Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #89540 üzenetére
Mi a Pilóta Panziót választottuk, amikor barátoknál nem tudtunk csövezni, elégedettek voltunk vele. Kiadós, finom reggeli (szokásos kontinentális), tiszta szoba, udvari parkoló.
A másik az Edit Panzió, a szűken vett belvárosban, parkolóövezet. Szűk a lépcsőház, a szobát is annak éreztem. Reggeli sincs, mert minek, mikor ott a pékség. Egy Szabadtéri Színház alkalmával voltunk itt, hamar a szállásra értünk.
A dugókkal ne foglalkozz, pesti forgalomhoz szokva lőfütty. Van, hogy a teremgarázsból nem engednek annyi idő alatt kiállni, amíg a szegedi Belvárosi Hídon át lehet érni dugóban.Füvészkertet érdemes megnézni, csillagvizsgáló ha nyitva van, az is élmény. Az újszegedi ligetet már írták, de a Holt Maros partján is jót lehet sétálni, szép környezet, laktam ott. A Dómot érdemes megnézni, fel lehet menni a toronyba is. Ugyanígy a Szent István téri víztornyot is érdemes meglesni. Ha az idő engedi, a Tisza parton (szegedi parton) le lehet sétálni a Boszorkány szigetig is. A Maláta grill kertet bitpork is dicsérte, szerintem is jó. Az Óriáspalacsintázó megint kedvenc. Biztos lesz olyan a felsoroltakban, ami elnyeri Elnök Úr tetszését is.
Ferencszállásnál jól megközelíthető a Maros, a vize olyan tiszta volt még 15-20 éve, hogy kagylók éltek benne, alacsony vízállásnál a szigetre száraz lábbal át lehetett menni.
Makón a buszpályaudvar még építészeti remekmű a maga nemében. Bár már nincs szezonja, de Deszken is van finom fagyi.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
martonx
veterán
válasz DeFranco #89543 üzenetére
Én ugyan szegedi vagyok, de át szoktunk Makóra is menni. Hangulatos a Maros part, van egy egész jó lombkorona sétány is, egy óriás csúszdával (ami így tél felé közeledve, nem tudom, hogy üzemel-e). A főtér, és környéke is tök jó, ja és egész olcsó minden. Egyébként meg Makó, Hódmezővásárhely (amit szintén javaslok) és Szeged egy 30km-es körön belül vannak, semeddig nem tart egyikből a másikba átmenni.
Én kérek elnézést!
-
pulutodurumo
addikt
válasz DeFranco #89540 üzenetére
A Közép fasor ugyi Újszeged. Ez jó, mert viszonylag nyugis hely, közel a liget, van a közelben normális vendéglő is. Viszont reggel 8, és du. 4 körül a szokásos városi dugók miatt nem egy nagy élmény a hidakon közlekedni Szeged és Újszeged közt.
Egyebet nem tudok elmondani, kéremkapcsojjaki..."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-
martonx
veterán
válasz DeFranco #82255 üzenetére
Pedig de. Nálunk a kollégák folyamatosan mindent az irodába rendelnek (az egyik már elment kolléganő volt ennek a koronázatlan királynője, nem múlt el nap, hogy ne jött volna 1-4 futár csak az ő cuccaival, még a zöldséget a piacról is az irodába rendelte), pont ezért, mert ha nem is vagy ott, valaki úgyis átveszi. Sőt többnyire még a fizetős csomagokat is átadják (nyilván kifizetjük egymásét).
Mondjuk lehet, hogy ez a munkahely jellegén is múlik.Én kérek elnézést!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz DeFranco #82255 üzenetére
Bizonyára van rossz tapasztalatod a futárokkal kapcsolatban. Nálunk egy 8 fős munkahelyen amikor kihozzák címre, ha nem kell fizetni a csomagért, bárkinek oda adják, hiába szól névre, ha meg fizetni kell érte, akkor bárkinek aki pénzt ad érte és aláírja, odaadják a csomagot. Csak legyen egy átvevői név. GLS/ExperessOne/ DPD/Fedex/MPL egyformán.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #82248 üzenetére
Kérd hozzám, 9-19 közt mindig van a munkahelyemen, aki átvegye és ekkor te is érte tudsz jönni.
Ez egy darab vas, nemigen tud sérülni még egy trehány szállításnál sem, ha összerakva érkezik, akkor még csak kiszóródni sem tud semmi belőle.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vizslakutya
senior tag
válasz DeFranco #82246 üzenetére
Fogáson negyedannyiért van [link]hasonló
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #82246 üzenetére
1.190 Ft a szállítás előre utalással. Mi a problémád vele? Foxpost 890 Ft, 300 Ft és ha jól rémlik, a húsdaráló már több éve a bakancslistádon van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
maximilian4
addikt
válasz DeFranco #77555 üzenetére
Nem mindenki vállakozó hogy minden idejét munkával tudja tölteni, és az 500m megtételének ideje alatt a az 50 liter -5 forintos benzinár többszörösét keresse meg (nem én találtam, sztem magára ismer aki írta). Azt sem értem miért nem hagyja már békén az embert. Én is úgy megyek vásárolni hogy előtte kinézem az akciókat, megnézem hol mi a legolcsóbb, mert egy csóró egyetemista vagyok, és sokszor épp hogy annyi pénzem marad ennek köszönhetően hogy haza tudjak utazni. Ha nem csinálnám még annyi sem maradna.
Maxi
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #77502 üzenetére
Ha gondolod, kölcsön adom a kis Dremelt, meg a korongokat, pasztákat.
Mosogasd el forró vízben, töröld szárazra, amíg meleg és a radiátoron hagyd egy éjszaka. Nekem van öntött vas tepsim, az is képes rozsdálni, mint a fene. Felmelegített sütőben szoktam megszárítani mosogatás után.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz DeFranco #77322 üzenetére
Nyomtatóba való patront már vettem onnan kétszer, vagy háromszor is, mivel ugyanaz a bolt ez is:
http://www.tintapatrontoner.hu/
Kissé ugyan fura volt, hogy nem találták a rendelésemet, de a visszaigazoló e-mailt ki szoktam nyomtatni, így aztán nem volt gond. Annyit észrevettem, hogy elég nagy a forgalmuk az edény részen, szóval nagy valószinűséggel nem a Pistike árul tíz lábast és csinált erre egy honlapot típusú áruda.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #46256 üzenetére
Mindkét kőrössy azonos helyen van -na jó van köztük 200m -de ízben akkora különbség nincs a kettő között szvsz. Ha tényleg csak a kettő közül választasz akkor én a kiskőrösit mondanám. A fehértói meg szintén Frank érdekeltség uh nem rossz.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest