Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tisn
addikt
válasz Lacielvtárs #73698 üzenetére
tul nagy arat fizetett a hulyesegeert
a 8 eves a gyereke volt?
-
-
tisn
addikt
válasz Lacielvtárs #73696 üzenetére
RIP, de ha jol ertem, o nem kototte be magat
a bombi meg jol vizsgazott -
Urak, szegediek.
Itt néhány fórumtársamnak ajánlottam, mint villanyszerelőt...
Nyugodjék békében!
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veze
őstag
Most kíváncsivá tett és megnéztem a forgalmimba ezt a V.9 menüpontot, nálam mi van oda írva ( sosem tudtam hogy ilyen is van benne...) az van ott, hogy 07 Ez mit jelent pontosan?
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #73685 üzenetére
0-4-es környezetvédelmi osztályig rendelhetnek el szmogriadót, és elrendeléskor jelzik is, hol nem lehet közlekedni. A holnapi azért még függ a hajnali méréstől, de ha nem javul az érték, és tényleg elrendelik, az BP belterületén lesz érvényes.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_Petya_
őstag
válasz azbest #73684 üzenetére
Nem, ott az volt, hogy a jómunkásember lopta az anyagot, erősen hígított cuccal dolgozott, emiatt csak hozzászoktak a rovarok, nem döglöttek meg. A megspórolt anyaggal meg fusiban dolgozott utána.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
DarkByte
addikt
Ha Szegeden is autóforgalom korlátozást rendelnek el a szmogriadó miatt, akkor ezt honnan lehet majd megtudni? Az én autóm pl. 4-es besorolású a forgalmijában (V.9-es pont), ami a budapesti korlátozásba pont beleesik, de a vidéki városokat nem említik.
Egyáltalán volt már ilyen errefelé vagy teljesen feleslegesen foglalkozok ezzel?[ Szerkesztve ]
-
-
kraftxld
félisten
Eladó Samsung S3 mini (GT-8190N), külföldről származik.
Asszonyé volt, de nincs a duma, hogy női tulajtól, stb, mert kapta az ívet Fólia van rajta, tehát a kijelző okés.
Amúgy működik rendesen, de a gombjai néha hektikusan teszik a dolgukat.
Töltő van, de nem adom hozzá, mert drágább hozzá az átalakító az NZ csatiról.
Van hozzá egy kék tok is, a napokban csinálok róla képet.Legyen 8e.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
lorcsi
veterán
megbízható, gyors és hatékony rovarirtót keresek (magán szem., cég..)
ha valakinek van tapasztalata..várom az ajánlásokat
eladó: vadi új soundcore motion+
-
viperabácsi
addikt
Üdv
nem porosodik valakinél egy 8 portos gigabit switch a polcon? pár napra kéne próbára.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Rawulf
őstag
válasz ShadowX #73677 üzenetére
Mondjuk nem meglepő számomra, hogy csak gagyi kamerát raktak bele, amikor már a telefonok szelfi-kamerája is egyre jobb, tök fölösleges lesz lassan a laptopba.
FoxiestFox: Valamiből nekik is meg kell élniük, de le lehet szedni a legtöbb reklámot a telefonról és torrentről is tölthetsz "olyan" játékokat.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz Rawulf #73579 üzenetére
Na, teljeskörűen utánaolvastam mindkét modellnek. Nem rossz, nagyon nem rossz. A garancia azért volt kérdéses számomra, mert azt gondoltam (én, kis naív) hogy az akkut az almához hasonlóan fogták és beleragasztották. De megnéztem pár disassembly cikket és elég pozitív csalódás ért. Csavarozva van. Amúgy ahhoz képest, hogy mennyire kompakt kis gép, meglepően "jól" szerelhető. Kis türelem kell hozzá, de megoldható csavarhúzóval, szóval nem kell hőpisztoly meg ilyenek....
-
Rawulf
őstag
válasz Lacielvtárs #73675 üzenetére
A nővérem Ipad-et és Iphone-t használ, de mint köztudott én ki nem állhatom az Apple-t.
Azt írtad, hogy gyereknek lenne. Na most a legtöbb ingyenes játék tudtommal az Android-nál van."Please state the nature of the medical emergency!"
-
válasz Rawulf #73674 üzenetére
Nem ajánlod?
No ezért is kerdeztelek meg.
Nagyon agyalok, mar üzletben, ha megbízhatót akarok, akkor az ipad 4et vagy mit ajánlották.
Annak volna értelme, hasznaltban 75 ezer környékén?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rawulf
őstag
válasz Lacielvtárs #73673 üzenetére
Nem.
De mint márka, a Huawei jelenleg nagyon jó.Meg akarom nézni a SWELL rugged tableteket személyesen majd.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Frenky89 #73671 üzenetére
Igen van.
Az mindenben megfelelne, de gondoltam hatha lenne valami marka jelzés nélküli de megbízható kínai termékRawulf: értem de akkor te is ajánlod ár / érték arányban a Huaweit?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rawulf
őstag
válasz Lacielvtárs #73670 üzenetére
Majd márciusban akarok megnézni pár strapa-tabletet is.
-
Frenky89
addikt
válasz Lacielvtárs #73667 üzenetére
Az m2-n van villanó, nem?
-
válasz Rawulf #73669 üzenetére
gyerekek lenne, most lesz 8 éves nem sokára, néha játék (nem túl komoly játékok), de inkább net és youtube, valamint hogy ne szakadozzon rajta a wifi kapcsolat.
egyszóval nem kell őrült sebesség de legyen megbízható.
ezé-rt is gondoltam a huawei m2-re, mert nálam a p9 lite és a honor 8 már bizonyított
de köszönöm az őszinteséged, lehet nekem sem tabletben kéne gondolkodnom?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rawulf
őstag
válasz Lacielvtárs #73667 üzenetére
Őszintén? Egyiket se!
A tableteknek nagyon leáldozóban van. Egyre inkább kiszorítja őket a piacról az, hogy az emberek inkább phablet-ultrabook kombóval járkálnak.
Az igazi kérdés, hogy mire akarod azt a tabletet használni."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Thom!
veterán
Antec isk300-150 mini-itx elado.
-
válasz Rawulf #73666 üzenetére
értettem főnök úr!
akkor kérdezhetek?
nekem kellene egy olyan tablet ami hozza a huawei m2-es teljesítményét és van ledes villanó vakuja.
nekem nem fontos a márka csak megbízható legyen.
milyet ajánlasz az általad is teszteltek közül?
előre is köszönöm a tippet, véleményed"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rawulf
őstag
válasz Lacielvtárs #73642 üzenetére
Beeee. Viszont akinél az ár az elsődleges szempont, azokat eltessékelem.
-
ent
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki kisujjból köpi: Webes outlook apps mailemben beállítottam egy szabályt a @cesweb.org végződésű emailek automatikus törlésére, de nem történik semmi. Folyamatosan beengedi őket. Mit tehetek még?
KösziWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #73662 üzenetére
Nem biztos. Lehet, venni szeretne, vagy csak kérkedik. Tudni kéne, mi van az URL mögött.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kraftxld
félisten
válasz quailstorm #73662 üzenetére
Legalább írta volna, hogy "kecske van eladó" vagy vmi
-
kraftxld
félisten
válasz FenoMeno99 #73660 üzenetére
Linkelési gondod van, és abban kérsz segítséget?
-
FenoMeno99
csendes tag
Sziasztok!
http://hardverapro.hu/apro/wd_elements_desktop_2tb_7200rpm_16mb_usb_20_-_szeged[ Szerkesztve ]
http://www.pokerstrategy.com/uZ7PWZ -- $50 Kezdőtőke :)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Attix82 #73021 üzenetére
Ha ennyire nyalod a seggét,akkor gyere el hozzánk. Vedd igénybe a szolgáltatásunkat és ülj a helyemre majd én is kibaszlak az utcára,mert vissza mertél szólni NEM szidalmazva. Közben tarkón baszlak és eltépem az arany láncod ami 14 éves,de utána felnyomunk a falra és közben pofozgatlak illetve halálosan fenyegetlek. Minden nap kibaszhatnám a Köcsög vendégeimet,mert úgy beszélnek velünk mint az állattal. Holott mi szállásadók vagyunk,nem egy kocsma. Szívből kívánom,hogy éld ezt át,de verjenek is meg keményen. Nem mellesleg mindenki tudja,hogy egy gyökér az az ember és megvan a véleményük róla. Be is lehetett drogozva,mert aki december közepén este pólóban izzad ott már bajok vannak.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
SirRasor
addikt
Nektek is xaraxik a digi?
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
válasz Ted_Beneky #73644 üzenetére
A KIKA-ban láttam, jobb oldalt, kb. középen. Azt hiszem 2 féle van összesen.
-
Rick4
félisten
Tud valaki UTP kábel végére csatit préselni? 4 db lenne összesen, helybe mennék, kp-ben fizetnék.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tisn
addikt
válasz Vesztor87 #73641 üzenetére
nekem ilyen volt, mondjuk ujonnan vettuk 100k korul
mozeskosar, atfordithato (amig pici a gyerek feled nez, mikor nagyobb, akkor mar elore nezelodik), sok sok evig hasznalhato (kesobb vettunk melle egy konnyu esernoykocsit, de inkabb ezt hasznaltuk a varosban is, birja a katyukat, amiben a kiskocsi kereke mindig elakadt)viszonylag konnyu, meg gyerekestul is fel birta vinni barhova az ex
a nagy felfujhato kerekek miatt turazni is jo volt, annyi, hogy a csomagtarto 2/3-at elfoglalta -
Rick4
félisten
válasz Ted_Beneky #73644 üzenetére
Kraftxld?
-
Ted_Beneky
senior tag
Szegeden ki lehet próbálni valahol pár gamer széket?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Agyasima
őstag
válasz ErőVarázsló #73639 üzenetére
Köszi! Bár nem mondtam, de gondoltam, hogy Szeged belvárosa játszik csak.
Amúgy most a Rio Café a legesélyesebb. Arról van valakinek tapasztalata?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
Rawulf
őstag
Conquest S8 2017 kicsomagolás és körbeszaglászás:
https://youtu.be/_Neza3J6Gb4Smartisan M1L fogdosás, tapicskolás:
https://youtu.be/5X0OHjtZAqU"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Agyasima #73621 üzenetére
Nekem a szélmalom vendéglő nagyon bejött.
a céges bulit és más rendezvényt is vittem oda, a csülök verhetetlen az árak kíválóak.A másik opcióként a Kisteleki Auwa Hotelt jelölném már a szállás miatt is.
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
sziasztok!
boldogat mindenkinek!
Egyre-jobb és jobb újévet mindenkinek!
Van-e esetleg valakinek elfekvő CF kábele? Milka csoki egyebekért cserébe?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
martonx
veterán
válasz Vesztor87 #73634 üzenetére
Jónak néz ki, de én sokallok egy babakocsiért 62K-t. Tudom lehet 200K-ért is venni, szóval minden relatív. Illetve én ezeknek a nagyon univerzális babakocsiknak nem állok a pártján. Sokkal jobb megvenni 10K-ért egy fekvős babakocsit, aztán ha a gyerek már ül, akkor azt szintén 10-ért továbbadni (hiszen a gyerek semennyire nem lakja le, csak időnként belefektetitek), és venni nem sokkal többért egy ülőset (na ezek már jobban le tudnak lakódni, de ezek is simán újra eladhatóak). Így potom pénzből mindig egy célnak pont megfelelő babakocsid tud lenni, és még pénzedbe is alig kerül.
Én kérek elnézést!
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #73626 üzenetére
Az áruházi raktár egy végpont, nem köztes raktár, ott eladni szeretnék a cuccot, nem visszaszállítani. Ha a közeledben lévőben nincs, akkor kiviszi a futár. Ha oda kiszállítottak egy terméket, onnan a szállító jármű nem a következő üzletbe megy, hanem vissza a központba. Még jó, hogy nem fognak minden rendelés miatt készletről levenni, másik készletre rátenni, hogy te megvehesd, mikor a központból ki tudnak neked szállítani azt, amit kérsz, ráadásul gyanítom az dropshipping módszerrel megy, tehát a nagyker raktárból már be se kerül a mediamarkthoz a cucc a valóságban, csak egy technikai bevételezéssel veszik át, és már megy is a szállítóval hozzád.
-
-
Rawulf
őstag
válasz azbest #73591 üzenetére
Volt már szó arról többször is a hírekben, hogy előbb-utóbb a SIM kártyákat, mint olyat megszűntessék.
Hogy aztán a MAC-address-hez hasonlóan az IMEI számok a hardverhez kötődjenek és magát az IMEI-t regisztrálod egy szolgáltatónál... vagy esetleg valami más, passz."Please state the nature of the medical emergency!"
-
vizslakutya
senior tag
Így legalább van két hetetek, hogy gond nélkül visszalépjetek ha valamiért nem jön be a cucc.Bolti átvételnél ez már nem játszik,hiába webshopoltál.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
nagyúr
válasz ShadowX #73626 üzenetére
Jobbat mondok: Karácsony előtt akartam venni egy villanyborotvát. Volt is a boltban rengeteg darab, de valamiért jóval drágábban, mint a webshopjukban. Sebaj, gondoltam, megveszem a weben, aztán átveszem a boltban. De nem lehetett a boltban átvenni, csak futárral (ingyenes) küldték. Nekem végül is mindegy, másnapra kihozta a futár, de hogy nekik ez miért volt jó...?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
ShadowX
őstag
Ebben a mai globalizált világban a Media Markt nem tudja megoldani azt, hogy ha megrendelek valami olyan terméket, ami nincs a szegedi áruházban, de máshol van, akkor nincs áruházi átvételi lehetőség, mert az áruházak között nincs készletek mozgatására lehetőség.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Mosógép centrifugázasnál alul a szűrőnél ilyen rezonáló hangot ad a gép. Amikor odateszem a kezem megszűnik.
Valaki ért esetleg hozzá? LG mosógép.
A szűrőt már kivettem, kitakarìtottam.
-
martonx
veterán
válasz Vesztor87 #73613 üzenetére
Babakocsiból csakis olcsó használt. Ruhát leginkább turikból, úgyis pikk-pakk kinövik a gyerekek. Persze előfordul, hogy valamit újonnan veszünk, ha épp úgy alakul. Olyankor feleségem a Tesco-s ruházati osztályra esküszik gyerekruhák terén (olcsó és elég jó, és jó a garis ügyintézésük is).
Én kérek elnézést!
-
Agyasima
őstag
Ahogy a képen is látszik, több volt osztálytársam is igen szomorú, hogy ilyen kevés ötletetek van osztálytalálkozó helyszínnek:
Szóval, ha van ötlet az alábbiakon kívül, ne tartsátok magatokban:
- Gőry
- Kajak
- Roosevelt téri halászcsárda
- Vendéglő a régi hídhoz
- HBHtoledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tisn
addikt
válasz martonx #73611 üzenetére
ez egyszeri tetel, amin bizonyos esetekben a kolok elete mulik
de kulonbozoek vagyunk, mindenkinek mas a hulyesegeszerk: mondjuk az adac testben draga ulesek is szerepelnek rosszul, es viszonylag olcsok is jol
en azert onnan valogattam, ami ott nem volt, az ki is esett a listabol[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
Nem az a baj, hogy ne telne rá, vagy hogy basznám a garast, de ennyi erővel vehetném minden kajából a bio-t is, akkor is ha biztos vagyok benne, hogy tízszer annyiért jó esetben párszor ha valóban jobbat kapok, mint a "nem bio" élelmiszerek. És még hosszan sorolhatnám. Hidd el bármennyi pénzt el lehet havonta költeni, hiszem, hogy havi 2 misit is zokszó nélkül, bármiféle megerőltetés nélkül, akár a jelenlegi életvitelemen se jelentősen változtatva tudnék elkölteni.
Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #73605 üzenetére
az isofix? nekem 10 ev alatt nem bantotta a plusst
-
martonx
veterán
"faxom se tudja
nekem szerencsere nem volt balesetem a gyerekekkel
de mikor autosulest vettem, akkor mindig arra gondoltam, hogy ha baj lesz, es a gyerek megserul/meghal a tescos ulesben, akkor hogy fogom magamnak megmagyarazni, hogy par tizezer forintert kockaztattam"No igen, ez pont az a fajta teljesen jogos, érthető, zsigeri félelem amire a marketingesek játszanak, és ami címszó alatt bármit bármennyiért az emberekre tudnak tukmálni, függetlenül annak igazi értékétől, a félelem valódi megalapozottságától. Én ezért veszem halál nyugodtan mindenből a legolcsóbbat.
Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
válasz martonx #73559 üzenetére
Nekünk csak noname gyerek üléseink vannak, nyugodtan veheted bármelyik legolcsóbbat.
faxom se tudja
nekem szerencsere nem volt balesetem a gyerekekkel
de mikor autosulest vettem, akkor mindig arra gondoltam, hogy ha baj lesz, es a gyerek megserul/meghal a tescos ulesben, akkor hogy fogom magamnak megmagyarazni, hogy par tizezer forintert kockaztattamigy mindig megvettem az aktualis evi adac teszteken legjobban szereplot
szerk: az utolsot most vittek el, emlekeim szerint 80k volt, bababorzen 12k-ert elvittek (nagy nehezen)
(mondjuk ezt sokaig hasznaltak, 36kg volt jo)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest