Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49481) Ayg0


Ayg0
senior tag

Sziasztok!

Rendszeresen használom a hibernálás funkcióját a Win 7-nek, és sajnos gyakran vga driver nélkül, 800*600-as felboltánban tölt vissza az oprendszer. HD4850-el elég volt egy felhasználói fiók váltás, és helyreáll a rend. Amióta HD7850 van, minden második hibernálás után hibásan tölt vissza, és csak újraindítással lesz ismét vga vezérlő. Mi lehet a gond? Driver? OS?

Másik problémám, hogy rendszeresen, szépen lassan fogyogat a szabad hely rendszerpartíción. Múltkor próbaképpen letöröltem a vírusírtót (Avast), és hirtelen előkerült a több GB szabad hely. Most 1,5-2 héttel azután, hogy újratelepítettem, ismét csak fele szabad hely van és napról-napra fogy. Mit lehet ezzel kezdeni?

A segítséget előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.