adják mellé az ex-Ajax-United gárdát, akkor érdemes lehet vele egy próba. -
BenHans
addikt
válasz grizlisandor #219164 üzenetére
Elvileg Montella és Mancini a fő kiszemeltek, de Friedkinéknek tetszik EtH profilja.
Olaszok menni Ámeriká jó cucc. Fordítva nem annyira. A texasi szakértse a lovakat, a focit csak üzletileg szagolgassa és a szakmai munkát bízza egy helyire akinek van kötődése.mephi666: úgy úgy úgy, ahogy zsákfos mondaná
Esküszöm jobban járnánk ha téged kérnének fel általános igazgatónak, külső szemmel is egész jól objektíven szoktál gondolkodni a csapatról.szerk. Ismét egy olyan edző kéne ide aki azon felül hogy jól méri fel vagy inkább alulbecsüli a keret minőségét, hitet ad ezeknek a nyomorultaknak... ...és igen, aki behisztizik takarodjon innen.
A példa ott van, Stephan El Shaarawy, akinek minden érintése parádé technikában, és minden edző alatt csendben tűrt, amikor lehetősége volt meg hajtott és a szíve a pályán volt, mert szereti a klubot és nagy szavak nélkül is kapcsolódik a táborhoz.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #219164 üzenetére
...mondom én: ha lenne eszük, ráküldenék a fél várost Klopp nejére, hogy csábítsák oda... elsősorban azért, hogy az ura karolja fel a csapatukat szerintem meg lehetne győzni az esős-taknyos liverpooli élet után arról, milyen jó lenne a mediterrán éghajlat...
-
grizlisandor
veterán
EtH Rómában? Hány edzőt akarnak ez elfogyasztani egy szezon alatt?
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #219159 üzenetére
Nem egy elrugaszkodott szerződés, én szívesen látnám nálunk, Jackson mellé/helyetteseként. Ha igazak a pletykák Nkunku távozna, mert nincs klasszikus posztja a Marcskafociban, meg kevesli a játékidőt, tény, hogy a kupában jól tolja. Mondjuk a tavalyi szezon kihagyása után nem csodálom, hogy nem akarják terhelni, meg ugye van egy pár támadó felfogású játékosunk.
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #219160 üzenetére
szerintem az volt a baj, hogy a görög csapatánál kyriakos grizly volt a személyi edzője, az étrendet meg lukakuval közösen állították össze.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #219159 üzenetére
Ádám Martinról is lesz ilyen klip majd, egyszer?....
-
venember83
nagyúr
Schira szerint Jonathan David nem akarja meghosszabbítani szerződését a Lille-nél, és kész a szezon végén szabadon igazolható játékosként elhagyni a LOSC-t. A csatár 5 éves szerződést szeretne, évi 6 millió eurós fizetéssel és 10 millió eurós aláírási bónusszal. A Lille-nél jelenleg évi 2 millió eurót keres.
Szabadon igazolható? Szabadon... Inkább részletre. Van a 10 millió eurós előleg/önrész, aztán a többi meg megy havi bontásban. Maximum, ha sikerül jó pénzért értékesíteni Vlahót, amúgy mehet az Interbe részemről, miután kisebb vagyonért értékesítette a mindenható Beppe Lautarót. Nem mintha bármelyik olasz klub vezetőjét érdekelné az én véleményem. Na mindegy.
Tibcsi: Ádám Martin kapcsán micsoda pofátlanság Ronaldót linkelni? Ez kimeríti az esztétikai/pszichikai les fogalmát. A moderátorok helyében törölném a kommented. Miután könnyezve megnéztem a tízperces klipet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #219143 üzenetére
Ádám azt mondta, a héten pihenőt tart, aztán elkezd azon dolgozni, hogy fizikailag és mentálisan is a legjobb formájában tehesse meg a következő lépést karrierjében. Újra bizonyítani akar mindenkinek, de leginkább saját magának.
A focista menedzsere, Papp Gábor egy példával írta le Ádám görögországi időszakát. A csatár 506 percet játszott, ezalatt körülbelül 30 pontrúgás jött a tizenhatos területére, azonban Ádámnak még csak helyzete sem volt.
ha valakinek nem jönne le elsőre: 506 perc a pályán - csatárként. és 1db helyzete sem volt......hát nem lehet mindenki Ronaldo nahhh. ne legyünk már telhetetlenek, zmeg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #219153 üzenetére
semmi sörmeccs.. ez egy háború lesz!
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #219137 üzenetére
...de azért vicces, hogy lement a Villa elleni meccs (amin szintén volt 1-2 érdekes ítélet... főleg hogy kopaszgecit berakták bónuszba a varszobába), city szezonja úszni látszik erre bedobják ezt a férget is a pöcegödörbe, ha már ennek az évnek már úgyis lőttek... azt kell mutatni kifelé, hogy az egész rendszer tökéletesen működik nem mondom, hogy hol szoktam hasonlókat látni
#219150: viccen kívül, szomorú voltam miután fixre nem sikerült Krisztofert leigazolni, de ha Ádám Martin jönne, kurvára örülnék és gyorsan el tudnám felejteni legalább lenne értelme középre ívelgetni a labdákat, mert kedvenc vaddisznónkról a keményebb védők is lepattannak
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz grizlisandor #219154 üzenetére
A Rennes mar kinevezte Jorge Sampaolit, igy oket le lehet huzni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
grizlisandor
veterán
RvN már nem tagja a MU keretének, Ámor hozza a stábját. RvN-t most kellene valami kispadra leültetni valami középcsapatnál. CP, Wolves, WHU, Roma, Rennais, esetleg Valencia.
-
Cs1csó
félisten
válasz Peterhappy #219141 üzenetére
De akkor kell a Pool-nak is valaki nem?
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #219149 üzenetére
max a riválisok gyengesége miatt dicsőülne meg, ez nem egy bajnokcsapat, a tavalyi arsenal-szitihez képest fasorba sem vagyunk. klopp pont rosszkor lépett le
ti is elbasztátok, itt lett volna az esély a szitit megfogni, most egy könnyű sorozat jön, azt muszáj lesz hibátlanul lepörgetni, mert ha utána is ilyen 5 - 9 pont hátrány maradna két csapat mögött azt nem hiszem hogy onnan vissza lehet már hozni, egy csapaton még csak csak, de kettőn sokkal nehezebb...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #219148 üzenetére
Amugy sztem hazaigazol valahova. Paks, esetleg a Kecso. De egy Diosgyor sem lepne meg tulzottan.Memphi:
Egy jo kis varacskos diszno?
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Korábban titeket szopattak szarrá, az utóbbi időkben meg minket. Véletlen lenne?
Lehet megint elővesznek titeket is (mégjobban).Am meg is érdemelnétek mindenféle szempontból a bajnokságot, mert példaértékű az egész klub Klopp óta, de az azért baszná a csőröm ha ez a kopasz fasz az első évében megdicsőülne, mert az ellenfelek épp egyszerre mentek szarrá.
Nekünk meg ébredni kell már tényleg, mert a Chelsea se az már, mint a közelmúltban.
Go Gunners!
-
Peterhappy
őstag
-
BenHans
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #219145 üzenetére
En sztem is. Mint Dardainal a Herthanal, amikor az up csapatoknal tenykedett, de kellett az "A" csapathoz, es felugrott arra az X idore.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #219144 üzenetére
szerintem benne van az utánpótlás-csapatra vonatkozó szerződésben, hogy "felhívhatják", meg amúgy is lehetőség, megtisztelő, stb.
ingyen is elvállalná vsz.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
LyonnaisFan1
őstag
-
vond
MODERÁTOR
[link] Ruud van Nistelrooy búcsúja négy meccs (3GY, 1D, 11-3GK) után. Várd meg a végén az öreg fószert! Erről szól igazándiból ez az egész, jöhetnek a fociban (sportban) mindenféle csalások, meg korrupt vezetők.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #219127 üzenetére
-
atee_13
őstag
nem keresek most vissza, de szerintem ezekért anyáztam is, hogy ... hogy a f@szba ...
#219138DeathAdder
Mintha úgy rémlen, hogy BR kezdte, hogy karácsonykor (vagy újév vagy ilyesmikor) tabella vezető nem húzta be a végén, azelőtt természetesen mindig. Párszor ilyen tájt vezettük és a végén nem lett meg természetesen. Azóta már nem foglalkozok ilyen mendemonda statokkal mióta mindent meg tudunk dönteni -
atee_13
őstag
Párszor már beszoptuk az ilyet, hogy nem a végén vezettük a tabellát
-
Creative997
őstag
válasz Napfénysüti #219098 üzenetére
Nem neked szántam
Amúgy az hogy 3 kezdő védőnek van hosszú távú sérülése, az elég érzékeny veszteség. Bár a probléma szerintem nem ez, hanem hogy a szipi-szupi támadó szekció nem tud együtt működni és kibalanszirozni a hátsó problémát (classicon is 0-0-nal mindent is kihagytunk, pedig ha ott az a néhány ziccer bemegy, egészen más meccs lett volna és nem ez az alazas)
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #219133 üzenetére
b@szhatjuk visszamenőleg pontot nem adják vissza
pepi ázsióját sem veszik vissza -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #219131 üzenetére
LAligába leigazolja a margit, hogy ne csak a BL-ben legyen kirobbanó a sikerszéria
-
grizlisandor
veterán
A Manchester City egyetlen meccset sem nyert Erik Ten Hag kirúgása óta!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #219128 üzenetére
Nagy segítség ez a liverpooli családoknak ...
-
DeathAdder
veterán
Coote felfüggesztve, amúgy nem hasonlít rá?
PGMOL statement - David Coote has been suspended with immediate effect pending a full investigation. PGMOL will be making no further comment until that process is complete.
Told PGMOL are aware of a video circulating apparently showing David Coote disrespecting Jurgen Klopp and Liverpool.
David Coote was on VAR when: Man Utd's goal v LFC at Old Trafford wasn't overturned after a foul on Origi. Pickford didn't get sent off for his foul on VVD. Odegaard got away with handball at Anfield.
Recorded footage of David Coote calling Liverpool “sh*t” and Jurgen Klopp a “c*nt”
-
Tibiajax
nagyúr
krva válogatott szünet.. francnak kell
viszont, szombaton
na mi lesz?
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #219122 üzenetére
Az akadémiai játékosok csak egy kis pénzcsinálónak van használva, de ha van is egy nagyobb tehetség, akkor annak is ACL a vége, ahogy történt ez a nyáron is a 16 éves védőnkkel.
Nem tudom, hogy a stadion miatt, vagy mert csak így tud a klub a jelenkori állapotokkal versenyezni, de nyilvánvaló volt, hogy ez így kevés lesz, ha mindenki bevethető volna is kevés lenne az ilyen 50-60-70 meccses idényekre, nem beszélve arról, hogy a terv Rüdi pihentetése volt idénre, mivel neki is volt ACL, erre fel minden meccsen kezd, és végigtolja az egészet, nagyon pengeélen van a csapat idén, ami Alaba visszatérésével egy kicsit jobb lehet.
-
Cs1csó
félisten
válasz grizlisandor #219093 üzenetére
VvD-t szerintem sem engedik, TAA "számomra" nem a legmeggyőzőbb, de tény, hogy a posztján nem hemzsegnek a lehetőségek, így azért más a fekvése.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #219112 üzenetére
"klasszisoknak"..
milyen klasszisoknak??....mephi666 kérdés mennyire feküdne neki a pl
semennyire sem nemmíssz el![ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #219116 üzenetére
dimarconál az a fő probléma (idén már kevésbé), hogy ~70. percben kifullad, a nagyobb intenzitású besztlígben ez nem tudom mennyire lenne probléma.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #219113 üzenetére
Rotálhatsz ahogy akarsz pad nélkül, jelenleg még a sima cserék is kivitelezhetetlennek tűnnek, nemhogy ezt minőségbeli változókkal hozzuk le, ez nem a Besztlíg meg a Cickó.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #219115 üzenetére
...de ő izomdigó ...amolyan Robertóson nem tudom láttad-e már, de engem meggyőzött
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #219114 üzenetére
komolyan mégtöbb dígót akarsz?
amúgy trentnek eléggé klasszikus jobbhátvéd jellege lett úgyhogy már nem is függ a csapat a progressziójától, nagy pénzért akár jó deal is lehetne eladni, de az évtized blamája lenne ingyen.
ilyen minőségű játékos ingyen elengedése talán a bvb-s Lewandowski óta nem fordult elő, és az is a bayernligában (bappét hagyjuk az a madrid saga évek óta húzódott, mindent odaígértek neki, Macron könyörögte hogy maradjon még párizsban, aztán lett belőle ami)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #219112 üzenetére
1 szezonra el kéne cserélni Trentet Dimarco-ra megnézném, hogy a balszélen hogy tudna működni nálunk: ránézésre nagy teherbírású, kreatív... kérdés mennyire feküdne neki a pl
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #219106 üzenetére
15 ACLaz utóbbi pár évben, vagy a stáb, vagy a terhelés, de lehet, hogy tényleg sok lett már Pintus, ami sajnálatos.
-
mephi666
nagyúr
ingyen jött a KTE-hez, 1 szezont lehúzott, félmillió eur-ért meg el lett engedve... biztos jól jött a tulajdonosnak az a pénz, pótlásán se nagyon kellett gondolkoznia, mert minek egy jó cb? ...július vége óta nincs olyan nb1 meccs, amin ne kaptunk volna gólt... na, az ilyen döntések miatt tartunk ott, ahol... és nem Szabó Pista meg Gera tehet az eredményekről
ui: az viszont rohadtul érdekelne, hogy egy championship csapat hogy a faszba vesz észre így egy játékost pl a KTE-ben? ez az összeg nekik aprópénz volt, ottani mércével óriási biznisz, ha beválik és a championship az nb1-nél jóval magasabb polc
"Az angol Championshipben szereplő Plymouth csapatának augusztus óta középső védője a 23 éves Szűcs Kornél, aki Zenicán a bosnyákok ellen 2–0-ra megnyert labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzésen bemutatkozott a válogatottban, s tagja a hollandok és németek ellen készülő keretnek is. A Plymouth edzője, Wayne Rooney még korábban gratulált válogatottságához."
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #219098 üzenetére
Milyen megint? Gyakorlatilag erről szól a szezon, és ahogy haladunk előre csak szarabb lesz, eskü, nem értem, hogy mi történik Madridban...
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #219099 üzenetére
Salah egy terminátor: a bukott bl-döntő óta kb mindent izommá alakít magán... mostanra kb csak a haja maradt és valahogy azt is átforgatta izomba és termel becsülettel: gólt, gólpasszt rendre hozza, meccsek nagy részét végigdolgozza... lehet szidni, de kurvára fájni fog a hiánya, ha egyszer nem lesz... és már évek óta megy a "még egy szezon talán benne van" ...ezt megtromfolom és 2027-ig megszavazok neki egy hosszabbítást
...Virgil alap hogy maradjon és szerintem Trentnek is mehetne az új szerződés neki simán adnék +5 évet és olyan kivásárlási összeget, hogy ne gondolkozzon rajta senki... védőmunkában amúgy nem a legjobb, ha direkt védő kéne a margitnak, de Slot alatt ebben sokat fejlődött már most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest