Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewka
csendes tag
én kb 3 hete olvasgatom ezt a topikot, és tényleg amit irtok hogy jó minősége van, csak ez éltet
ha belegondolok, az egész tányéros tévé történelmében volt ilyen már? ennyiért ennyi csatorna, ilyen minőségben? ez egy nagy pofon a thome-nek mert bevállalta és nem számított a következményekre... tehát én azt tudom mondani és tényleg nem a thome-ot akarom védeni, hogy ennyi pénzért azt a plusz pár hetet ki lehetne várni... mert mint mondtam, ennyiért ilyen minőség sose volt magyarországon! cáfoljatok meg!
tegnap este beszéltem a 1412-ön egy sráccal, és azt mondta hogy akik több mint 30napja rendelték meg és nincs kiszerelve náluk, azokat januárban értesítik hogy mivan
most nem tudom mi igaz ebből, mindenesetre örülnék ha így lenne, ugyanis mi már 39 napban járunk... béke!Matthew
-
nagyúr
Skacok? Akkor ha én most bemegyek a szegedi T-Főhadiszállásra(Tisza Center) akkor nem tudják bemérni a kábelnetet nálam? Sajnos Invitel ugyanígy átvert, hogy ígértek fűt-fát aztán mikor meglett a modem akkor derült ki, hogy szar az adsl vonalam..
A bekötéses mizériához csak egy kérdés: miért nem vesznek fel még szerelőket? Nem 1-2-őt hanem sokat, addig amíg be nem tudják tartani a határidőket. Értem én, hogy pénzügyi, gazdasági válság de azért ez nonszensz...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
válasz Matthewka #4351 üzenetére
Akkor van 9 napjuk beszerelni, vagy ha nem ideszólni 40 nap..
De én már olyat is hallottam, hogy aki dec 20 előtt rendelt az januárba megkapja Szóval én majd hiszem ha látom.. Mert az a baj, hogy mondani mond mindenki mindent, csak közben ugyan ugy nem történik semmiEverybody lies.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek lenne egy kis gondol hogy a BOX-nak attam egy nagy resetet minden frankón letölt beállít és amikor tölt be dob nekem egy ilyet [link]
remélem tud erre valaki valami választ már újraindítottam a boxot megint ez jön fel megint nagy reset megint ugyanez.Előre köszönöm válaszokat!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
tomazin
veterán
Na most akkor mit is akarsz?Kábelnetet?Dsl-t?
Ha egy szolgáltató nem tud a vonalon dsl-t nyújtani akkor a másik sem.A kábelnetet meg nem mérik,hanem bekötik,mivel ha jól gondolom akkor nincs neked bekötve koax kábel ami a T-é.Bekötéses mizéria:A válasz triviális(sztem).Mert nem kell.Azért mert most karácsonykor behülyül a nép és még a seggükbe is köttetnek tv-t azért nem fognak egész évben eltartani sok unatkozó szerelőt.Sztem ehhez nem kell közgazdásznak lenni.Amúgy vannak alvállalkozók,de..ott van az a de.
-
nagyúr
válasz tomazin #4358 üzenetére
10 éve van kábel TV-m, kábelnetet szeretnék. DSL-ről teljesen lemondtam, tudom, hogy ha egyik szolgáltató nem tud nagyobb sávszélt adni adsl-en akkor másik se. De nem szeretnék feleslegesen szolgáltatót váltani, ezért szeretném ha bemérnék a kábelvonalam, hogy tud-e 8megát garantálni. Én barom Invitelnél nem mérettem be, már csak azért se mert egy utcával arrébb lazán megvan a 4megás adsl, de amikor megnéztük modemben, az én utcámban képtelen 1megánál többet adni. Igazából ha már 4megát tud a kábelvonalam akkor is váltanék, de nem akarok feleslegesen szerencsétlenkedni ha meg tudják mondani a központban, hogy mi a helyzet.
Szóval ha bemegyek T-pontba akkor ügyfélszolgálatos kisasszony meg tudja mondani? Engem az se zavar ha kiküldenek valakit, bár kétlem, hogy ezért kijön valaki.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
TeeJay
félisten
vazze ha kábelnetet akarsz ott nem kell beméretni semmit...
koaxon nem igazán van távolságfüggés mint ADSL-nélha nálad elérhető T-home kábelnet akkor menni fog a 8megabit elhiheted
max csúcsidőben az osztott kapacitás miatt belassul de még így is jobb mint UPC-nél ahol szopás van a P2P-el...és ne felejtsd el hogy T-com DOCSIS 3.0-ra fog nemsokára fejleszteni
amivel a jövőben mehetnek a nagyobb sebességek is kábelneten (fel és letöltés is)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
N3gro
aktív tag
Végre bekötötték a Satot, csak az a problémám vele, hogy a set top box folyamatosan sípol, elég zavaróan, még kikapcsolt állapotban is. Valakinek van vmi hasonló tapasztalata, szerintetek visszavihetem emiatt? (ADB 5800S a típusa)
-
nagyúr
Egy ilyen választ akartam, köszönöm! Akkor maradok a seggemen és megrendelem a Kábelnet Medium csomagot amint tudom. Ez a DOCSIS 3.0 váltás Szegeden mikor fog megtörténni? Nem tudsz valami ütemtervet erről? Csak érdekesség képpen, annyira nem fontos, bár előfizetnék 25megára is ha lehetőségem lenne.
-
senior tag
Digitális kábelTV-t szeretnék megrendelni online a T-home-on és még hozzá a HD csomagot, valamint néhány prémium csatornát.
A megrendelőben fő csomagként ki tudom választani a Digitális kábel TV Alap-ot, de hozzá már nem látok lehetőséget külön csomagok illesztésére.
Ez akkor most valami baki, vagy nem lehet online rendelni a digitális kábelTV kiegészítő csomagjait? -
lakatosturbo
aktív tag
Valaki tudja amúgy hogy lehet az IPTV-s box-ot teljesen le resetelni hogy azanosítót is kérjen?
-
lakatosturbo
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül mikor lehet számítani IPTV frissítésre?
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4364 üzenetére
Csak a központban tudják kiütni...
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4365 üzenetére
Milyen IPTV frissítésre gondolsz?
-
TeeJay
félisten
2013-ig fog fejleszteni T-com FTTH eléréseket
és a kábelnetes területein pedig DOCSIS 3.0-ra fog újítani.
szóval ez nem egyik napról a másikra megy, csak mondtam hogy mivel kábelnetnél nem igazán van távolságfüggés így ha 2év múlva netán DOCSIS 3 bejön ott akkor lehet nagyobb csomagokat is rendelni.
ADSL-nél csak akkor lesz gyorsulás ha FTTH-t kap az előfizető vagy netán beleesik egy VDSL2 node hatósugarába és átkötik odaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
N3gro
aktív tag
[Ilyen] előfordult már valakivel? Nagyon zavaró a sípolás, éjszaka szinte az egész lakásban hallatszik.
-
Frenky89
addikt
Hi!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy működik-e, hogy a mostani Invi (62) DSL+telefont T-s DSL+telefon+sat TV-re cserélném szolgáltatóváltással. Ilyenkor érvényesek-e a különböző T-Home kedvezmények és egyáltalán, hogy zajlik ez az egész váltás?
-
tommy.b
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatóváltással kerültem a T-Home-hoz (ADSL 8Mbit). Jan. 22-én jött az SMS, hogy aktiválták az elérésemet. Viszont az előző szolgáltatómnál jan 31-ig rendezve van a számlám.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy a hónap végéig az externetes előfizuval jelentkezek be, míg február 1-től a T-home-ossal?
Jól tudom, hogy csak az első bejelentkezéstől számláznak?
Nem igazán akarok két szolgáltatónak fizetni.Segítségetek előre is köszönöm!
-
dsanyi64
csendes tag
Szia T-online!
Most új vagyok itt a fórumban.de azt szeretném kérdezni hogy mikor kezdik el szerelni Győrben a T-sat Tv-ét mert megrendeltem és még semmi nem történt! A szomszéd hába már voltak felmérni hova lehet tenni az antennát!Én a meglecö internet és telefon mellé rendeltem meg a Tv-t trió kedvevményel!Tudsz valamiben segíteni!
Válaszodat köszönöm elöre is! -
MODERÁTOR
háááháá csoda történt Ma hívtak, hogy hétfőn jönnek szerelni remélem ebben a két napban már nem hívnak ujra lemondani és akkor ha bekötik, akkor 44 nap
Everybody lies.
-
vivce
csendes tag
Én ma járok a 34-dik napnál, szerződés megvan, de bekötés sehol....
Telón azt mondták, h. ha minden jól megy, jan. végéig meglesz...hát kösz...
Kérdeztem, mi a helyzet a 30 nap bekötési idővel, azt a választ kaptam, h. el vannak csúszva, de dolgoznak az ügyön...ismét kösz...
Én komolyan gondolkozom ezen a kötbéresítési dolgon...most már eleget vártam (másokkal 'egyetemben'), ennek nem így kellene működnie...
Szégyeljék magukat!!! Azért ez már k.b.szás! Ráadásul nem is valahol vidéken (elnézést az összes vidékitől) lakom, hanem Pesten... Tudom itt lehet a megrendelések kb. fele, de akkor is... -
MODERÁTOR
na ja szerződés... nekem meg pl az még nincs Nem gáz az, hogy hétfőn jönnek bekötni de szerződés sehol? Nem lesz ebből valami bibim? Vagy bekötik, nézem, élvezem, azt egyszer majd csak ideér?
Everybody lies.
-
Allien
veterán
Nem látok a dolgok mélyére, de szerintem meg pont vidéki régiókban tudom elképzelni a sattv-s bekötéseket, főleg a sikeres bekötéseket. Bp-n sok az akadály, szűk belvárosi utcák, stb. Eleve, dél irányba kellene rálátás. Ezt egy vidéki, családiházas övezetbe csak-csak megoldhatóbb, mint egy BP-i belvárosi bérházas viszonylatban.
Amúgy, miért kellene szégyelniük magukat? Akik kitalálták, azok az "Év csapata" lett a cégnél. Az eszközhiányról valszeg nem ők tehetnek, aki tehet róla, az meg úgyis megkapja a magas jutalmát, ez tuti. A hiba természetessen az "alsó" szinteken van. Már azok szerint, akik fent vannak. Legalábbis gondolom, mert még senki se hallott arról, hogy a sorozatos, és magasszámú ügyfél reklamációk miatt kirugtak volna valakit is a beszerzési részlegtől.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz Barthezz2 #4377 üzenetére
Az utóbbi, azaz bekötik, és majd hozza a postás. Majd a net beállitása lesz érdekesebb, mert ahoz kellene az a papír, ami még nincsen nálad. Persze, anélkül is megoldják, csak macerásabb kicsivel.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
petne
őstag
-
cliath
csendes tag
Azt értem,hogy a sat tv csúszik, kevés a tányér,beltéri, meg sok a megrendelés.
De az iptv-nél mi tart több hétig? -
vivce
csendes tag
Bocs de én nem bérházban lakom, nem is szűk mellékutcában, hanem kertvárosi rész (Cinkota)... Műhódra' rálátás tökéletes (360 fok), ráadásul déli fekvésű...
Szégyelniük meg azért, mert ha ez nekik gyors telepítés, akkor....na mindegy.
Mikor kitalálták, arra nem gondoltak, h. esetleg fel kéne tölteni a készleteket, de mindezek előtt: nem ünnepek előtt kéne ilyen mértékű kedvezményeket kreálni, főleg nem készlet és szerelő hiányosan...
Szóval én már most nem vagyok elégedett, mert még mindig nem kaptam meg azt, amire leszerződtem velük...hál istennek, még nem fizettem semmit....majd fogok -
Cyberslider
őstag
Hát igazságszerint ők maguk sem gondoltak ilyen mennyiségű megrendelésre, és népszerűségre. Az árakat nagyon a piaci árszint alá nyomták le.
Az ünnepek miatt is valóban csúszik, nameg a hideg idő miatt is. Sokkal nehezebb szerelni -8 fokban különféle fémeket,stb, a megkeményedett koaxról ne is beszéljek. Így a szerelés is lassabban megy.
A 30 napot munkanapra számolják (így mindjárt hozzátehetnek nem keveset)Hát ez van, az is baj ha valami népszerű Mindennek megvannak az árnyoldalai.
De még várj egy kicsit, és ha meglesz, biztosan örömed leled benne, mint ahogy én is. Mert ilyen jó minőségű SD adást magyar szolgáltatótól még nem láttam Najó, talán a helloHD de az más tészta[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Allien
veterán
Hidd el, ez most totál mellékes, hogy Te hol laksz, ha a sok-sok megrendelő elötted "feltartja" azt a szerelőpárost, aki ki fog menni hozzád. Ugyanis, oda is kimennek, ahol nem fogják tudni megoldani, és most könyörgöm, ne kezdje el senki, hogy "akkor mért mennek ki oda egyáltalán, nem tudják, hogy ott nem létesíthető?" Ugyanis, akkor ezzel az erővel a lottó ötös nyerőszámait előre is tudhatnák. Másfelől, megértelek, de én még emlékszek olyan emberkékre, akik évtizedeket vártak egy "nyomoronc" telefon IKER vonalra, vagy KIL vonalra. Ma meg minden azonnal kell, de már az is késő ha itt lenne.
De, akik kitalálták, és "megvalósították", azoknak az is eredmény, hogy decemberre bevezethetővé vált. Az más kérdés, hogy sokkal szerencsésebb lett volna, ha legalább egy hónappal korábban indul. Másfelől, sose fognak tanulni hibáikból, mert minden alkalommal az a tendencia. hogy van 1-2 emberke a rendszerbe, kulcs fontosságu helyen, aki egy laza csukló mozdulattal lehúzza a rendeléseket. Kész csoda, hogy van koax kábelük hozzá (persze, abból is több féle kell, ha jól tudom). Persze, tartó elemből is 3 méret lenne, csak éppenséggel legjobb esetben is van 1-2 verzió belőle, csavarok is szűken, és ugyan ez jellemző az iptv-re is, mert ott is torlódás van, de rendessen. Multkor mesélték, hogy az egyik helyre a legnagyobbat tudták csak felrakni (mert csak olyan volt), jó messze került a tányér a fal síkjától. Az, akinek szerelték, már majdnem sírva fakadt, mert akár egy hintát is rárakhatna (persze, ez erős tulzás).Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek olyat lehet csinálni t-home-nál hogy apum nevéről átiratjuk anyum nevére és mi elköltözünk és az egész internet iptv meg minden-t átköltöztetünk egy új házba ilyet lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
válasz lakatosturbo #4389 üzenetére
átiratni más nevére és áthelyeztetni is lehet - persze amennyiben az új helyen is létesíthető iptv...
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
-
lakatosturbo
aktív tag
És milyen véleményetek van a dsl telefonról?
Sajna rossz a vezetékes teflon nem vettem újjat de kiv vagyok a véleményekre.Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
TeeJay
félisten
a DSL telós megoldás jobb mert annak kedvezőbb a percdíja és 0forint havidíjért kapod ugye.
tehát ha egy percet se beszélsz akkor 10770-ből kijön a téma
viszont a telefon alap csomag drágább és ugye azt ki kell fizetned fixen még ha egy percet se beszélsz.
annyi előnye van hogy az analóg teló tehát áramszünet esetén is van.
DSL telóról az a véleményem hogy olcsó csevegésre tökéletes.
van olyan minősége mint egy mobilteló szolgáltatásnak, és legalább olcsó
max akkor van bibi ha csutkára járatod a HGW-t 2-3gépen is torrentezéssel
akkor beakadhat de hát az meg inkább a kicsi UPLOAD számlájára írható
ha 8/1megás csomag lenne akkor jobban el bírná szerintemminőségét tekintve meg nem nagyon éreztem különbséget az analóg telóhoz képest
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
groszka
csendes tag
[I][/I]Családi SAT kábel TV-s csomagunk van ADSL korlátlan internet és telefon, egy csomagban, melyet decemberben kértem "egyesíteni", lecserélni a régieket újabbra és kedvezőbb díjfizetésűre. Decemberre ígérték az új internet és telefonszolgáltatást, januárra pedig a TV-s csomagot. Ezzel szemben fordítva történt, de nem bánom és örülök is neki, ugyanis a kábel TV-s szolgáltatás már élvezhetetlen volt számunkra, így csak fizettünk, de sok mindent nem néztünk, mert csak a szemünket rontotta a szemcsés, zavaró kép.
A parabola felszerelését követően azt hittem kiugrok a bőrömből, csuda jó a vételi lehetőség. Egy a gondom, hogy ugye ne vegyünk TV műsorújságot, mert ugyebár EPG-s műsorújságban olvasható a csatornák műsora. Sajnos sokszor hiába nézném, nincs EPG felirat jelenik meg, igen sűrűn, legfőképp hétvégén, de hétköznap is gyakran előfordul.
A nettel csak annyi volt a gond, de szerencsére megoldódott a probléma, hogy a régi e-mail cím és az ahhoz tartozó jelszó, automatikusan meg lett változtatva, mondván teljesen új előfizetésnek vették a szerződésben(hozzáteszem, a mai napig nem kaptam szerződést, december eleje óta). Vállalkozásunk működéséhez és működtetéséhez igen fontos irományokat "tároltunk" e-mail-ben, melyek egyik napról a másikra elérhetetlenné váltak számomra(már 2 napja), s közölték velem, hogy azok már elvesztek. Mire én, azok igen fontosak lennének számomra, erről senki sem tájékoztatott, nem hívták fel a figyelmem, stb., stb., stb., mire közölték írjak a műszaki segítségre, talán visszakerülnek azok az e-mail-ek, de lehet az is, hogy már nem.
Közben visszaállíttattam a régi felhasználóneves e-mail címet is, mivel üzleti partnereim és ismerőseim ide írnak nekem.
Még meg sem írtam a segítség kérést, már rajta is volt minden, tehát nem vesztek el, minden megvan és nagyon hálás vagyok köszönet érte, hogy ilyen hamar kiküszöbölték a hibát, mely igen nagy veszteség lett volna vállalkozásom számára.
A TV-nél már csak a szerelést várjuk, hogy még 2 készülékhez csatlakoztassák a vételi lehetőség biztosító készülékeket. Amikor megrendeltük az ügyintéző elfelejtett tájékoztatni arról, hogy készülékenként kellene egy-egy vételi lehetőséget biztosító eszköz. Ez a parabola felszerelésekor vált világossá számunkra, mely után megrendeltük a többi készülékhez a szerelést. Szeretettel várjuk, s remélem mielőbb csengetnek és szerelnek. Így a videó felvevőt sem tudjuk használni, mert ha nézünk valamit azt miért is vennénk fel. Ebben az esetben pedig egyéb más műsorról lemaradunk.
Ettől függetlenül türelemmel várunk, tudom, ill. gondolom sok a megrendelés, sok az elégedett ügyfél értesüléseim szerint. Eddig mi sem csalódtunk, már több mint 10 éve "fogysztók" vagyunk. -
-
N3gro
aktív tag
Az Obama koncertnek nem kéne kódolatlannak lennie? [link] Nálam még mindig nincs adás. :S
-
Arkangel
csendes tag
válasz groszka #4396 üzenetére
még szerencséd is volt hogy megcsinálták, mert arra nem nagyon hivatkozhatnál egy lakossági csomagnál, hogy üzletiként használod. az epg-re valóban az áramtalanítás a megoldás, néha a gyári beállítások visszaállítása is megoldja, de hasznosabb a drasztikus módszer
tibibi: annyi még a különbség hogy dsl telefonon nem lehet faxolni és riasztót üzemelteni és ahogy már írták is áramszüntenél tök süket. nekem a minőségével semmi bajom nem volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest