Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47859) kalapacsolok


kalapacsolok
senior tag

Sziasztok! Van egy problémám. Van egy 400.000 forintos orvosi eszköz a kezemben, 24 órás vérnyomásmérő, amit használni szeretnénk - számítógépen kell ráprogramozni a beteg adatait. De az a gyanúm, hogy nem telepítődik az USB driver hozzá. Telepítéskor azt írja: a windows nem tudja ellenőrizni az illesztőprogram gyártóját - én arra kattintok, hogy telepítse az illesztőprogramot, a telepítés látszólag tovább fut és sikeres.

A leírásban annyit írnak a telepítés folyamatáról, hogy "disable the driver signature enforcement" szükséges lehet, keressek utána az interneten :))) Megtettem, próbáltam a speciális bootolási beállításokat, hogy kiválasztva azt, hogy ne kérjen aláírást az illeszőprogramhoz - nem segített. Próbáltam itt átállítani: "Go to Start -> Run -> GPEdit.msc
Now go to User Configuration -> Administrative Templates -> System -> Driver Installation -> Code signing for drivers". De ezzel sem lett jobb... Több megoldást nem tudok, mindig riaszt telepítés közben, hogy nincs aláírva...

Hiába indítom el a kezelőprogramot, nem érzékeli a számítógép az USB-n csatlakoztatott készüléket :( Se a leírásban, se az interneten nem találtam több infót... Tudnátok segíteni? A telepítő cd-n csak két *.inf és 1 db nagyobb méretű exe fájl van. Alapból nem keresgél illesztőprogramot a windows sajnos, ha USB-n rácsatlakoztatom.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.