Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58315) Drizzt válasza balojazz (#58311) üzenetére


Drizzt
nagyúr

"Ezzel ellentétes, de ugyanolyan hibás azt gondolni, hogy az omikronra kell a harmadik, negyedik oltás (nem 75 évesekről vagy rákosokról beszélve persze), noha ez a hit az esetek döntő többségében nem veszélyes, jobbára ártalmatlan."
Komolyan nem ertem mar honnan szeditek az infokat, de omikron kezdete ota mondjak, hogy ket oltas erdemben nem sokat er ellene, foleg ha regi. A harom hatasa elegge jo, ha friss. Ezek utan honnan jonnek ezek a mondatok, nem ertem. A negyedikrol meg meg mindig nincsen eleg adat, hogy fiatalabbaknal egyertelmu ajanlast lehessen hozza megfogalmazni. Vagy ha ugy ertetted, hogy omikron fertozesre kell a harmadik/negyedik, akkor valoszinuleg nem kell.
Csollanyrol egyebkent azota en is elhiszem, hogy be volt oltva egy adaggal. Szimplan olyan csaladtagjaitol jottek infok errol, akikrol azert nehez elhinni, hogy miert ne az igazat mondanak a kerdesben.

I am having fun staying poor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.