Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61705) Mr K válasza balojazz (#61681) üzenetére


Mr K
senior tag

"Nem néztem pár napig híreket. Covid van még?"

Akad. Pl. napi átlagban 24-en halnak meg nálunk. És persze a covid miatti veszélyhelyzet is fennáll még. Azaz nyilván nem múlt el a veszély.

Briteknél kissé jobban átlátni a helyzetet, mert ott, ha csökkentett módban is, de még mindig mérik a fertőzöttséget. Abból pedig az látszik, hogy szépen csökkennek a számok: a 65 milliós országban ezen a héten elvileg már csak 3-3,2 millió új fertőzés történt és kb. 2 ezren haltak bele a betegségbe. (Az elmúlt egy hónapban, ha jól számolom kb. 20 millió új fertőzés lehetett arrafelé.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.