- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #82247 üzenetére
az a problémám vele hogy a munekahelyen vagy át tudom venni vagy nem, bármikor jöhet megbeszélés, értekezlet, külső muneka akármi, otthonra meg nem érek haza akkorra amikorra a futár jön, így nekem a futáros szállítás rugalmatlan eleve és nem olyanok a körülményeim hogy fogadni tudjam.
plusz a választott futárcéggel szállíttattunk már és messze nem voltunk elégedettek hajat tépni meg nem akarok.
a foxpost nem az olcsósága miatt érdekes hanem hogy akkor és oda megyek érte amikor akarok tehát ez nekem sokkal nagyobb könnyebbség. ha ordítóan fontos megoldom futárral, de ha valakinek aki egyébként pesti tartózkodású de mondjuk hétvégére hazajár és el tud arra kanyarodni szombat délelőtt amikor nyitva vannak és mondjuk hétköznap át tudom venni tőle általa megadott helyen, akkor szívesen fizetem inkább neki a futár díját. nem az összeggel van bajom hanem azzal hogy több a gondunk a futárokkal mint a haszon. azzal meg nem megyek semmire hogy ha három "sikertelen" kézbesítés után (amiből egynél itt sem volt, egynél meg fél 8-kor hívott hogy ott van a ház előtt) visszáruzza szegedre.
ha a cég megtett volna annyit hogy odaadja a józsinak aki beballag vele a plázába a foxpost automatához és feladja ott akkor nem lenne ez a probléma, láthatóan nem értette nem akarta a telefon másik felén lévő ügyintéző ezt a kérdést megoldani. nyilván felajánlottam hogy előre elutalom az árát szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest