Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61752) ityam válasza istvankeresz (#61736) üzenetére


ityam
senior tag

Telepít a policy flash playert de azt rendesen fel is rakja első alkalommal ami tényleg több időt vesz igénybe, de második indításnál már nem kéne hogy problémát okozzon mert fent van jól.(próbáltam uninstalálni hogy biztos olyan verzió flash player legyen fent amit a policy telepít. Mert régebben volt ezzel probléma hogyha más verzió volt fent régebbi akkor nem tudta a policy telepíteni amit ő akart és akkor is jelentkezett ez a probléma egyes gépeken)
Ha jól emlékszem az eseménynaplóból van egy olyan hibaüzi a rendszerindítás közben hogy nem tud tartományi társat találni. De nem emlékszem pontosan.Ez lehet valószínűleg a probléma, de nem jövünk rá hogy mi okozhatja.Bár csak a policy könyékén kéne tapogatózni, mert ha a sima coputersben van az ADben és nem akarjuk csoportba rakni akkor nem csinálja ezt a lassúságot.A gpupdate /force rendesen lefut és elvileg hibába sem ütközik vele. Csak a windows indításnál. Ami fura és érthetetlen.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.