Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49024) King Unique válasza A_ScHuLcZ (#49022) üzenetére


King Unique
titán

"mindenki mondja körülöttem, hogy tegyek 8.1-et, az jobb" - akkor hozzáértő ismerőseid vannak, mert sok helyütt (a laikusok) általában inkább lebeszélni szokták egymást, a korábban hallott dolgok, mendemondák alapján.. :D

Gyors a 8.1, van néhány előnye a 7-eshez képest, kérdés ezeket kihasználod-e, v fontosak-e annyira? Na meg, vannak-e gépedhez megfelelő driverek hozzá?
Alapvetően inkább a 3 hónap múlva megjelenő Win10 fog igazán sok előnyös újítást tartalmazni.
Ha a sima 8-as annyira nem tetszett, lehet a 8.1 se fog. :N Ugyan finomítva lett rajta több minden, szerintem egész jó kis, használható rendszer, ha akarsz, Start menüt is tehetsz rá, nem muszáj csempézni benne.
De mindenképpen érdemes vele egy próbát tenni, akár élesben, akár virtuális gépen, aztán majd eldöntöd te magad, hogy megfelel-e. Illetve azt nem írtad, meg akarod-e venni, vagy van-e már hozzá kulcsod, mert ugye Win7-ről majd ingyen lehet W10-re upgrade-elni :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.