Hirdetés
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Biztos, hogy látott....a kivasalás kb. 2 órája történt....se köd, se szürkület, se sötét ruházat (vajszínű kabát volt rajtam). Idő pont mint a képen lent, csak hideg van. Irányt bejelöltem amelyikbe haladtam és a nyíl hegyénél jártam, mikor a sarkamba jött (mert mögöttem akart elmenni). Kicsit hátrébbról vágódott be a körforgalomba, mint a képen a Twingo (akkor jártam a járdasziget zebra felőli részénél).
Biztos látott a nyomorék, mert amikor elhagyta a számat a "qrva any*d" akkor lefékezett egy pillanatra és hátranézett.
Gyerekkel nyilván extra óvatos vagyok, mindig a kijelölt gyalogátkelőket használom, sosem megyek át míg nem egyértelmú, hogy valaki meg akarja adni az elsőbbséget. De néhol akkora a járdaszegély, illetve olyan lyukak vannak az úton, hogy a nagykerekű babakocsik is elakadnak benne vagy időbe telik áttolni rajta a kocsit, esetleg kikerülni. Eddig nem értettem miért olyan óvatosak a babakocsisok, de hát ilyenkor tanul az ember.
Kedvencem a Felső Tiszapart a maga 2-2 sávjával. Na ott gyalogos legyen a talpán akit nem próbáltak még meg kivasalni. Ha megkapom a külső sávban közlekedőktől az elsőbbséget, akkor tuti lesz valami vadállat, aki kivág mögülle, hogy a belső sávban ne adhassa meg az elsőbbséget. Persze ilyenkor sehol egy rendőr, azok is olyanok mint a parkolóőrök, mindig ott bukkannak fel ahol nem kéne. A közlekedési morál kb. Bukarest színvonal lett Szegeden is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest