Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49871) King Unique válasza LámaZ (#49868) üzenetére


King Unique
titán

Windows intézőben csak pendrive-okat lehet kiadatni, de az sem az igazi, mert pl. nem alszik ki a LED-je, de tálcán leválasztva már igen.
Egyébként az a tálcás megoldás elég gagyi már sok éve....és egyben kicsit kényelmetlen is. Sokan utóbbi miatt nem is szeretnek vele szöszölni. Persze léteznek külső programok, pl. USB Disc Ejecter és USR, amivel sokkal kényelmsebb, mindkettő tud gyorsbillentyűvel leválasztani.
A készülő Windows 10-ben is sajnos megmaradt ugyanez a gagyi megoldás, hiába írtam be többször az Insider Feedback-ek közé, csesztek rá... :(

(#49869) Glaz-dozfhut: ez is a Windowsnak a hülyesége, hogy még ki sem írja milyen program, vagy éppen rendszerfolyamat használja....erre való az Unlocker, az kilistázza és feloldhatóak a meghajtót zároló folyamatok. Viszont ez se minden esetben működik....nálam korrektül csak az USB Safely Remove megoldása listázott ki mindent és tudta is bezárni [link]
Nagyon jó a program, érdemes beszerezni. :K Igaz fizetős, de szokott lenni itt PH!-n promója, érdemes figyelni a topikot.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.