Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
-
Rickeffe
aktív tag
válasz macilaci78 #87850 üzenetére
Azért is írtam a kérdésben hogy itthon. Illetve lehet, hogy én nem vettem észre de nem jött szóba, hogy külföldi a biztosító társaság vagy külföld az úticél.
80/2020 (IV. 1.) 6. 1.
Kovács 2 elfogadja. Egyébként már nem mind küld igazolást, mert Kovács 2 le tudja kérni a központtól.Rickeffe
-
Rickeffe
aktív tag
válasz macilaci78 #87846 üzenetére
Ezt nem értem. Nem érvényes minden a vészhelyzet alatt lejáró okmányra, hogy itthon mindenki köteles elfogadni a vészhelyzet megszűnéséig?
[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
Rickeffe
aktív tag
válasz SirRasor #85154 üzenetére
Úgy tudom azért akar összeakadni a szemed ha össze akar mert az agyad éles képet feltételhez jónak bizonyos körülményekhez. Ha nem éles akkor próbál korrigálni. De ha megfelelőnek látszik a "kép" (pl. éles amire koncentrálsz) akkor nem erőlködik.
Nyilván megint problémás ha másra szeretnél koncentrálni. pl. a háttérben van a tárgy de a képe elmosott marad mikor ránézel.Rickeffe
-
Rickeffe
aktív tag
Minden viszonyítás kérdése.
Hallottan, hogy van egy rendelet miszerint éjféltájt kussba kell vágnia minden szórakozóhelynek magát. "Kivéve" persze ha önkormányzati. A szin az. Ergo magukat nem fogják vegzálni. Viszont kisebb szórakozóhelyeken ahol még zene sincs annyira paráznak, hogy inkább elküldenek mindenkit éjfélkor ha csak kinti helyük van.
Nem tudom, szorosan hogy jött ide ne kérdezzétek.
Egy biztos, 4 nap az év 365 napjából és valószínűleg k nagy bevétel. Hogy kinek az megint más kérdés.[ Szerkesztve ]
Rickeffe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest